CERF 2007 – review (2)

Sâmbătă am fost din nou la CERF. Să mai fac poze cu cine nu am apucat, să mai particip la concursuri… în principiu, gratuităţi :)

M-am jucat pe Wii. Distracţie. Dar, cel mai distractiv ar fi să vezi două persoane care se joacă, dar să nu vezi monitorul, şi să nu ştii ce fac :))

Am făcut o poză care îmi place extrem de mult. Fetiţa e o drăgălaşă.

Fetita la calculator

Nu, din păcate n-am câştigat iPod.

Fetele astea au fost foarte drăguÅ£e. Mai ales cea din dreapta. După ce am făcut poza, am printat-o la UltraPro, apoi le-am oferit fetelor câte o copie semnată lovingvama.eu. Fata din dreapta mi-a promis că va comenta pe blog. Nu mi-a semnat pe poza mea, să nu-i facă ăia de la stand scandal… Dar o aÅŸtept, să văd cine este. Frumoasă.

Poza cu fete iTV

Am fost Omul zilei :)

Am concurat din nou la simulatorul monopostului de formula 1. A fost nasol tare, probabil cineva înalt a împins pedalele, ÅŸi le apăsam cu varfurile picioarelor. Primele 20 de secunde au fost perfecte. Am luat foarte bine toate virajele, prezentatorul prevedea un nou record la cursă… dar a ieÅŸit mufa de la volan, ÅŸi mi-a frecat tot. AÅŸa că, am renunÅ£at. Nu vroiam tricoul ;)

Poza simualtor

Şi am jucat foosball împreună cu Andrei. Am fost foarte tari, împreună. Am câştigaaaat!! :)

Foosball

****

Poza cu fete 1

****

Fata aceea frumoasă foc… de la Cosmote. Åži ei i-am oferit o poză cu noi doi ;)

Poza fata Cosmote

****

Poza cu fete

****

Cosmina Păsărin, care a fost foarte drăguţă, iar zâmbetul ei era minunat! (şi ca multe altele, s-a amuzat de ce scria pe tricoul meu)

Poza cu Cosmina Pasarin

0 Responses to “CERF 2007 – review (2)”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX