Monthly Archive for May, 2007

Does the size really matter?

Filmulețul ăsta vorbește de la sine… :)

Condoleanțe

În această seară am fost unul dinre aceia care au făcut rating 0TV-ului. Nu pentru că m-am uitat la emisiune, ci doar pentru că am ținut TV-ul deschis, în speranța că voi vedea pozele făcute de soțul Corinei în timp ce aceasta era în pat cu Bogdan.

În schimb, am văzut un adevărat maraton al mesajelor (Corina -> Bogdan), citite de o femeie, fără pic de tonalitate și cu bâlbâieli. Din multitudinea aia de declarații de dragoste, ceva m-a străpuns direct în ochi:

Te ador mai zănaticule, și eu sunt moartă după tine, măi orfelinatule!

Jur cu mâna pe oliță că 5 minute am râs în continuu. Hai mă, serios acum, cum să alinți o persoană pe care o iubești, “măi orfelinatule=))
Cât despre Corina, la statutul ei de profesoară de limba română, mă așteptam să preteze ceva orginial, breath-taking. Poate că un simplu “te iubesc” ar putea fi de ajuns, dar eu vreau să cred că dragostea care se naște între două persoane să genereze atâta inspirație încât să poți scrie cărți întregi și să simți că încă mai ai foarte multe de spus…

Nu știu care e rostul unei astfel de emisiuni. E ca un cilcu (de durată o oră) care conține un număr de poze și comentarii repetate până te plcitisești și închizi TV-ul sau se termină emisiunea.

The End (subit, că am închis televizorul)

Hotnews, Adevărul – sucks

Hotnes lovesteAdevarul loveste

Ce am aflat de la L3ST, că link-ul poate fi modificat după bunul plac. Și la Adevărul la fel. :(

Ce pot să cred este că webmasterii e este sunt proști.

Darius, mulțumesc că ai fost un dulce. Hug :hug: Îți dai seama că n-am reușit să fac ca tine :))

Copacul de hârtie

Efectele defrișărilor masive din ultimii ani ne afectează pe toți, indiferent dacă locuim în mijlocul unui oraș sau la marginea unei (foste) păduri.
Cu toții contribuim la această distrugere! O persoană ‘consumă’ anual aprox. 65 m3 de lemn – transformați în 320 kg hârtie (ziare, reviste, ambalaje, documente de birou etc).

Cum putem ajuta: strângem hârtie de la firme (mici și mari), o ducem la un centru de colectare și, cu banii primiți, cumpărăm puieți pe care-i plantăm în parcuri sau în locul copacilor tăiați în zone forestiere.

Reține că din 10 kilograme de hârtie se cumpară 1 copăcel!!

Câteva cifre și date:

 • Pentru a obține o tonă de hârtie de imprimantă sunt necesari 24 de copaci maturi
 • Hârtia poate fi reciclată de maxim 7 ori. După aceea se adaugă fibră nouă pentru ca produsul final să nu-ți piardă caracteristicile
 • Pentru a obține o tonă de hârtie de ziar sunt tăiați 12 copaci
 • Fiecare tonă de hârtie reciclată salvează 17 copaci
 • Din 100t de hârtie colectate se pot replanta cca. 15 ha de pădure

Pagina proiectului o găsiți aici: http://www.copaculdehartie.ro/home.html

Notă 1: Așa cum dați mai departe toate tag-urile (lepșele), dați mai departe și acest mesaj. Considerați-l o leapșă, care se adresează tuturor.
Notă 2: Nu vreau neapărat link la mine. Vreau doar să scrieți despre campanie.

Jaf la Catedrala din Giurgiu

Din Catedrala Episcopala a municipiului Giurgiu au fost furate, marti noaptea, racla cu moastele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, Sfanta Evanghelie ferecata cu argint, o cruce aurita incrustata cu pietre pretioase, precum si alte obiecte de valoare, transmite Radio Romania Actualitati.

Citește tot articolul

Dacă s-a ajuns la furtul unor sfinte moaște (că biserici profanate am mai văzut), ce ar putea să mă mai uimească în țara asta?

În Belarus nu se poate intra fără prezervative

Știre din categoria “SENZAȚIONAL”:

Masuri de protectie luate de vamesii din Belarus: turistii polonezi care vor sa traverseze granita cu automobilul trebuie sa aiba in trusa medicala si… prezervative. Informatia a fost confirmata pentru France Presse de vamesii polonezi, care au explicat ca la unul dintre punctele de frontiera – Terespol – soferii polonezi fara prezervative sunt pur si simplu intorsi din drum.

Citește știrea în întregime…

Schimbări

După cum, probabil, ați observat, am realizat un nou header pentru blog (tema vizuală Freshy2).

Header Freshy2

Aș vrea să știu dacă vă place, dacă era mai bun cel anterior, dacă vă place sloganul… Apropo, poza e self-made :)

Am introdus un nou sistem anti-spam, din cauză că acela cu adunarea simplă făcea figuri. Iar acest sistem cu verificarea printr-un cuvânt (le găsiți în 21 cuvinte) îmi place foarte mult, și este la fel de eficient.

Anti-spam

Am structurat blogroll-ul, pe categorii :)

Din păcate, am o problemă cu feed-ul, și rezolvarea ei presupune foarte multă muncă. În principiu, merge. Dar mă enervează că dă o eroare.

Cam atât. Aștept părerile voastre!

Băiatul care s-a sinucis din dragoste

Bogdan si CorinaȘtiu. Este o tragedie. Bogdan a murit s-a sinucis la o vârstă mult prea fragedă. Și atât. Niciodată nu am să înțeleg de ce se face atâta tevatură pe chestii din astea.

Pagina lui Bodan de hi5 a fost invadată de vizitatori, mesaje de adio, sfaturi și toate cele. Bineînțeles că au apărut și profitorii (aici pagina, aici screenshot-ul).

Sau.. ce rost ar avea o întrebare de genul: “chiar ma socheaza gestul tau…oare chiar te-ai sinucis?“, “cand ,ma vei plimba si pe my cu trotineta ta???abia ast sa ma plimb cu tine dar nu se va intampla niciodata……..offf ce rau imi pare…….” (trimis de 18 ori).

Sergiu le dă replica:
Ba voi v-ati tampit de tot cum sa fie un inger? daca era inger nu mergea la profa..sa o f**a .. si daca a mai sarit si pe geam in iad ii este locul odihna placuta inger al intunericului ..toate femeile sunt ca si corina. PENTRU TOATE DISTRUSELE CARE SPUN CA ERA UN, BAIAT DE TREABA FARA A-L CUNOASTE …SUNTETI DEA DREPTU PATETICE LA SPITALU 9 CU VOI… VA PUP RECI PE TOATE

Chiar trebuie să transformăm totul în penibil? (la fel cum s-a întâmplat și cu Raluca Stroescu)

Accident

Mi se pare foarte ciudată reacția motociclistului. Cred că la început nu realizează ce i s-a întâmplat :)

Ce-mi doresc eu mie

Denisuca vrea să știe ce caut eu și nu găsesc sau ce nu am și mi-aș dori… Inițial tag-ul a pornit ca “bunuri materiale”.
Dar eu mi-aș dori:

 • să o am pe ea, și ea să mă aibă pe mine
 • să fie pace în lume
 • Unirea Basarabiei cu România (mai mult ca orice altceva)
 • țigări care să nu dăuneze grav sănătății
 • timp care să treacă mai greu / timp mai mult
 • o insulă numai a mea
 • să fiu din nou copil

Acum urmează partea cea mai grea. Să dau mai departe. Îndrăznesc la: submarinul Ștefania, prințesa Ana, Dragoș, Alexandra, Ana, Cristina și Ariel.

Blonda la cazino

O blondă se duce la cazino și le spune dealerilor că vrea să parieze 20.000 de dolari pe un număr, dar îi roagă să o lase să se dezbrace, pentru că așa se simte mai norocoasă. Dealerii n-au nimic împotrivă, și tipa se dezbracă complet, aruncă zarurile și începe să țopăie de bucurie că a caștigat. Îi îmbrățișează, se imbracă, își ia banii și pleacă fericită. Atunci unul dintre dealeri întreabă:
– Auzi, tu ai văzut ce zaruri a dat?
– Nu… am crezut că ai văzut tu, îi răspunde celălalt.
Morala!!! Nu toate blondele sunt proaste, dar bărbații sunt tot bărbați…

Am primit acest banc de la alexxuzzu (thanks). Și mi-a dat de gândit. Nu știu dacă asta ar fi morala potrivită. Eu trag altă concluzie: oamenii sunt foarte superficiali. În general, nu doar bărbații.