Exmatriculat și fără net, dansez!

Vă aduceți aminte când spuneam că sunt fericit? Nimeni, niciodată, nu va putea să mă schimbe. Oricâte comentarii stupide s-ar face la adresa mea, orice s-ar întâmpla, voi continua să fiu optimist. Și să nu uit… voi continua să o caut :)

Am aflat că am fost exmatriculat de la facultate, pe data de 18 aprilie (pentru că nu am plătit taxa). Nici nu știu ce să spun… chiar nu știu ce să comentez. Eu am fost la școală, am dat și un examen… exmatriculat! Ceea ce nu pot să-mi explic este de ce nu am fost contactat. Când am cerut explicații la Secretariat, mi-au zis că ei au anunțat la Avizier. Păi bine, măi, eu asta am de făcut? Să citesc Avizierul ăla… facultatea are numărul meu de telefon, adresa de acasă, e-mail-ul… Nu îi costa nimic să-mi trimită un mail.
Azi merg la decan, să văd dacă se poate rezolva ceva.

Aseară nu am avut net, din cauză că nu l-am plătit. Am ales să fiu băiat cinstit (nu mai fur net), așa că am plătit.

Am ascultat muzică, am dansat, să uit de probleme. Iată câteva din piesele ce m-au încântat:

Hi-QDă muzica mai tare, Poveste fără nume, Ochii verzi, Un minut
Peter AndreMysterious girl
Los del RioMacarena
Neil SedakaOh, Carol
Rednex Cotton Eye Joe
TNNLa Cucamarcha
4 non BlondesWhat’s up
AquaBarbie girl
ChumbawambaTubthumping

Mi-a priit o pauză. M-am culcat la ora 12 (cum nu am mai făcut de mai bine de 1 an), m-am trezit dimineață, la 8:30. Am citit știrile și blog-urile, la cafea.
Am fost până la magazin. Și data viitoare, dacă mai ies din casă în pantaloni scurți, largi și albi, fără chiloți pe mine, și bate vântul afară, da-ți-mi o palmă! :D

Sunt fericit!

16 Responses to “Exmatriculat și fără net, dansez!”


Leave a Reply

You must login to post a comment.