Mergeți la vot!

Dați dovadă că vă interesează viitorul acestei țări. Mergeți mâine la vot!

Din cauză că nu se vor mai face acele secții de votare în gări, nu am unde să votez în București. Și mă duc la Gura Humorului. Mâine dimineață am să votez. Pentru că mă interesează viitorul meu. Voi vota pentru prima oară în viață, și am emoții. Pentru că, alături de mulți alții, voi hotărî soarta acestei minunate țări.

(Alaltăieri, în timp ce eram pe terasă la McDonald’s, am auzit un tânăr ce vorbea la telefon, zicând că va merge acasă pentru a vota!)

Indiferența ucide vise. Nu mai fi indiferent!

****

Am primit ieri în poștă…

Campanie PSD

Vorbe goale… fără nicio dovadă. Se vede disperarea…

4 Responses to “Mergeți la vot!”


  • poti sa votezi la orice sectie de votare din bucuresti. nu trebuie sa mergi in humor. te duci la o sectie oarecare, le zici ca nu esti din B, si ei te trec pe listele suplimentare

  • Oare el nu foloseste tot vorbe goale cand spune de oligarhi?…. Nu am scris asta pt ca sunt impotriva lui… da, sunt impotriva lui, dar in aceasi masura sunt si impotriva celorlalti….

  • @qnx: Nu știam că pot să votez oriunde. Ei… oricum nu mai mersesem de o lună acasă. Și puțină relaxare înainte de sesiune nu strică, nu? :P

    @Guiman: Nu știu. Eu, oricum, încă am încredere în el, și sper să facă o treabă bună.

  • Foarte fain postul asta…
    Chiar ar trebui sa il lasam pe domnul presedinte sa vorbeasca…Dar sa vorbeasca despre ceea ce ne interesesaza pe noi,si nu despre ceea ec are el chef!!!

Leave a Reply

You must login to post a comment.