Pro Băsescu

Îl susțin pe piticu. Poate să zică oricine, orice. Ar mânca rahat, degeaba. Vedeți aici., de ce îl susțin.

Site-ul lui Băsescu a fost asaltat astăzi de comentarii, mai multe pro decât contra.
Astăzi, am protestat și eu pentru Băsescu. Pe site-ul lui, basescu.ro, găsiți în dreapta codul unui banner ce îl puteți afișa pe blog-ul/site-ul vostru. Folosiți-l!

Astăzi, în Piața Universității, mi-am dat seama ce înseamnă o revoluție, și puterea și îndârjirea pe care o are poporul când luptă pentru ce i se cuvine. M-am simțit minunat!

later edit:

Mă uitam pe trafic.ro, și am observat ceva interesant. Evoluția lui Băsescu pe net.(click pentru a mări)

Site-urile băsescu.ro și presidency.ro, care îl vizează pe Băsescu, au crescut spectaculos, joi. însumează 34194 de vizitatori în ultima lună. Dar vă puteți convinge și singuri, aici, aici și aici.

One thought on “Pro Băsescu

 1. Demascarea Manipularii Colective

  Demiterea lui Basescu reprezinta o incalcare a democratiei deoarece el a fost ales prin vot popular, de majoritatea celor prezenti la vot. Astfel, el reprezinta vointa majoritatii, si nu ar trebui sa poata fi schimbat de o mana de oameni anonimi.

  Demiterea sa poate fi un precedent periculos, prin care legitimam o mana de hemoroizi anonimi sa treaca peste vointa populara, lucru care anuleaza jumate din definitia democratiei.

  Tariceanu ne indeamna la docilitate si resemnare pe de alta parte. Trebuie sa invatam sa ne solidarizam impotriva sistemului !

  “Ei” ne vor dezbinati (individualizati si ignoranti) divide et impera”¦ prin toate mijloacele ei vor sa fie calaretii si noi caii, scoala e primul loc de dresaj, apoi vin televiziunile aservite, cum am spus prioritatea numarul unu este obedienta, memorarea si reproducerea adica omul clona, executant, angajatul care nu cometeaza – pinguinul.

  “Ei” ne invata sa NU ripostam si sa NU ne revoltam cand vedem nedreptati. “Ei” vor sa ne intoarcem la stadiul de oi hipnotizate. Vreti raspunsuri ? Le gasiti in interiorul vostru, asta daca nu respingeti ce va comunica simturile.

  “Ei” = profesorii, politicienii, coporatiile – sistemul

Leave a Reply