Condoleanţe

În această seară am fost unul dinre aceia care au făcut rating 0TV-ului. Nu pentru că m-am uitat la emisiune, ci doar pentru că am ţinut TV-ul deschis, în speranţa că voi vedea pozele făcute de soţul Corinei în timp ce aceasta era în pat cu Bogdan.

În schimb, am văzut un adevărat maraton al mesajelor (Corina -> Bogdan), citite de o femeie, fără pic de tonalitate şi cu bâlbâieli. Din multitudinea aia de declaraţii de dragoste, ceva m-a străpuns direct în ochi:

Te ador mai zănaticule, şi eu sunt moartă după tine, măi orfelinatule!

Jur cu mâna pe oliţă că 5 minute am râs în continuu. Hai mă, serios acum, cum să alinÅ£i o persoană pe care o iubeÅŸti, “măi orfelinatule=))
Cât despre Corina, la statutul ei de profesoară de limba română, mă aÅŸteptam să preteze ceva orginial, breath-taking. Poate că un simplu “te iubesc” ar putea fi de ajuns, dar eu vreau să cred că dragostea care se naÅŸte între două persoane să genereze atâta inspiraÅ£ie încât să poÅ£i scrie cărÅ£i întregi ÅŸi să simÅ£i că încă mai ai foarte multe de spus…

Nu ştiu care e rostul unei astfel de emisiuni. E ca un cilcu (de durată o oră) care conţine un număr de poze şi comentarii repetate până te plcitiseşti şi închizi TV-ul sau se termină emisiunea.

The End (subit, că am închis televizorul)

8 Responses to “CondoleanÅ£e”


 • si am mai dat din cand in cand ,eu vroiam sa vad poza profei de info cu care a fost el inainte. am reusit sa o vad. insa nu pricep cum ar putea sa se uite cineva la intreaga emisiune, lazarus ala se crede desteptul desteptilor , dianconescu pune intrebari stupide, numai cand ma uit la ei ,simt ca ma prostesc :D

 • ce naiba …ce subiect ai tratat tu aici, ca nu pricep nimic din profa de info…orfelinat…ha?…ai reusit sa ma contrariezi…si as vrea sa mai deschid blogul tau si alta data asa ca te rog lamureste-ma cand ne-om vedeam online si not busy

 • cand ai in blog link spre Sara …(ideea ca exista astfel de probleme si unica modalitate de a rezolva fiind implicarea) nu vad de ce am mai acorda atentie unor Diaconesti si orfelinati(tot n-am priceput ce era cu ei, insa am tras concluzii per total…

 • Ehm.. si tu Cretzu? Subiectul asta a fost deja supra-mediatizat din punctul meu de vedere, inclusiv s`a deschis un cont in numele familiei tipului (deja am uitat cum il chema) si toata presa de scandal vuieste. Si pentru ce? Oricati bani ai baga in contul respectiv, oricate stiri, oricate lamuriri ai cauta parintii din partea Corinei (uite ca numele ei l`am retinut), tot degeaba e. Baiatul a murit, nu mai are nimeni ce sa`i faca, a fost alegerea lui, end of story. So, let him rest in peace.

 • ami.. poate a simtit si cretz ca ramane fara audienta.. si a abordat un subiect “controversat”.. cine stie… poate isi ia si el rolls ca diaconescu (din veniturile de la adsense).. ;)

 • Ah, inca o chestie, “Vlady” :-)) Remember: jurnalist vs paparazzi. ;-)

 • ÃŽn primul rând “Salut” ÅŸi vouă.

  @Victor: ţi-am lăsat mesaj pe Yahoo!

  @Ami: Cunosc situaţia. Să-ţi explic cum stă treaba.
  Eu nu am dat o ştire, nu am dat posibile scenarii la moartea băiatului şi alte bla-bla-uri.
  Eu doar am comentat puţin pe baza acelei emisiuni jenante.
  Am prezentat un SMS care mi s-a părut amuzant.
  Am prezentat o părere personală despre mesajele “seci” ce le trimitea Corina.
  Nu cred că eu sunt cel care nu-l lasă să se odihnească în pace.
  Jurnalist sau paparazzi? N-am fost nici una, nici alta. Am fost eu, Vlad, cu părerea mea!

  @qnx: Citeşte ce i-am scris lui Ami! Dacă a-ţi exprima o părere înseamnă nevoie de audienţă, atunci care ar mai fi rostul blog-ului?

  Cât despre AdSense, uite aici: Total câştiguri: $ 46,16. În aproape două luni, mie nu mi se pare impresionant. Ceea ce vreau de la AdSense este să-mi plătesc domeniu+hosting, eventual să-mi mai cumpăr vreo 2 domenii, şi să-mi mai rămână şi de-o bere.

 • ma uit si eu din cand in cand la maratonul Bogdan-Corina. si acum (recunosc cinstit) ma uit, ba chiar ma gandeam (in timp ce plecam de la california Drimin’ ) sa ajug mai rapid acasa ca sa vad ce mai spun astia. sa recunoastem, fara ajutorul presei de investigatii blonda scorpioanca cu ochelari (hm, de ce mi-o parea asa de cunoscuta sintagma asta!?) raminea cu afirmatia declarata initial: Bogdan era doar elevul meu! Nu era nimic intre noi…

  oricat de feminista as fi, si oricat mi-ar placea blondele, iar enervez pe multi spunind: trebuie sa aflam exact daca el s-a aruncat, sau daca nu cumva l-a ajutat cineva. cat despre mesaje…sa recunoaste, toti, la iubire si betie, spunem timpenii……dar recunosc, “orfe..” cum ai zis tu, ca nu m-am uitat , este exact paroxismul unei astfel de stari…cred ca l-a trimis cand profa era un pic dusa de pe aceste taramuri….

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX