Jurnal de noapte

După ce m-am trezit ieri la ora 14:10, am pierdut vremea prin casă (n-am mâncat, nu vă speriați), m-am aranjat și am pornit în oraș. Aveam o întâlnire programată în jur de ora 16:00 (am amânat-o puțin), în sfârșit… pe la ora 17:10 m-am întâlnit cu o fată foarte frumoasă, fostă colegă de liceu.
Piața Unirii, nu știam ce-i de făcut. Ea îmi propune să aleg, eu încerc să fiu drăguț și să o las pe ea, ea insistă, așa că aleg Festival ’39. Ca de obicei, plin… dar cu puțin noroc am nimerit singura masă liberă. A mers pe mâna mea, i-am ales Honey Caffe, iar pentru mine o Vienna Caffe. Am povestit timp de o oră jumate, vrute și nevrute, apoi am plecat fiecare în direcția lui.
Am fost într-o vizită, prelungită până la 23:05. În fuga mea până la metrou, m-am intersectat cu niște câni rău intenționați, pierzând un timp prețios. Am pierdut metroul, și în timp ce așteptam, au venit niște specatori de la “Surprize, surprize”, și am aflat că se plătește cu 25 de lei, iar la Mircea Radu cu 10 lei. A venit și ultimul metrou de noapte, și la Piața Victoriei s-au urcat rapidiștii ieșiți de la meci. Și mă gândeam… dacă aș fredona puțin cântecelul acela: “Pe culoare vișinie / Ne pi**m la infinit”. Cred că ar fi fost ceva de genul… “Don’t worry. There’s no sugar!”
Am ajuns acasă, am mâncat pentru prima dată, am scris ce citiți voi acum, și am să mă uit la un film. Revin eu…

0 Responses to “Jurnal de noapte”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.