Ce zi! (2)

Într-adevăr a fost o zi foarte lungă. În care s-au întâmplat multe, am văzut multe.

Încep prin a vă povesti (îmi pare rău că nu am filmat) un peisaj din autobuzul 124 (ăla ce ajunge în Vitan, l-am luat din PiaÅ£a Unirii). Urcă odată cu mine 2 tipi, foarte supăraÅ£i. Era destul de mare gălăgia în autobuz, iar ei Å£ipau în gura mare, expresii ÅŸi cuvinte pe care unii le consideră vulgare (nu are rost să exemplific), ca să-i audă toată lumea ce înjurături frumoase ÅŸtiu. Nimeni nu a zis nimic. Coborârea a culminat cu un “ieÅŸi fă în morÅ£ii mă-tii“, cuvinte adresate unei domniÅŸoare care a zis ceva de genul “ce bine că vă daÅ£i jos“, ÅŸi scuipă pe geam. Din exterior. Am făcut ÅŸi-o poză.

AÅŸa da, comportament de adevărÅ£i europeni. Åži, în legătură cu discuÅ£iile pe care le-am avut ieri cu diferite personaje bucureÅŸtene, am ajuns la o concluzie. Ei văd aÅŸchia din ochiul vecinului, dar nu văd copacul din ochiul lor. Eu până acum n-am văzut nici măcar un singur moldovean care să aibe un asemenea comportament. În schimb, văd astfel de bucureÅŸteni măcar de 2-3 ori pe săptămână. Åži eu vă garantez că dacă o să vă plimbaÅ£i cu autobuzul prin Suceava sau Bacău, nu o să întâlniÅ£i asemenea cazuri.

Mergând pe la zoso, am găsit profilul de hi5 al lui Nicolae CeauÅŸescu, apoi mi-a fost uÅŸor să-l găsesc ÅŸi pe cel al Elenei CeauÅŸescu.

Se pare că mai sunt ÅŸi alÅ£ii care au aceeaÅŸi părere cu mine. În legătură cu fetele de pe hi5.

Am observat că se merge pe un sistem de reclame mai bine gândite, care să apeleze la inteligenÅ£a omului. VedeÅ£i aici ÅŸi aici.

Astăzi am primit o poză foarte interesantă, făcută în zona Aurel Vlaicu (pe lângă sediul ORACLE), via mophsy.

0 Responses to “Ce zi! (2)”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX