Evenimentele politice

Se pare că evenimentele de săptămâna trecută au fost însoţite de schimbări. Vă povestesc, pe rând.

  1. Clasamentul categoriei Politică din trafic.ro a avut creşteri impresionante de vizitatori, şi schimbarea ordinii site-urilor înscrise. băsescu.ro ocupă acum prima poziţie, urmat de guv.ro şi presidency.ro.
  2. Am făcut o descoperire interesantă între site-urile care duc spre băsescu.ro. Priviţi. www.hi5.com este pe primul loc.
  3. Au apărut o mulţime de site-uri, petiţii, care îl susţin pe Traian Băsescu. Remarc pro-băsescu.org, şi o nouă petiţie.
  4. Printe aceştia, foarte mulţi profitori, cu site-uri pline de reclame. Care îşi fac reclamă chiar pe băsescu.ro, agasând cu articole referitoare la site-ul lor.
  5. Zidul din Piaţa 21 Decembrie 1989 (Piaţa Universităţii)
  6. A trebuit ca nemÅ£ii să ne zică care e problema la noi în Å£ară. ÃŽn ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung găsim ÅŸtirea cu numele “CleptocraÅ£ii fac puci” (Die Kleptokraten putschen), cu referire directă la parlamentarii români. Cei de la Realitatea TV ne explică despre ce este vorba în articol. Poate că asta ar trebui să le ridice un semn de întrebare celor pro-parlament (anti-Băsescu) asupra aspiraÅ£iilor pe care le au, pentru că articolul nu este scris de români, deci nu se poate spune despre vreo aspiraÅ£ie politică. Nu aveau niciun motiv să mintă.

0 Responses to “Evenimentele politice”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX