Monthly Archive for April, 2007

Taxi – Dragostea, ca o pereche de pantofi


[ versuri ]

Mitting pro-Băsescu

Dumincă va fi un mitting pro-Băsescu, la Paris. Evenimentul va avea loc între orele 14:00-16:00 (GMT +1), în Piața Trocadero.

Sursa: HotNews

Idee genială?

Marile afaceri, cele din care se câștigă foarte mulți bani într-un timp foarte scurt, nu sunt neapărat cele foarte bine gândite, cât cele care sunt unice (adică nu s-a mai gândit nimeni, sau dacă s-a gândit nu a pus în aplicare).

Vă amintiți de milliondollarhomepage.com? Ideea în sine nu a fost genială (a fost chiar proastă – nu comentez acum, nu despre asta e articolul), însă genialitatea ei a constat în faptul că nu a mai gândit-o nimeni. Și așa, în câteva luni s-a strâns milionul de dolari.

În această noapte, am avut o idee. Am căutat pe Google, și nu am găsit nimic referitor la ea. Sper să fie genială. Nu dau mai multe detalii acum, dar vă pot zice că are legătură cu trend-urile de pe Internet.

La 5:42 dimineața e trenul care mă va duce la mare. Acum e ora 3:00, trebuie să fac o baie și să-mi fac bagajul. Nu știu dacă mai am timp să dorm. S-ar putea să nu mă trezesc, ceea ce nu aș vrea. Nu acum!Când mă întorc de la mare, ideea mea se va materializa…

Dragoș Leasa – Diferențe

Referitor la acest articol, am găsit o melodie. Bună de tot.

[ versuri ]

28 aprilie

Ocupație la sfârșit de săptămână

De ieri seară de la 11 vreau să scriu. Dar am căutat multe, am mers din link în link, și n-am mai avut timp să scriu. Am tradus aproape integral blog-ul. De asemnea, am introdus și un sistem de protecție anti-spam (simplu calcul matematic). De ieri dimineață de la 7, până acum, am mâncat 4 felii de pâine cu brânză topită.

Sper să nu pățesc la fel ca Raluca Stroescu (joking :)).

Old habits die hard

Îmi retrag afirmația că așa eram și eu. Încă sunt. Se pare că am rămas la fel. Aseară am avut chef… până la 6 dimineața. Ce-a fost… a fost :) N-am dormit deloc, am plecat direct la facultate. Acum sunt rupt de oboseală, și în scurt timp voi visa foarte frumos.

Să nu mai fac alt articol, vă mai spun aici unele chestii.

Cum să te cheme Manea Mănescu? Chiar 0 inspirație?

Adresele de mail ale parlamentarilor… știți voi care ;)

Ieri am fost într-un loc minunat, din care am cumpărat ceva și mai minunat! Ați ghicit… bilet de tren pentru Costinești.

Asta era înainte să-i întreb dacă sunt de la Radio 21 :)) )

Poza este făcută cu Pocket PC-ul, dar vă puteți imagina ce apus splendid, într-un peisaj cotidian. Dâmbovița la apus.

Azi dimineață, pe la 9, am găsit un bilet lipit pe ușă. Când m-am întros de la facultate, pe la 13:30, găsesc un altul. Același text. Vedeți aici.
Nu. N-am pensie. Deși nu mi-ar strica.
Ca în bancul acela cu Bulă, copil fiind, întrebat de cineva ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspunde răspicat: “Pensionar, ca bunicul!”.

Astăzi

Acum vreo 2-3 luni (nu mai țin minte exact) văzusem un rocker extrem de urât, la metrou, de care m-am speriat rău când l-am văzut.
Cu 50 de găuri în față (belciuge, ținte, tot felul de cercei), bretonul roz. Acum 2 zile, îl văd din nou, tot la metrou. La fel de urât, de găurit, bretonul verde… I-am făcut și o poză, dar nu se înțelege.

Astăzi am avut una dintre cele mai proaste zile. Când am ajuns în față la Banca Transilvania, troleibuzul stătea la semafor. Cu toate că era destul timp, nu mi-a deschis ușa. Intru până la magazin, timp în care mai trece un troleibuz. Îl iau pe al treilea. Care, la o viteză de peste 30 km/h vibra atât de tare, încât mă gâdila în ureche, îmi tremura ochiul… Ajung la Piața Sudului, unde avântul meu este oprit de o groapă săpată de ApaNova, ce a trebuit să o ocolesc. Când ajung în stație, metroul era cu ușile deschise. Logic, nu l-am prins. Fapt ce m-a costat încă 5:30 minute. Și eu cică mă grăbeam. Dar se pare că timpul avea alte planuri pentru mine…

Un nou metrou în probe, Luxemburg. Până la sfârșitul anului, scăpăm de cele vechi.

322

Parlamentarii si-au acordat dreptul de a cere repetarea referendumului din 19 mai

322 de parlamentari

via piticu

0TV

Pe la 3 jumate dimineața, schimbam canalele. Și dau peste OTV, emisiunea de matrimoniale. Mă uit foarte puțin, ca să îmi dau seama că este o pierdere de timp. Din curiozitate, dau un seach pe Gugăl după otv.

www.oglinda.home.ro este primul rezultat găsit. Și are un titlu, pe cât se poate de adevărat: “Televiziunea care deranjează”.
Ce băieți intuitivi… oare cum și-au dat seama?
Total neinteresant site-ul. Și totuși, sunt 18000 de vizitatori care au intrat în ultima lună…
Ca să vadă ce? Nimic? Sau ascultă Imnul OTV? Sau downloadează ultima emisiune cu C.V.Tudor?

Oricum, navigând pe acest interesant site, găsesc un altul. www.ddtv.home.ro - mesaj pentru proști.

TELEVIZIUNILE OTV SI DDTV NU PERCEP NICI O TAXA FIRMELOR DE CABLU PENTRU RETRANSMISIA LOR
CERETI FIRMELOR DE CABLU SA INTRODUCA IN GRILA LOR ACESTE POSTURI

Thanks… but no thanks :)   Vă dați seama, puteți vedea toate procăriile alea… GRATIS :))

La secțiunea Linkuri, mai găsesc 2 site-uri.

www.dandiaconescu.ro - Ceva mă șochează. Cine naiba se uită la 5 dimineața pe site-ul ăsta?? Văd, în sfârșit, ceva interesant.
Un FTP, pe care poți să faci upload de materiale, pentru ei (nu poți să faci download la ce este). Le-am lăsat și eu 2 filmulețe porno, să aibă de subiect… SENZAȚIONAL!!!

www.oglindatelevision.ro -  Design nasol, greu de citit, imagini care se vroiau a fi link-uri, dar sunt… nimic. Cuvinte și fraze pompoase (“Un moderator nonagresiv care rastoarna muntii prin sensibilitate si candoare“, “multumim celor care ne-au ajutat sa trecem peste aceste cataclisme ale societatii noastre“), poze cu Diaconescu…

Chestia cea mai gravă este că sunt oameni care chiar urmăresc la televiziunile astea…

Elevi conștiincioși

Navigam. Și am găsit 3 poze. Via Scribd.

Elephant in the way     Ninja     Expand