Un weekend plin!

Vineri am fost la Predeal. În drumul până într-acolo, am observat apele ce aveau să provoace inundații:

Am stat la un hotel numit Rozmarin, foarte frumos amenajat. Dacă vă interesează să vedeți poze, AICI sunt!
Păcat că a plouat torențial… am mers la o plimbare vreo 15 minute și am ajuns înapoi destul de ud.
Am mâncat bine, apoi am fost la sala de forță, ceea ce m-a costat scump: febră musculară.
Din cauza pericolului inundației, am plecat înspre București mai repede decât trebuia, cu Săjata, unde am observat la baie un afiș foarte interesant: “Din respect pentru pasagerul următor. vă rugăm să lăsați acest spațiu așa cum v-ar place să-l găsiți. Vă mulțumim!

Am ajuns la București, și am poposit prin străini puțin. Era 22:40 când m-am hotărât să plec. Mă îndreptam liniștit spre stația de autobuz, când văd autobuzul trecând pe lângă mine. Fug nebunește, mă opresc niște mașini parcate pe trecerea de pietoni, și pierd autobuzul. Mai aștept 5 minute, nu vine nimic, și mă duc încet pe jos. Aveam Calea Văcărești + Nițu Vasile (ceea ce dura maxim o oră). Am vrut să merg cu taxiul, dar a zis ăla că mă duce dacă-i dau 150 (15 RON). Nu, mersi! Trece alt autobuz pe lângă mine, și, neștiind unde e stația, am zis că asta este… dar îl văd că oprește. Fug, fug, și când am ajuns în spatele lui, pleacă. Mai merg cam 1 minut, și mă uit în spate: alt autobuz. De data asta șoferul era cu fața la mine, și m-a așteptat, văzându-mă cum fug. Până la Piața Sudului n-a mai oprit. La Alexandru Obregia, cobor. Văd troleibuzul care avea să mă ducă până în fața blocului, să nu mai merg o stație pe jos. Fug până la stație, și într-un final ajung și acasă. Extenuat! Zi mai lungă decât vineri, nu am avut!

Sâmbătă a fost ziua de naștere a Andreei, și la 13:00 am fost la Unirea la cumpărături. Nu am găsit ce căutam, așa că am mers în București Mall. Fitze, fitze, fitze… Cică a trecut Ioana Băsescu pe lângă mine, dar n-am observat-o.
Am văzut un Volkswagen Polo Happy, și mă întreb cum arată oare versiunea Sad…
Am ajuns la serbare, ne-am întâlnit mai mulți prieteni. Am stat până azi la 19:00.

Ce mă stresează că s-a dat ora înainte… am pierdut toată ziua. Cine oare are tupeul ăsta să-mi fure mie timpul?

1 Response to “Un weekend plin!”


Leave a Reply

You must login to post a comment.