Spam

Nu ÅŸtiu de unde, dar au început să-mi vină niÅŸte spam-uri pe adresa de mail de la Yahoo!. Cu toate că nu am folosit-o nicăieri. Poate au fost niÅŸte “binevoitori” care mi-au luat adresa de pe blog ÅŸi au înscris-o în niÅŸte programe de spam.

Prima dată primesc mail de la Loteria Engleză, cum că am câÅŸtigat £ 1.000.000. După ce au văzut că nu mi-am revendicat “premiul”, primesc un alt mail, de la Loteria Irlandeză, cum că am câÅŸtigat £ 1.250.000. Ce norocos sunt!
Din moment ce ai câÅŸtigat ceva, ar fi trebuit să participi la un concurs, la care să fi dat datele personale dinainte. Dar ei te anunţă că ai câÅŸtigat, ÅŸi îÅ£i cer datele personale pentru a intra în posesia “câÅŸtigului”.
BăieÅ£ii revin, de data aceasta cu un mail de la MR.GODSEND SAWADAGO. De data asta, vin să mă convingă cu o poveste “credibilă”, însoÅ£ită de o ÅŸtire de la CNN care să confirme cele spuse. O familie întreagă, ce avea un cont de 5 milioane de dolari, a murit într-un accident aviatic. Åži îmi propune un târg. Să mă dau drept moÅŸtenitorul lui DR. GEORGE BRUMLEY, iar el, prin poziÅ£ia pe care o ocupă la BANK OF AFRICA, să faciliteze transferul banilor în contul meu, urmând ca 40% să-mi revină mie, 10% cheltuielile transferului, ÅŸi 50% să-i revină lui.

Ca să fiu politicos, i-am răspuns la mesaj. Dacă aveÅ£i răbdare, citiÅ£i… mai ales ultimul mail

0 Responses to “Spam”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX