Evenimentele politice

Se pare că evenimentele de săptămâna trecută au fost însoțite de schimbări. Vă povestesc, pe rând.

  1. Clasamentul categoriei Politică din trafic.ro a avut creșteri impresionante de vizitatori, și schimbarea ordinii site-urilor înscrise. băsescu.ro ocupă acum prima poziție, urmat de guv.ro și presidency.ro.
  2. Am făcut o descoperire interesantă între site-urile care duc spre băsescu.ro. Priviți. www.hi5.com este pe primul loc.
  3. Au apărut o mulțime de site-uri, petiții, care îl susțin pe Traian Băsescu. Remarc pro-băsescu.org, și o nouă petiție.
  4. Printe aceștia, foarte mulți profitori, cu site-uri pline de reclame. Care își fac reclamă chiar pe băsescu.ro, agasând cu articole referitoare la site-ul lor.
  5. Zidul din Piața 21 Decembrie 1989 (Piața Universității)
  6. A trebuit ca nemții să ne zică care e problema la noi în țară. În ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung găsim știrea cu numele “Cleptocrații fac puci” (Die Kleptokraten putschen), cu referire directă la parlamentarii români. Cei de la Realitatea TV ne explică despre ce este vorba în articol. Poate că asta ar trebui să le ridice un semn de întrebare celor pro-parlament (anti-Băsescu) asupra aspirațiilor pe care le au, pentru că articolul nu este scris de români, deci nu se poate spune despre vreo aspirație politică. Nu aveau niciun motiv să mintă.

Leave a Reply