Comentarii

Sunt nefericit în sinea mea. Pentru că nu se comentează la articole (pe blog, mă refer… că aÅŸa mai primesc comentarii pe messenger).

La una dintre conferinÅ£ele comunicării (Blog-ul care te ‘angajează’ în comunicare), Răzvan CriÅŸan spunea că e foarte important ca vizitatorii să comenteze la articole. Åži spunea exact ce simt ÅŸi eu: un blogger tot timpul aÅŸteaptă ca articolele lui să fie comentate, altfel poate crede că le-a scris degeaba. Åži când primeÅŸte un comentariu, “you made my day“, asta e senzaÅ£ia…

Pentru cei care nu ştiu, pot comenta apăsând pe numele articolului, şi în partea de jos a paginii este câmpul pentru comentarii.

9 Responses to “Comentarii”


 • poate nu are lumea ce comenta. tu expui fapte din viata ta, fapte obisnuite, care intr-un fel sau altul le experimentam toti. cand vei expune idei.. cine stie ce polemici ai sa pornesti.

 • qnx, am surpins foarte multe chestii, pe care le-am întâlnit în viaÅ£a de zi cu zi. Åži nu neapărat complexele mele sentimente, care nu pot fi comentate.

  Uite, să luăm, spre exemplu, acest articol recent:
  http://lovingvama.eu/2007/05/12/probleme-cu-vederea.html
  Un singur comentariu. Sau acest articol:
  http://lovingvama.eu/2007/05/06/bune-maniere.html
  Două comentarii.

  Nu cred că au trecut chiar aşa, neobservate.

 • Uneori sistemul tău anti-spam mai dă greÅŸ… Nu pot să uit când, la întrebarea “suma dintre 9 ÅŸi 1”, deÅŸi tastasem 10… îmi dădea răspuns greÅŸit… Ce zici? Scoate naibii sistemul ăsta ÅŸi vei avea mai multe comment-uri. :D Dacă Å£i-e frică de spam, instalează Akismet.

 • Nu ÅŸtiam de treaba asta. Până acum nu mi-a semnalat nimeni problema. Eu am făcut câteva teste după ce l-am instalat, ÅŸi n-am avut probleme. Åži când am văzut că ÅŸi alÅ£ii comentează, am zis că e OK. Deocamdată îl las, ÅŸi dacă Å£i se mai intâmplă vreodată, dă-mi un mail.
  Am Akismet :) Dar ăsta e bun pentru că nu trebuie să mai verific comentarii spam degeaba.

  Spre exemplu, dacă pui o adresă de mail gen x@x.com Akismet ţi-l bagă la spam.

 • Fix vax.
  Sunt de acord cu Flutur (qnx pentru cei ce nu-l cunosc).
  “Bai, tu nu vezi ca-s doua posturi de rahan?” (n se citeste t)

  eXstatic are dreptate…acuma am intampinat si eu problema aia. 1+1 la tine nu da 2.

 • Åžtefan, îmi pare rău că Å£i se par de rahat. Åži mai rău îmi pare că nu îţi susÅ£ii punctul de vedere. Åži te-am mai întrebat o dată, dar nici atunci nu mi-ai răspuns concret.

  Şi mă mir că nu ţi-a plăcut gluma aia, doar eram împreună când am auzit-o la Radio 21. Eu chiar o consider bună. Dar, fiecare cu părerea lui.

 • Pai, ti-am zis ca postul ala cu manierele e complet aiurea si nepotrivit. Pe un blog ori accepti comentariile asa cum sunt ori nu pui asa o functie, asta-i parerea mea. Nu zic ca nu mi-a placut gluma aia, dar spune-mi tu, ce commenturi s-ar preta la asa un post? Gluma aia made my day…sa fim seriosi…

 • OK. Åžtiu că mi-ai zis. Åži îmi mai zici o dată. Åži tot nu ai adus niciun argument. Nu Å£i se par importante bunele maniere? Eu am scris articolul ăla, ÅŸi vreau să mai scriu unul, pentru că vreau ca oamenii să fie mai civilizaÅ£i, să se comporte mai frumos…
  Tu nu ştii, dar îţi zic acum: ideile mi le-am notat în timp ce eram la mare, şi nu rareori mă uimea comportamentul persoanelor ce le-am întâlnit. Şi ştii că în multe discuţii de-ale noastre, am vorbit despre schimbarea care trebuie să se producă pentru a progresa. Eu vreau să mă implic, nu doar să trec cu vederea.

  Ştii foarte bine că accept toate comentariile. Nu vreau să fiu pupat în fund, ca zoso.

  Bine, lăsăm gluma aia…

 • asa e sunt si comment-urile importante ;mai aflii o parere,mai vezi ca nu scrii degeaba.etc…;si eu ma bucur cand primesc un comment dar pana la urma scriu pt mine …; bafta totusi la commnet-uri !!

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX