Spam

Nu știu de unde, dar au început să-mi vină niște spam-uri pe adresa de mail de la Yahoo!. Cu toate că nu am folosit-o nicăieri. Poate au fost niște “binevoitori” care mi-au luat adresa de pe blog și au înscris-o în niște programe de spam.

Prima dată primesc mail de la Loteria Engleză, cum că am câștigat £ 1.000.000. După ce au văzut că nu mi-am revendicat “premiul”, primesc un alt mail, de la Loteria Irlandeză, cum că am câștigat £ 1.250.000. Ce norocos sunt!
Din moment ce ai câștigat ceva, ar fi trebuit să participi la un concurs, la care să fi dat datele personale dinainte. Dar ei te anunță că ai câștigat, și îți cer datele personale pentru a intra în posesia “câștigului”.
Băieții revin, de data aceasta cu un mail de la MR.GODSEND SAWADAGO. De data asta, vin să mă convingă cu o poveste “credibilă”, însoțită de o știre de la CNN care să confirme cele spuse. O familie întreagă, ce avea un cont de 5 milioane de dolari, a murit într-un accident aviatic. Și îmi propune un târg. Să mă dau drept moștenitorul lui DR. GEORGE BRUMLEY, iar el, prin poziția pe care o ocupă la BANK OF AFRICA, să faciliteze transferul banilor în contul meu, urmând ca 40% să-mi revină mie, 10% cheltuielile transferului, și 50% să-i revină lui.

Ca să fiu politicos, i-am răspuns la mesaj. Dacă aveți răbdare, citiți… mai ales ultimul mail

0 Responses to “Spam”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.