La mare (prima parte)

După cum bine ÅŸtiÅ£i, am fost la mare, în perioada 29 aprilie – 2 mai. Am observat foarte multe chestii, unele care m-au deranjat, altele care mi-au plăcut.

Am plecat din gara Obor (BucureÅŸti Est), cu un tren cu vagoane numerotate 1, 1bis, 2, 2bis… Åži, normal, asta a dus la un haos creat de proÅŸti. Care nu ÅŸtiu că ce scrie pe bilet e identic cu ce scrie pe vagon. Rezultatul: aglomeraÅ£ie în vagonul meu (care era bis), stat 20 de minute în picioare.
Pe tren am văzut extrem de multă prostie şi manifestare specifică primatelor.

Am purtat o discuţie cu o fată, şi îmi zicea că eu sunt contra şi că am total alte idei. Păi nu ăsta e farmecul? Ce rost ar avea o societate în care toţi gândesc la fel? Nu fac, şi nu vreau să fac parte dintr-o turmă. Îmi place să fiu ceea ce sunt, într-o continuă transformare spre perfecţiune.

La sfârÅŸitul călătoriei, am cântat… Am înregistrat minute bune…

Am ajuns la Costineşti. Ne-am cazat la căsuţele de lângă gara Costineşti-Tabără.
Primele impresii: betoane, praf… căsuÅ£ele jalnice. SpaÅ£iu extrem de mic. Picior la pat rupt. Pat departe de perete -> uşă la baie care nu se închide. Baie fără chiuvetă. Lucrare făcută în stilul nea` Ilie Pălărie (ca din topor). Apă caldă pentru 3 duÅŸuri, la toate căsuÅ£ele. Iar noi am fost 16 (parcă).
Sincer, nu m-am simţit ca acasă.
Trecând peste astea, am întâlnit acolo nişte copii care se jucau. Unul dintre ei m-a făcut jigodie, a vrut să mă muşte (asta fără să-i fi făcut nimic) şi s-a purtat cu mine ca şi cum am fi fost de-o vârstă. Asta la 5 ani. Dar mă întreb ce se va întâmpla când va avea 20 de ani? Îţi va da în cap.

Apoi am jucat un biliard, pe o masă care trăgea în toate părÅ£ile (cu 10 lei ora), ÅŸi datorită calităţii excepÅ£ionale, probabil, s-au blocat bilele în masă. AcelaÅŸi copil: “Tati, tati, ei au stricat masa, ca au dat prea tare!”

Ador să mă plimb noaptea pe malul mării ÅŸi să aud vântul, eventual o muzică bună… (Pocket PC-ul de care sunt nedespărÅ£it)

M-au disperat ăştia cu ATV-urile. M-au disperat ăştia cu maşinile pe faleză.

mai urmează…

2 Responses to “La mare (prima parte)”


Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX