Ce zi! (2)

Într-adevăr a fost o zi foarte lungă. În care s-au întâmplat multe, am văzut multe.

Încep prin a vă povesti (îmi pare rău că nu am filmat) un peisaj din autobuzul 124 (ăla ce ajunge în Vitan, l-am luat din Piața Unirii). Urcă odată cu mine 2 tipi, foarte supărați. Era destul de mare gălăgia în autobuz, iar ei țipau în gura mare, expresii și cuvinte pe care unii le consideră vulgare (nu are rost să exemplific), ca să-i audă toată lumea ce înjurături frumoase știu. Nimeni nu a zis nimic. Coborârea a culminat cu un “ieși fă în morții mă-tii“, cuvinte adresate unei domnișoare care a zis ceva de genul “ce bine că vă dați jos“, și scuipă pe geam. Din exterior. Am făcut și-o poză.

Așa da, comportament de adevărți europeni. Și, în legătură cu discuțiile pe care le-am avut ieri cu diferite personaje bucureștene, am ajuns la o concluzie. Ei văd așchia din ochiul vecinului, dar nu văd copacul din ochiul lor. Eu până acum n-am văzut nici măcar un singur moldovean care să aibe un asemenea comportament. În schimb, văd astfel de bucureșteni măcar de 2-3 ori pe săptămână. Și eu vă garantez că dacă o să vă plimbați cu autobuzul prin Suceava sau Bacău, nu o să întâlniți asemenea cazuri.

Mergând pe la zoso, am găsit profilul de hi5 al lui Nicolae Ceaușescu, apoi mi-a fost ușor să-l găsesc și pe cel al Elenei Ceaușescu.

Se pare că mai sunt și alții care au aceeași părere cu mine. În legătură cu fetele de pe hi5.

Am observat că se merge pe un sistem de reclame mai bine gândite, care să apeleze la inteligența omului. Vedeți aici și aici.

Astăzi am primit o poză foarte interesantă, făcută în zona Aurel Vlaicu (pe lângă sediul ORACLE), via mophsy.

0 Responses to “Ce zi! (2)”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.