CERF 2007 – review (2)

Sâmbătă am fost din nou la CERF. Să mai fac poze cu cine nu am apucat, să mai particip la concursuri… în principiu, gratuități :)

M-am jucat pe Wii. Distracție. Dar, cel mai distractiv ar fi să vezi două persoane care se joacă, dar să nu vezi monitorul, și să nu știi ce fac :))

Am făcut o poză care îmi place extrem de mult. Fetița e o drăgălașă.

Fetita la calculator

Nu, din păcate n-am câștigat iPod.

Fetele astea au fost foarte drăguțe. Mai ales cea din dreapta. După ce am făcut poza, am printat-o la UltraPro, apoi le-am oferit fetelor câte o copie semnată lovingvama.eu. Fata din dreapta mi-a promis că va comenta pe blog. Nu mi-a semnat pe poza mea, să nu-i facă ăia de la stand scandal… Dar o aștept, să văd cine este. Frumoasă.

Poza cu fete iTV

Am fost Omul zilei :)

Am concurat din nou la simulatorul monopostului de formula 1. A fost nasol tare, probabil cineva înalt a împins pedalele, și le apăsam cu varfurile picioarelor. Primele 20 de secunde au fost perfecte. Am luat foarte bine toate virajele, prezentatorul prevedea un nou record la cursă… dar a ieșit mufa de la volan, și mi-a frecat tot. Așa că, am renunțat. Nu vroiam tricoul ;)

Poza simualtor

Și am jucat foosball împreună cu Andrei. Am fost foarte tari, împreună. Am câștigaaaat!! :)

Foosball

****

Poza cu fete 1

****

Fata aceea frumoasă foc… de la Cosmote. Și ei i-am oferit o poză cu noi doi ;)

Poza fata Cosmote

****

Poza cu fete

****

Cosmina Păsărin, care a fost foarte drăguță, iar zâmbetul ei era minunat! (și ca multe altele, s-a amuzat de ce scria pe tricoul meu)

Poza cu Cosmina Pasarin

0 Responses to “CERF 2007 – review (2)”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.