Comentarii

Sunt nefericit în sinea mea. Pentru că nu se comentează la articole (pe blog, mă refer… că așa mai primesc comentarii pe messenger).

La una dintre conferințele comunicării (Blog-ul care te ‘angajează’ în comunicare), Răzvan Crișan spunea că e foarte important ca vizitatorii să comenteze la articole. Și spunea exact ce simt și eu: un blogger tot timpul așteaptă ca articolele lui să fie comentate, altfel poate crede că le-a scris degeaba. Și când primește un comentariu, “you made my day“, asta e senzația…

Pentru cei care nu știu, pot comenta apăsând pe numele articolului, și în partea de jos a paginii este câmpul pentru comentarii.

9 Responses to “Comentarii”


 • poate nu are lumea ce comenta. tu expui fapte din viata ta, fapte obisnuite, care intr-un fel sau altul le experimentam toti. cand vei expune idei.. cine stie ce polemici ai sa pornesti.

 • qnx, am surpins foarte multe chestii, pe care le-am întâlnit în viața de zi cu zi. Și nu neapărat complexele mele sentimente, care nu pot fi comentate.

  Uite, să luăm, spre exemplu, acest articol recent:
  http://lovingvama.eu/2007/05/12/probleme-cu-vederea.html
  Un singur comentariu. Sau acest articol:
  http://lovingvama.eu/2007/05/06/bune-maniere.html
  Două comentarii.

  Nu cred că au trecut chiar așa, neobservate.

 • Uneori sistemul tău anti-spam mai dă greș… Nu pot să uit când, la întrebarea “suma dintre 9 și 1”, deși tastasem 10… îmi dădea răspuns greșit… Ce zici? Scoate naibii sistemul ăsta și vei avea mai multe comment-uri. :D Dacă ți-e frică de spam, instalează Akismet.

 • Nu știam de treaba asta. Până acum nu mi-a semnalat nimeni problema. Eu am făcut câteva teste după ce l-am instalat, și n-am avut probleme. Și când am văzut că și alții comentează, am zis că e OK. Deocamdată îl las, și dacă ți se mai intâmplă vreodată, dă-mi un mail.
  Am Akismet :) Dar ăsta e bun pentru că nu trebuie să mai verific comentarii spam degeaba.

  Spre exemplu, dacă pui o adresă de mail gen x@x.com Akismet ți-l bagă la spam.

 • Fix vax.
  Sunt de acord cu Flutur (qnx pentru cei ce nu-l cunosc).
  “Bai, tu nu vezi ca-s doua posturi de rahan?” (n se citeste t)

  eXstatic are dreptate…acuma am intampinat si eu problema aia. 1+1 la tine nu da 2.

 • Ștefan, îmi pare rău că ți se par de rahat. Și mai rău îmi pare că nu îți susții punctul de vedere. Și te-am mai întrebat o dată, dar nici atunci nu mi-ai răspuns concret.

  Și mă mir că nu ți-a plăcut gluma aia, doar eram împreună când am auzit-o la Radio 21. Eu chiar o consider bună. Dar, fiecare cu părerea lui.

 • Pai, ti-am zis ca postul ala cu manierele e complet aiurea si nepotrivit. Pe un blog ori accepti comentariile asa cum sunt ori nu pui asa o functie, asta-i parerea mea. Nu zic ca nu mi-a placut gluma aia, dar spune-mi tu, ce commenturi s-ar preta la asa un post? Gluma aia made my day…sa fim seriosi…

 • OK. Știu că mi-ai zis. Și îmi mai zici o dată. Și tot nu ai adus niciun argument. Nu ți se par importante bunele maniere? Eu am scris articolul ăla, și vreau să mai scriu unul, pentru că vreau ca oamenii să fie mai civilizați, să se comporte mai frumos…
  Tu nu știi, dar îți zic acum: ideile mi le-am notat în timp ce eram la mare, și nu rareori mă uimea comportamentul persoanelor ce le-am întâlnit. Și știi că în multe discuții de-ale noastre, am vorbit despre schimbarea care trebuie să se producă pentru a progresa. Eu vreau să mă implic, nu doar să trec cu vederea.

  Știi foarte bine că accept toate comentariile. Nu vreau să fiu pupat în fund, ca zoso.

  Bine, lăsăm gluma aia…

 • asa e sunt si comment-urile importante ;mai aflii o parere,mai vezi ca nu scrii degeaba.etc…;si eu ma bucur cand primesc un comment dar pana la urma scriu pt mine …; bafta totusi la commnet-uri !!

Leave a Reply

You must login to post a comment.