Mergeţi la vot!

Daţi dovadă că vă interesează viitorul acestei ţări. Mergeţi mâine la vot!

Din cauză că nu se vor mai face acele secţii de votare în gări, nu am unde să votez în Bucureşti. Şi mă duc la Gura Humorului. Mâine dimineaţă am să votez. Pentru că mă interesează viitorul meu. Voi vota pentru prima oară în viaţă, şi am emoţii. Pentru că, alături de mulţi alţii, voi hotărî soarta acestei minunate ţări.

(Alaltăieri, în timp ce eram pe terasă la McDonald’s, am auzit un tânăr ce vorbea la telefon, zicând că va merge acasă pentru a vota!)

Indiferenţa ucide vise. Nu mai fi indiferent!

****

Am primit ieri în poÅŸtă…

Campanie PSD

Vorbe goale… fără nicio dovadă. Se vede disperarea…

4 Responses to “MergeÅ£i la vot!”


  • poti sa votezi la orice sectie de votare din bucuresti. nu trebuie sa mergi in humor. te duci la o sectie oarecare, le zici ca nu esti din B, si ei te trec pe listele suplimentare

  • Oare el nu foloseste tot vorbe goale cand spune de oligarhi?…. Nu am scris asta pt ca sunt impotriva lui… da, sunt impotriva lui, dar in aceasi masura sunt si impotriva celorlalti….

  • @qnx: Nu ÅŸtiam că pot să votez oriunde. Ei… oricum nu mai mersesem de o lună acasă. Åži puÅ£ină relaxare înainte de sesiune nu strică, nu? :P

    @Guiman: Nu ştiu. Eu, oricum, încă am încredere în el, şi sper să facă o treabă bună.

  • Foarte fain postul asta…
    Chiar ar trebui sa il lasam pe domnul presedinte sa vorbeasca…Dar sa vorbeasca despre ceea ce ne interesesaza pe noi,si nu despre ceea ec are el chef!!!

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX