Monthly Archive for May, 2007

Does the size really matter?

FilmuleÅ£ul ăsta vorbeÅŸte de la sine… :)

Condoleanţe

În această seară am fost unul dinre aceia care au făcut rating 0TV-ului. Nu pentru că m-am uitat la emisiune, ci doar pentru că am ţinut TV-ul deschis, în speranţa că voi vedea pozele făcute de soţul Corinei în timp ce aceasta era în pat cu Bogdan.

În schimb, am văzut un adevărat maraton al mesajelor (Corina -> Bogdan), citite de o femeie, fără pic de tonalitate şi cu bâlbâieli. Din multitudinea aia de declaraţii de dragoste, ceva m-a străpuns direct în ochi:

Te ador mai zănaticule, şi eu sunt moartă după tine, măi orfelinatule!

Jur cu mâna pe oliţă că 5 minute am râs în continuu. Hai mă, serios acum, cum să alinÅ£i o persoană pe care o iubeÅŸti, “măi orfelinatule=))
Cât despre Corina, la statutul ei de profesoară de limba română, mă aÅŸteptam să preteze ceva orginial, breath-taking. Poate că un simplu “te iubesc” ar putea fi de ajuns, dar eu vreau să cred că dragostea care se naÅŸte între două persoane să genereze atâta inspiraÅ£ie încât să poÅ£i scrie cărÅ£i întregi ÅŸi să simÅ£i că încă mai ai foarte multe de spus…

Nu ştiu care e rostul unei astfel de emisiuni. E ca un cilcu (de durată o oră) care conţine un număr de poze şi comentarii repetate până te plcitiseşti şi închizi TV-ul sau se termină emisiunea.

The End (subit, că am închis televizorul)

Hotnews, Adevărul – sucks

Hotnes lovesteAdevarul loveste

Ce am aflat de la L3ST, că link-ul poate fi modificat după bunul plac. Şi la Adevărul la fel. :(

Ce pot să cred este că webmasterii e este sunt proşti.

Darius, mulţumesc că ai fost un dulce. Hug :hug: Îţi dai seama că n-am reuşit să fac ca tine :))

Copacul de hârtie

Efectele defrişărilor masive din ultimii ani ne afectează pe toţi, indiferent dacă locuim în mijlocul unui oraş sau la marginea unei (foste) păduri.
Cu toÅ£ii contribuim la această distrugere! O persoană ‘consumă’ anual aprox. 65 m3 de lemn – transformaÅ£i în 320 kg hârtie (ziare, reviste, ambalaje, documente de birou etc).

Cum putem ajuta: strângem hârtie de la firme (mici şi mari), o ducem la un centru de colectare şi, cu banii primiţi, cumpărăm puieţi pe care-i plantăm în parcuri sau în locul copacilor tăiaţi în zone forestiere.

Reţine că din 10 kilograme de hârtie se cumpară 1 copăcel!!

Câteva cifre şi date:

 • Pentru a obÅ£ine o tonă de hârtie de imprimantă sunt necesari 24 de copaci maturi
 • Hârtia poate fi reciclată de maxim 7 ori. După aceea se adaugă fibră nouă pentru ca produsul final să nu-Å£i piardă caracteristicile
 • Pentru a obÅ£ine o tonă de hârtie de ziar sunt tăiaÅ£i 12 copaci
 • Fiecare tonă de hârtie reciclată salvează 17 copaci
 • Din 100t de hârtie colectate se pot replanta cca. 15 ha de pădure

Pagina proiectului o găsiţi aici: http://www.copaculdehartie.ro/home.html

Notă 1: Aşa cum daţi mai departe toate tag-urile (lepşele), daţi mai departe şi acest mesaj. Consideraţi-l o leapşă, care se adresează tuturor.
Notă 2: Nu vreau neapărat link la mine. Vreau doar să scrieţi despre campanie.

Jaf la Catedrala din Giurgiu

Din Catedrala Episcopala a municipiului Giurgiu au fost furate, marti noaptea, racla cu moastele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, Sfanta Evanghelie ferecata cu argint, o cruce aurita incrustata cu pietre pretioase, precum si alte obiecte de valoare, transmite Radio Romania Actualitati.

CiteÅŸte tot articolul

Dacă s-a ajuns la furtul unor sfinte moaşte (că biserici profanate am mai văzut), ce ar putea să mă mai uimească în ţara asta?

În Belarus nu se poate intra fără prezervative

Åžtire din categoria “SENZAÅ¢IONAL”:

Masuri de protectie luate de vamesii din Belarus: turistii polonezi care vor sa traverseze granita cu automobilul trebuie sa aiba in trusa medicala si… prezervative. Informatia a fost confirmata pentru France Presse de vamesii polonezi, care au explicat ca la unul dintre punctele de frontiera – Terespol – soferii polonezi fara prezervative sunt pur si simplu intorsi din drum.

CiteÅŸte ÅŸtirea în întregime…

Schimbări

După cum, probabil, aţi observat, am realizat un nou header pentru blog (tema vizuală Freshy2).

Header Freshy2

AÅŸ vrea să ÅŸtiu dacă vă place, dacă era mai bun cel anterior, dacă vă place sloganul… Apropo, poza e self-made :)

Am introdus un nou sistem anti-spam, din cauză că acela cu adunarea simplă făcea figuri. Iar acest sistem cu verificarea printr-un cuvânt (le găsiţi în 21 cuvinte) îmi place foarte mult, şi este la fel de eficient.

Anti-spam

Am structurat blogroll-ul, pe categorii :)

Din păcate, am o problemă cu feed-ul, şi rezolvarea ei presupune foarte multă muncă. În principiu, merge. Dar mă enervează că dă o eroare.

Cam atât. Aştept părerile voastre!

Băiatul care s-a sinucis din dragoste

Bogdan si CorinaŞtiu. Este o tragedie. Bogdan a murit s-a sinucis la o vârstă mult prea fragedă. Şi atât. Niciodată nu am să înţeleg de ce se face atâta tevatură pe chestii din astea.

Pagina lui Bodan de hi5 a fost invadată de vizitatori, mesaje de adio, sfaturi şi toate cele. Bineînţeles că au apărut şi profitorii (aici pagina, aici screenshot-ul).

Sau.. ce rost ar avea o întrebare de genul: “chiar ma socheaza gestul tau…oare chiar te-ai sinucis?“, “cand ,ma vei plimba si pe my cu trotineta ta???abia ast sa ma plimb cu tine dar nu se va intampla niciodata……..offf ce rau imi pare…….” (trimis de 18 ori).

Sergiu le dă replica:
Ba voi v-ati tampit de tot cum sa fie un inger? daca era inger nu mergea la profa..sa o f**a .. si daca a mai sarit si pe geam in iad ii este locul odihna placuta inger al intunericului ..toate femeile sunt ca si corina. PENTRU TOATE DISTRUSELE CARE SPUN CA ERA UN, BAIAT DE TREABA FARA A-L CUNOASTE …SUNTETI DEA DREPTU PATETICE LA SPITALU 9 CU VOI… VA PUP RECI PE TOATE

Chiar trebuie să transformăm totul în penibil? (la fel cum s-a întâmplat şi cu Raluca Stroescu)

Accident

Mi se pare foarte ciudată reacţia motociclistului. Cred că la început nu realizează ce i s-a întâmplat :)

Ce-mi doresc eu mie

Denisuca vrea să ÅŸtie ce caut eu ÅŸi nu găsesc sau ce nu am ÅŸi mi-aÅŸ dori… IniÅ£ial tag-ul a pornit ca “bunuri materiale”.
Dar eu mi-aÅŸ dori:

 • să o am pe ea, ÅŸi ea să mă aibă pe mine
 • să fie pace în lume
 • Unirea Basarabiei cu România (mai mult ca orice altceva)
 • Å£igări care să nu dăuneze grav sănătăţii
 • timp care să treacă mai greu / timp mai mult
 • o insulă numai a mea
 • să fiu din nou copil

Acum urmează partea cea mai grea. Să dau mai departe. Îndrăznesc la: submarinul Ştefania, prinţesa Ana, Dragoş, Alexandra, Ana, Cristina şi Ariel.

Blonda la cazino

O blondă se duce la cazino şi le spune dealerilor că vrea să parieze 20.000 de dolari pe un număr, dar îi roagă să o lase să se dezbrace, pentru că aşa se simte mai norocoasă. Dealerii n-au nimic împotrivă, şi tipa se dezbracă complet, aruncă zarurile şi începe să ţopăie de bucurie că a caştigat. Îi îmbrăţişează, se imbracă, îşi ia banii şi pleacă fericită. Atunci unul dintre dealeri întreabă:
– Auzi, tu ai văzut ce zaruri a dat?
– Nu… am crezut că ai văzut tu, îi răspunde celălalt.
Morala!!! Nu toate blondele sunt proaste, dar bărbaÅ£ii sunt tot bărbaÅ£i…

Am primit acest banc de la alexxuzzu (thanks). Şi mi-a dat de gândit. Nu ştiu dacă asta ar fi morala potrivită. Eu trag altă concluzie: oamenii sunt foarte superficiali. În general, nu doar bărbaţii.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX