Big Brother Google

Mai țineți minte ce vă ziceam de Google, cu toată arhiva lor?

Strategia presupune ca sistemul să permită utilizatorilor Google să pună întrebări de genul “Ce ar trebui să fac mâine?” sau “Ce loc de muncă ar trebui să-mi iau?“.

Nu știu dacă ăsta e viitorul pe care mi-l doresc.

Citiți articolul sursă

3 Responses to “Big Brother Google”


 • asta e o porcarie, ca orice firma care se respecta, google face cercetari in domenii foarte variate.. (vezi baza de date cu genele), dar asta nu inseamna ca vor fi implementate vreodata. si chiar daca vor fi implementate, ramane tot la latitudinea utilizatorilor daca vor continua sa foloseasca sau nu motorul lor de cautare, fiecare e capabil sa decida pentru el care e limita la care considera ca intimitatea i-a fost incalcata.. e o campanie care incearca sa discrediteze google prin exagerarea faptelor..

  (off topic: uite la toate piz*ele de 14 – 2x de ani.. care inca fac testele de pe tickle.com si se iau dupa ele in modul in care isi traiesc viata.. ele dau mult mai multe informatii site-ului respectiv.. si totusi nimeni nu zice de ala..)

  personal, mi se pare o initiativa de bun simt, in conditiile in care google nu obliga pe nimeni sas foloseasca site-ul lor, si informeaza despre toate proiectele lor.. daca se va da o lege in care se va obliga populatia sa foloseasca google, sau orice alt site care contravine drepturilor omului, as fi primul care as instiga la revolutie.

 • Asta e clar, rămâne la latitudinea utilizatorului ce servicii vrea să folosească.
  Dar, eu ziceam că nu aș vrea să ajungem să ne controleze calculatoarele…

  Eu rămân un utilizator fidel Google.

 • si eu :D mai ales iGoogle.. mi se pare super mishto.. faza ca iti poti personaliza pagina cu ce vrei tu.. :)

Leave a Reply

You must login to post a comment.