Schimbări

După cum, probabil, ați observat, am realizat un nou header pentru blog (tema vizuală Freshy2).

Header Freshy2

Aș vrea să știu dacă vă place, dacă era mai bun cel anterior, dacă vă place sloganul… Apropo, poza e self-made :)

Am introdus un nou sistem anti-spam, din cauză că acela cu adunarea simplă făcea figuri. Iar acest sistem cu verificarea printr-un cuvânt (le găsiți în 21 cuvinte) îmi place foarte mult, și este la fel de eficient.

Anti-spam

Am structurat blogroll-ul, pe categorii :)

Din păcate, am o problemă cu feed-ul, și rezolvarea ei presupune foarte multă muncă. În principiu, merge. Dar mă enervează că dă o eroare.

Cam atât. Aștept părerile voastre!

6 Responses to “Schimbări”


 • headerul..nu-l vad ca unul ce ti se potriveste blogului..cel putin pana acum…in case in care vrei un mic help..iti stau la dispozitie…cu chestii de genul asta ma si ocup..

 • @dragos: am discutat pe messenger :)
  @cR: Nu știu de ce vezi tu acadeaua ca pe un element gay. Eu asociez acadeaua cu copilăria (și reușește cu brio să reprezinte copilul din mine), iar diversitatea de culori a acadelei cu multitudinea de gânduri, care mai de care mai colorate.

 • N-ai nici p problema cu feed-ul (alta) decat ca include o eroare de sintaxa si chiar nu ia mult ca sa o corectezi.
  Eroarea de encoding faca sintaxa sa nu fie in concordanta cu ceea ce cere XML-ul
  In sursa, la http://lovingvama.eu/feed/rss ->> iti apare ?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″? :vezi si tu pe net cam ce vrea sa zica acel UTF-8 si cam cum se impaca el cu limba romana, eventual cu diacriticile.
  Concluzia scurta e ca in “declaratia ” aia nu au ce cauta semnele de intrebare , respectiv ?
  Documentatia o gasesti AICI : e ceva de citit si de inteles, insa. Daca vrei ceva mai simplu si de care chiar nu garantez ca iti va functiona si pe blogul tau -nu ii cunosc exact structura pe partea de script- poti incerca sa inlocuiesti Atomul 3.0 cu 1.0; tot ce iti trebuie gasesti AICI. E cea mai simpla metoda.
  Dupa ce executi tot ce iti zice acolo, du-te si verifica rezultatul la locatia ASTA

 • Poate ca acadeaua reuseste sa reprezinte cu brio copilul din tine, dar poza cu tine si acadeaua nu`si are loc acolo..mai ales ca vad ca esti la bustul gol…poate de acolo i`a venit ideea lui dragos cum ca e un element gay….imi place textul in schimb

 • @andreea: Confunzi :) Nu Dragoș a zis că par gay. E prea finuț ca să facă asta.
  Poza cu mine și cu acadeaua e elementul principal. Inițial, era singura chestie din banner. Apoi am dezvoltat. Are ceva dacă sunt la bustul gol? Dacă aveam o haină pe mine, poza nu mai avea efectul pe care eu mi-l doream.

Leave a Reply

You must login to post a comment.