Bleah… ce noapte! (ambulanțe?)

Business

Am fost la 0TV, cu afaceri. Voi face niște site-uri pentru primării. Și uite cum vor curge banii gârlă la nea’ Vlad.

Am așteptat-o vreo oră pe doamna Rodica, apoi am discutat… m-am mai plimbat pe la montaj, la studiul de știri, l-am văzut și pe Diaconescu în timp ce vorbea iar despre Ralph (dacă o să pățesc la fel, o să scrie despre mine ca futermann :O ?)

De la 0TV am plecat la un prieten, acasă, unde era o altă prietenă (Anca o voi numi, în continuare) în suferință. Colică renală. Ä‚sta a fost diagnosticul dat de mine, după căutări pe Google

De ce am căutat pe Google? Pentru că am dat telefon la 112, la ora 3:30.

Telefon 112 (1)

Anca suferea foarte tare, și nu mai venea salvarea. Trebuia să știm ce se întâmplă… Am revenit cu telefoane la ora 3:59, respectiv 4:06. Ca să primesc un telefon la ora 5:08.

Telefon 112 (2)

Vorbește fata cu o asistentă (?), îi spune simptomele, și primește răspunsul: colică renală (!). I se recomandă clorzoxazonă, midocalm, supozitor cu diclofenac și omeran.

Mă întreb… ce se întâmplă dacă ești într-o situație foarte gravă? Mori liniștit, că oricum nu vine ambulanța?!

7 Responses to “Bleah… ce noapte! (ambulanțe?)”


 • Din experienta, din pacate… sfatul meu, data viitoare cheama o salvare particulara sau ia un taxi pana la cel mai apropiat spital si acolo daca nu te baga nimeni in seama fa scandal – merge iti zic eu sigur :*

 • Foarte tare cretz cretz sau futermann cum vrei sa o iei. Te am impresionat cu durerile tale mele? pot sa ti zic ca azi mi a amortzit si celalalt picior si tot la orizontala s!mai adauga la povestea ta ca am mai fost o data la spital (pe picioarele mele)…si ce crezi? m au chema dimineata cand deja nu mai puteam merge. Te faci vedeta vlad!!!

 • “lovingvama said…

  Sex / Age / Status Female / 17 / Committed

  De ce minți pe hi5? ”

  ok, what’s that suppose to mean ? :-|

 • Cretzu… sti fb ca viata e de kko… si tara asta la fel! Asa ca la noi 112 e degeaba ma! Mai bine ziceai bomba… ca atunci veneau!
  Si … spor la munca si la banuti in portofel!

 • Pai asta inseamna ca data viitoare tu dai berea… eu vin doar cu conversatia spumoasa…;)

 • eram in bucuresti anul trecut cu nitse prieteni , si ne suna un alt amic si ne spune sa venim rpd ca ii e f rau ,ca a chemat salvarea , etc. noi eram in celalalt capat al orasului dar am ajuns inaintea salvarii . romania.

Leave a Reply

You must login to post a comment.