PSD – comuniști

Acum cateva zile, am intrat pe blog-ul PSD-ului. Și am văzut acest articol, referitor la părerea tinerilor din Suceava.

Am fost intrigat de acel filmuleț, așa că le-am lăsat un comentariu:

Mda… haideți să vă zic eu o chestie: din zeci de tineri suceveni, pe care îi cunosc, doar 2 votează DA.

Apoi, votul este secret. Ce rost are? Eventual dai unele referințe (cu subînțeles). Cu cât au fost plătiți respectivii tineri?

Și, dacă tot ați făcut o chestie de asta, trebuia să puneți și unii care să zică NU. Chiar dacă în număr mai mic decât cei cu DA, dar trebuiau să fie.

Asta e democrația pe care o oferiți?”

Nu au avut decența să-mi aprobe comentariul, cu toate că este de bun simț, și reprezintă o opinie la adresa materialului lor. Și nici nu mi-au răspuns la nimic din ce le-am trimis. Le-am zis că am să fac întâmplarea cât se poate de cunoscută.

Faceți cunoscută povestea, ca să își dea seama ce ar însemna o guvernare PSD. Guri închise.

Apropo, ce număr de telefon are Mircea Badea? :)

11 Responses to “PSD – comuniști”


 • numarul lui mircea badea e pe undeva pe net :)

 • Da… am înțeles că ar fi pe forum la Antena 3… dar e muuult tare :)

 • se stie ca modereaza doar ce vor ei :D

 • omfg … i wanna cry … get a grip boy … wtf?

 • nu vad rostul blogului daca nu sunt in stare sa accepte parerile tuturor,mai ales ca nu era ceva obscen

 • Eu sunt unul dintre tinerii de pe site.
  De ce te deranjeaza ca altii sa gindeasca altfel decit gindesti tu.
  Vad ca esti foarte pornit impotriva PSD.
  Eu te respect si iti respect si opiniile.
  Dar te rog sa inveti ca in lumea asta nu toti trebuie sa gindeasca ca tine.
  Iar cei care au alta parere au aceleasi drepturi pe care le ai si tu.
  Tu de ce nu pui pe blogul tau si opinii anti-Bassescu sau anti -PD?
  Te asigur ca sunt foarte multi tineri care au votat DA! pe 19 mai

 • Inca ceva, bat pariu ca nici nu stii ce e aia comunism, dar iti spun eu cine a recunoscut public, in 2004, ca e comunist: Traian Basescu!

 • @Robert:
  Nu mă deranjează dacă alții gândesc altfel față de mine. Dacă era așa, erau zburate comentariile astea două date de tine, împreună cu multe altele.
  Da, sunt foarte pornit pe PSD. (vechiul PCR, prea puțini oameni noi)
  Și eu respect opiniile tuturor, la fel cum face orice persoană civilizată.
  După răspunsul ce ți l-am dat mai sus, consider că nu am nevoie să învăț ce mi-ai sugerat tu. Știu deja treaba asta.
  Să și le folosească. Eu am îndemnat la vot, indiferent de opțiune. (chiar dacă l-am susținut pe Băsescu).
  De acum nici nu mai abordez subiecte politice pe blog-ul meu. Dar îți spun de ce nu am pus. Pentru că nu am văzut nicio opinie însoțită de o dovadă!
  Eu cunosc foarte puțini.

  Acum, părerea mea despre comentariul tău:
  Îmi pare rău că nu ai abordat deloc subiectul acestui articol, și anume cenzura de pe blog-ul PSD. Mai mult m-ai atacat direct.

  Ultima ta observație e ceva de genul, “Ești prost!”. Te înșeli, mie mi-a plăcut tot timpul să fiu o persoană informată. Știu foarte bine ce este comunismul, am studiat ideologia asta, încercând să o înțeleg.
  Fraza ta “bat pariu ca nici nu stii ce e aia comunism” trebuia să fie urmată de o explicație. Nu de cine a recunoscut că e comunist. Că dacă eu nu știu ce înseamnă “comunism”, n-am de unde să știu ce părere să-mi fac despre un comunist.

  Succes în continuare la filmări.

 • Am senzatia de ceva “dèja vu”. Adica, cine nu e cu noi, e impotriva noastra…Sincer, nu am gasit nici o tenta politica in comentariul lui Vlad.Dar, stupoare, Robert consimte ca , neaparat, este impotriva pesedeului.O fi stiind el ceva, acolo, dar bine face ca nu spune la nimeni…Oare asta este noua masca a comunismului? Suspiciunea e la ea acasa si…doamne-fereste sa nu fii de acord cu ei si cu politica lor…Dar, totusi, nu era cazul; aceasta idee originala de “statistica”(unde opinia celor trei-patru , care mai si citesc de pe prompter”,reprezinta majoritatea) imi aduce aminte de “unanimitatea” de altadata, dorinta de a parea in ochii “prostimii ” ca fiind cei mai…iubiti, adulati, etc.
  Da, prietene Robert, uite si o definitie a comunismului “inflacarat” : “Doctrina sociala,politica si economica constituita pe principiul abolirii proprietatii private si al instaurarii proprietatii colective” , care, in treacat fie spus, stim bine in folosul cui s-a “colectivizat”. Asta isi doresc tinerii suceveni? Cred ca te inseli, domnule “parior”! Daca ai ramane fara vacuta, gaini si porc in cotet pentru ca vecinul tau e,implicit, coproprietar, ti-ai mai dori comunism? Daca in locul puzderiei de programe tv, ai ramane cu unul singur, cu filme bulgaresti si “Tatuca” in prim-plan, cu cozi interminabile la alimentele de baza cartelate, cu electricitate si combustibili rationalizati, cu frig in case si in sufletele oamenilor, te-ar mai tenta, oare, macar ideea de proprietate colectiva ?
  Socialismul utopic gandit de Marx si Engels n-a “tinut” si nici nu va “tine” vreodata.Doar nostalgia “vremurilor bune” de altadata, cand, o mana de oameni beneficiau, cu adevarat de “binefacerile” comunismului sa te faca sa-ti doresti o noua pasare Phoenix; o noua “nomienclatura”, unde, sigur, afirmat fiind in politica, ai putea gasi OS-ul mult ravnit…Asa sa-ti ajute Dumnezeu, numai nu mai incerca sa ne imbrobodesti, uita-ne, chiar daca nu avem coloratura politica, dar ne intereseaza soarta tarisoarei noastre…

 • Imi pare rau pentru voi, sunteti in eroare. Dar nu va reprosez asta, cauza este ignoranta.
  Pai, dragii mei, daca am spus ca nu imi place de Basescu tocmai pentru ca este “comunist” in sensul ca are o mentalitate formata in regimul trecut, legata strins de inavutire proprie, dispret aratat oamenilor de rind, neintelegerea regulilor democratiei, populism, minciuna, … si altele…ar fi trebuit sa intelegeti ca eu, ca tinar social democrat, sunt prin definitie aparator al democratiei, libertatii, solidaritatii, egalitatii de sanse (conditii egale de pornire in viata pentru toti).
  Aceste principii nu sut compatibile sub nici o forma cu comunismul, ci sunt chiar opuse.
  Tocmai impotriva vechilor mentalitati militam si noi.
  Din pacate, aceste mentalitati sunt inca larg raspindite in societatea romaneasca.
  Le vad cel mai bine la inalt nivel la dl. Basescu, care se crede unic stapin al intregii tari si la PD (candidati unici, toti folosesc cuvintele lui Basescu, nu indraznesc niciodata sa il contrazica, il apara si atunci cind greseste, in idolatrizeaza).
  Cu amicitie,
  Robert

 • Robert, mie cel mai rău îmi pare că tot nu ți-ai exprimat opinia față de articolul acela, și față de faptul că nu a fost aprobat comentariul meu.

  Așadar, aș putea să văd așa ceva? Că văd că te ferești. Nu am scris articolul acesta ca să vorbim despre Băsescu…

Leave a Reply

You must login to post a comment.