Tăcere…

“Când te ocupi prea mult de defectele altora, n-ai timp să le îndrepți pe ale tale.”
Jean de la Bruyere

“Doar două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană; iar de cea din urmă sunt foarte sigur.”
Albert Einstein

Uneori mi-aș dori să fiu impulsiv.  Să răspund acuzelor ce mi se aduc cu aceeași monedă, poate chiar una mai grea. Dar eu nu sunt așa, și probabil nici n-am să fiu vreodată.

Nu mă consider deștept, dar mi-aș dori să fiu. Alții se consideră, deși se află la polul opus. Mi-ar fi foarte simplu să arunc cu rahat într-o parte și în alta… dar nu o fac. Nu știu dacă asta e rezolvarea problemelor.

Mă rătăcesc atât de ușor prin gândurile bune, încât mi-e extrem de greu să le găsesc pe cele rele.

Sunt penibil, tot ce spun este de căcat, se face mișto de mine. Eu sunt prost și nu-mi dau seama. Persoana care mă acuză nu este în stare să-mi aducă unicul argument cerut, replicând jenant că nu vrea să cred că are ceva cu mine.

Am ales să nu mă cobor la un nivel mult prea scăzut pentru mine, și am lăsat-o așa. Puteam să răspund răutăcios și să-l fac de cacao.

“Dacă vrei să fii fericit o clipă, răzbună-te… dacă vrei să fii fericit o viața, iartă!” Am ales să iert…

7 Responses to “Tăcere…”


 • Păcat, o să ai mult de pierdut cu atitudinea asta. Câteodată e bine să răspunzi cu aceeași monedă…

 • Oricum părerea lui mă lasă rece… Așa că nu am avut de ce să mă stresez prea tare.

 • super acest citat : “œDacă vrei să fii fericit o clipă, răzbună-te”¦ dacă vrei să fii fericit o viața, iartă!” . insa sunt deacord si cu denisa. uneori trebuie sa te si razbuni :d

 • vlad nu trebuie sa te cobori la nivelul tuturor prostilor…ramai vertical ca si pana acum si astfel iti vei dovedi superoritatea, nu marlania

 • “Cainii mor de drum lung, iar prostii de grija altora”.

  Lasand citatul… statistic vorbind fetele sunt mai razbunatoare. <-- nu are nici o legatura cu prostia. Revenind la citat... drumul lung n-a omorat pe nimeni, dar nici prostia. (ironie) ,<-- explicatie pentru prosti In concluzie: Who Let The Dogs Out? <-- tot noi suntem (ei la fel) Morala: Nu calcati iarba. <-- (Semn pentru prosti) Dedicatie prostilor: "Sorinel Copilu De Aur's Mare Barosan" Dedicatie desteptilor: "Multi da prosti" Vlady, ai zis ca nu te consideri destept... dar esti!

 • e minunat sa vezi ca exista si altfel/astfel de oameni. genul asta de atitudine este de preferat intotdeauna. doare/ jigneste/ atinge mult mai tare decat razbunarile
  :)

 • bv tati…eu sunt alaturi de tien…si ai ales sa procedezi corect….as mai adauga…la ceea ce ai zis…indiferenta…!

Leave a Reply

You must login to post a comment.