Condoleanțe

În această seară am fost unul dinre aceia care au făcut rating 0TV-ului. Nu pentru că m-am uitat la emisiune, ci doar pentru că am ținut TV-ul deschis, în speranța că voi vedea pozele făcute de soțul Corinei în timp ce aceasta era în pat cu Bogdan.

În schimb, am văzut un adevărat maraton al mesajelor (Corina -> Bogdan), citite de o femeie, fără pic de tonalitate și cu bâlbâieli. Din multitudinea aia de declarații de dragoste, ceva m-a străpuns direct în ochi:

Te ador mai zănaticule, și eu sunt moartă după tine, măi orfelinatule!

Jur cu mâna pe oliță că 5 minute am râs în continuu. Hai mă, serios acum, cum să alinți o persoană pe care o iubești, “măi orfelinatule=))
Cât despre Corina, la statutul ei de profesoară de limba română, mă așteptam să preteze ceva orginial, breath-taking. Poate că un simplu “te iubesc” ar putea fi de ajuns, dar eu vreau să cred că dragostea care se naște între două persoane să genereze atâta inspirație încât să poți scrie cărți întregi și să simți că încă mai ai foarte multe de spus…

Nu știu care e rostul unei astfel de emisiuni. E ca un cilcu (de durată o oră) care conține un număr de poze și comentarii repetate până te plcitisești și închizi TV-ul sau se termină emisiunea.

The End (subit, că am închis televizorul)

8 thoughts on “Condoleanțe

 1. ana

  si am mai dat din cand in cand ,eu vroiam sa vad poza profei de info cu care a fost el inainte. am reusit sa o vad. insa nu pricep cum ar putea sa se uite cineva la intreaga emisiune, lazarus ala se crede desteptul desteptilor , dianconescu pune intrebari stupide, numai cand ma uit la ei ,simt ca ma prostesc :D

 2. Vic

  ce naiba …ce subiect ai tratat tu aici, ca nu pricep nimic din profa de info…orfelinat…ha?…ai reusit sa ma contrariezi…si as vrea sa mai deschid blogul tau si alta data asa ca te rog lamureste-ma cand ne-om vedeam online si not busy

 3. Vic

  cand ai in blog link spre Sara …(ideea ca exista astfel de probleme si unica modalitate de a rezolva fiind implicarea) nu vad de ce am mai acorda atentie unor Diaconesti si orfelinati(tot n-am priceput ce era cu ei, insa am tras concluzii per total…

 4. Ami

  Ehm.. si tu Cretzu? Subiectul asta a fost deja supra-mediatizat din punctul meu de vedere, inclusiv s`a deschis un cont in numele familiei tipului (deja am uitat cum il chema) si toata presa de scandal vuieste. Si pentru ce? Oricati bani ai baga in contul respectiv, oricate stiri, oricate lamuriri ai cauta parintii din partea Corinei (uite ca numele ei l`am retinut), tot degeaba e. Baiatul a murit, nu mai are nimeni ce sa`i faca, a fost alegerea lui, end of story. So, let him rest in peace.

 5. qnx

  ami.. poate a simtit si cretz ca ramane fara audienta.. si a abordat un subiect “controversat”.. cine stie… poate isi ia si el rolls ca diaconescu (din veniturile de la adsense).. ;)

 6. Vlady Post author

  În primul rând “Salut” și vouă.

  @Victor: ți-am lăsat mesaj pe Yahoo!

  @Ami: Cunosc situația. Să-ți explic cum stă treaba.
  Eu nu am dat o știre, nu am dat posibile scenarii la moartea băiatului și alte bla-bla-uri.
  Eu doar am comentat puțin pe baza acelei emisiuni jenante.
  Am prezentat un SMS care mi s-a părut amuzant.
  Am prezentat o părere personală despre mesajele “seci” ce le trimitea Corina.
  Nu cred că eu sunt cel care nu-l lasă să se odihnească în pace.
  Jurnalist sau paparazzi? N-am fost nici una, nici alta. Am fost eu, Vlad, cu părerea mea!

  @qnx: Citește ce i-am scris lui Ami! Dacă a-ți exprima o părere înseamnă nevoie de audiență, atunci care ar mai fi rostul blog-ului?

  Cât despre AdSense, uite aici: Total câștiguri: $ 46,16. În aproape două luni, mie nu mi se pare impresionant. Ceea ce vreau de la AdSense este să-mi plătesc domeniu+hosting, eventual să-mi mai cumpăr vreo 2 domenii, și să-mi mai rămână și de-o bere.

 7. ioana

  ma uit si eu din cand in cand la maratonul Bogdan-Corina. si acum (recunosc cinstit) ma uit, ba chiar ma gandeam (in timp ce plecam de la california Drimin’ ) sa ajug mai rapid acasa ca sa vad ce mai spun astia. sa recunoastem, fara ajutorul presei de investigatii blonda scorpioanca cu ochelari (hm, de ce mi-o parea asa de cunoscuta sintagma asta!?) raminea cu afirmatia declarata initial: Bogdan era doar elevul meu! Nu era nimic intre noi…

  oricat de feminista as fi, si oricat mi-ar placea blondele, iar enervez pe multi spunind: trebuie sa aflam exact daca el s-a aruncat, sau daca nu cumva l-a ajutat cineva. cat despre mesaje…sa recunoaste, toti, la iubire si betie, spunem timpenii……dar recunosc, “orfe..” cum ai zis tu, ca nu m-am uitat , este exact paroxismul unei astfel de stari…cred ca l-a trimis cand profa era un pic dusa de pe aceste taramuri….

Leave a Reply