Workshop Blogoree, ediția 1 (review)

Sticker blogoree

În această seară am fost la Workshop ediția 1, organizată de Bobby Voicu (Blogoree.ro).

S-a vorbit despre trafic, site-uri de alea care nu sunt pentru mine (digg, netscape… de socializare?). Aici sunt variantele de a aduce trafic propuse de bloggeri. Aștept concretizarea proiectului lui Bobby.

Nu știu dacă a fost ceva care să mă deranjeze, care să nu-mi fi plăcut. Pot să spun că îmi pare rău că nu a mai putut ajunge Cristian Mezei :(

Au fost oameni mulți, prea mulți pentru mine. Când am ajuns acolo (întârziere de 3 minute din cauza locației ascunse), toată lumea era la locul ei. După ce m-am prezentat și ne-am strâns mâinile, m-am așezat lângă Ariel (singurul pe care îl cunoșteam… și îl rog să mă scuze :D ). Bobby a avut grijă să ne așeze ca să vedem toți foarte bine. Pyuric a stat în poziția cea mai bună (singura fată, trebuia tratată ca atare). Eu am stat lângă rudy (nu, NU e fată :P – îl știu de pe webcam-ul radio3net) și lângă Buddha.

Eu am vorbit destul pe-acolo (sper că nu am plictisit / am fost agasant :P ), dar au fost unii pe care nici nu i-am auzit, sau i-am auzit foarte puțin. Bă, Ariel, tu ești mut?
Iar scurta mea memorie i-a mai ținut minte de acolo doar pe Aurel Drăguț, Bogdan, agloco și Alex Brie.

La ora 21 ne-am mutat pe terasă, unde am mâncat pizza, am băut suc… am discutat despre blog-uri. Apoi au plecat toți, și am rămas doar eu, vărul lui Bobby (căruia nu-i rețin numele), Anca și Sara (mersi pentru transportul până la Unirii).
Și m-am apucat să le povestesc fetelor toată viața mea, pe scurt. Cum m-a stricat pe mine liceul, cum a trebuit să mă mut la Bacău, cum e la București, și muuuulte altele… că doar la vorbit mă pricep cel mai bine :P . Mi-ar place să ne mai întâlnim la un pahar de vodkă vorbă :) . Să văd cum am să pot să mai ajung la Workshop-uri…

În încheiere, mulțumesc SOPOLEC pentru că ne-au găzduit la sediul lor și ne-au hrănit și ne-au dat de băut!

(sper să nu fi uitat nimic… aștept pozele :) )

Până acum au mai scris mai scris:

7 thoughts on “Workshop Blogoree, ediția 1 (review)

  1. Pingback: Soaptele timpului

  2. Pingback: blog itbox » Blog Archive » Cum sa aduci trafic in bloguri

  3. Vlady Post author

    Super veste! Chiar mi-ar fi plăcut să te întâlnesc. Citesc blog-ul tău de ceva timp, și am și implementat unele chestii de care ziceai tu (ex: nofollow) :)

Leave a Reply