Cine este Traian Băsescu?

Am primit un link “Cine este Traian Băsescu“. Acolo se zic multe. Poate că mă uit eu doar într-o singură direcție, dar nu cred. Câteva motive:

– Pagina aia… securisti.ro, este înregistrată de către “Acțiunea Populară”. Nici nu merge, nici nu știu cine sunt aceștia. Și le pot contesta oricând veridicitatea, dacă nu-mi arată ceva concret.

– Dacă ești miner nu poți să îți cumperi bilet, să mergi cu trenul ca orice om normal? Un vagon CFR are 15 compartimente (normal cu 8 locuri)… Să zicem că au stat 12 într-un compartiment, și 50 pe sală. Asta ar însemna 230 de oameni într-un vagon. Adică 1600 de oameni într-un tren cu 7 vagoane. Și cifra (dată probabil de PSD) era de 10.000 de mineri. Nu cred că erau 10.000 de toți în Valea Jiului… dar cum ei la Iași au numărat peste 40.000 de persoane

– Necolaiciuc este din Gura Humorului. Fii-su se plimba cu A8-ul… acum cică l-ar fi vândut. Ä‚la a furat nestingherit și în perioada 2000-2004.

– Afacerea Flota: dacă este adevărat că Băsescu a furat flota, de ce PSD-ul (la guvernare între 2000-2004) nu l-a băgat la răcoare?

Ca o părere despre tot articolul acela: nu văd nimic concret. Tot ce este prezentat, plus surse, sunt ziare sau forumuri. Ziare deținute de Patriciu sau alții cu implicații politice. Deci nu cred, fără dovezi clare. Vreau să văd dosarul lui Băsescu de la Securitate… Și, cum presa are prostul obicei de a fabula…

 Și cum presa știe să facă tam-tam mereu, iată articolul (citez: “Flacarile au distrus aproape in totalitate acoperisul garii.“), și iată ce am văzut eu.

****

Spune NU!

1 Response to “Cine este Traian Băsescu?”


Leave a Reply

You must login to post a comment.