Băiatul care s-a sinucis din dragoste

Bogdan si CorinaȘtiu. Este o tragedie. Bogdan a murit s-a sinucis la o vârstă mult prea fragedă. Și atât. Niciodată nu am să înțeleg de ce se face atâta tevatură pe chestii din astea.

Pagina lui Bodan de hi5 a fost invadată de vizitatori, mesaje de adio, sfaturi și toate cele. Bineînțeles că au apărut și profitorii (aici pagina, aici screenshot-ul).

Sau.. ce rost ar avea o întrebare de genul: “chiar ma socheaza gestul tau…oare chiar te-ai sinucis?“, “cand ,ma vei plimba si pe my cu trotineta ta???abia ast sa ma plimb cu tine dar nu se va intampla niciodata……..offf ce rau imi pare…….” (trimis de 18 ori).

Sergiu le dă replica:
Ba voi v-ati tampit de tot cum sa fie un inger? daca era inger nu mergea la profa..sa o f**a .. si daca a mai sarit si pe geam in iad ii este locul odihna placuta inger al intunericului ..toate femeile sunt ca si corina. PENTRU TOATE DISTRUSELE CARE SPUN CA ERA UN, BAIAT DE TREABA FARA A-L CUNOASTE …SUNTETI DEA DREPTU PATETICE LA SPITALU 9 CU VOI… VA PUP RECI PE TOATE

Chiar trebuie să transformăm totul în penibil? (la fel cum s-a întâmplat și cu Raluca Stroescu)

3 Responses to “Băiatul care s-a sinucis din dragoste”


  • Nu stii de ce se face atata tevatura, dar trebuia sa postezi si tu…ca na…

  • Da. Și asta e adevărat. Dar postul meu a fost o replică la ceea ce s-a scris…

  • Mai Fanica…am senzatia unui “Gica-Contra”! Tevatura-ne-tevatura, e un post, chiar daca nu cel al Pastelui..Uneori e mai bine sa ne uitam si la barna din propriul ochi, ca sa putem deprecia paiul din ochiul celuilalt…Cat de usor e sa stai in umbra si sa astepti “greseala”…Un articol, o stare de fapt, o realitate, o nemultumire… o idee, in final… Atat si nimic mai mult, suficient insa, ca “polemicile” sa apara. Problema e sa nu aluneci spre “Gica de la scularie”; curajul e apanajul invingatorilor, remember that!..

Leave a Reply

You must login to post a comment.