UNATC – uși deschise (ultima zi)

Am fost și astăzi. Am prins o piesă de teatru (Pescărușul de Cehov), un teatru de păpuși (exerciții tehnice de mânuire marionete) și o lecție de coregrafie (atelier de compoziție).

Piesa de teatru n-am putut să o filmez, din cauză că aparatul meu e cam “chior” și nu vede dacă nu are multă lumină. A fost amuzantă.

Apoi am mers la teatrul de păpuși. Și pot să zic că m-am distrat pe cinste. Studenții au dat dovadă de multă îndemânare… dar cel mai mult mi-au plăcut vocile. Nu am cuvinte să descriu… Vă las pe voi să vedeți.

În încheierea Zilelor ușilor deschise, s-a ținut o lecție de coregrafie. (când am urcat în troleibuz la Universitate am remarcat o fată, după coafura îndrăzneață, pentru ca mai apoi să o văd înterpretând la coregrafie :) ). Despre această lecție pot să vă spun că, la final, în ropotul de aplauze al spectatorilor, am văzut zâmbetul larg pe fețele studenților. Atunci mi-am dat seama ce înseamnă fericirea. Adevărata fericire: nu să ai bani, vile, mașini, avioane… ci să faci ceva ce îți place cu adevărat, care să placă și celor din jur. Asta te face să te simți bine!

Am fotografiat ușa de la sala 104B (cea cu coregrafia)… asta pot să zic și eu în legătură cu UNATC.

Love it!

0 Responses to “UNATC – uși deschise (ultima zi)”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.