Titlu, multiplu

M-am gândit la un cuvânt care să mă obsedeze vara asta, pe care să-l folosesc pentru alintarea unui prieten drag (și în același timp să-i atrag atenția că e prost). Cuvântul este asfalt, și se asortează perfect cu băi. Adică… “băi asfalt“… :)

Și am să preiau și un cuvânt de la stimabilul, scârbă. Se va folosi în expresii de genul: “Îți stă bine, băi, scârbă mică”. Este un alint foarte frumos, și va crește inima de fericire oricărui băiat va fi numit așa. Simt :)

Poate nu vă interesează. Și dacă nu vă interesează, vă ofer o melodie (Chris Daughtry – What about now), foarte frumoasă:

Am primit-o de la Dragoș, pe lângă multe altele. Sunt foarte fericit că prin intermediul blog-ului am cunoscut câteva persoane foarte interesante, inteligente. Abia aștept să merg la Workshop și la Sindrofie 2. Sunt foarte fericit din cauza ascensiunii lovingvama. Sunt foarte fericit pentru că am luat 7 la prima restanță, la logică. Sunt foarte fericit că ea există pe undeva, cu siguranță.

Sunt foarte fericit că mâine voi merge la Free Hugs, pe strada Arthur Verona, la orele 18:00.

Și nu în ultimul rând, “La mulți ani!” tuturor copiilor, inclusiv mie :)

12 thoughts on “Titlu, multiplu

  1. Vlady Post author

    Mulțumesc tuturor celor care mi-au urat “La mulți ani!”. Huuug!
    @Jalane: Numele de alint am spus de la cine l-am luat. Este link la stimabilul, adică Darius (JEG) :P

    Îmi cer scuze… pentru că în 60 de ore eu am dormit doar 4… Din cauza asta greșeala de redactare, din cauza asta m-am băgat mecanic în opțiuni și am pus moderarea comentariilor, din cauza asta m-am trezit astăzi la ora 16. Acum zbor la Free Hugs :D

Leave a Reply