Capacități

Capacitatea Testele naționale

– Ai luat?
– Nu.
[…]
– Mă duc la o școală profesională…

– Cât ai luat?
– 6,35! Sunt foarte fericită!!
– Sunteți mulțumit de rezultat? (către părinte)
– Da, sunt foarte mulțumit!

– Am luat 4,35 la română… (eleva)
– Facem contestație, că nu se mai poate! (părintele)

– Am luat 8,20 și sunt foarte fericită!! (în timp ce se agită prin fața camerei)

Acestea au fost câteva dintre secvențele ce le-am reținut din știrile de la TV.
Nu-mi vine să cred la ce nivel s-a ajuns. Cum să fii în culmea fericirii că ai luat 8,20 sau 6,35?? Sau cum să spui cu nonșalanță că n-ai luat și mergi la o școală profesională??
Astăzi începe bacalaureatul. Sunt curios cu ce note se vor “lăuda” învățăceii…

*****

Cred că articolul anterior a fost receptat de către persoana căreia îi era destinat:

Vot

*****

Ieri noapte mi-am instalat Windows Vista, acum fac curățenie prin toate hard-disk-urile, sortez… E o chestiune foarte neplăcută mie, dar nu se mai putea continua în situația în care eram.

Tot ieri, am lucrat la sistemul de reclame. Am încercat să-l înțeleg, și am reușit, într-un final. Deocamdată, scopul acestui sistem este promovarea internă a unor secțiuni și articole ale blog-ului. Aștept să văd ce efect va avea.
Până acum am făcut 3 bannere:

Banner sectiune

Banner articol

Banner sectiune

Vor mai urma și altele :)

10 Responses to “Capacități”


 • Am auzit si eu la radio ca cei mai multi au picat examenul la limba romana si rata cea mai ridicata de promovabilitate a fost la limba materna (maghiara, sarba, germana,etc.). Imi vine sa ii bat de numa’. Cum naiba sa treci un examen la alta limba decat la romana, pe care o folosesti toata ziua. Nu e ca matematica, sa o folosesti doar in scop de serviciu sau alte chestii…fara limba romana, du-te si traieste in China cu matematica ta cu tot.

 • Radem glumim nu platim. Futai free.

 • si totusi, care e scopul bannerelor astea, daca tot ocupa 40% din spatiul util al site-ului si nu au linkuri spre nimic? :D

 • @de ce?: În acest articol, bannerele sunt prezentate doar. Ele apar sub header, deasupra tuturor articolelor.
  Și au link-uri… :)

 • cred ca mai bine te jucai cu alt script, care sa-ti puna linkuri directe (sau pur si simplu scriai tu 3 linii de php care sa-ti faca random intre cateva bannere, cu linkurile adiacente), e ciudat sa ai linkuri pe site-ul tau, spre site-ul tau, iar ele sa fie cu redirect, mai castigai ceva la indexarea google daca aveai linkuri directe :D

  PS: mie nu-mi prea plac culorile bannerelor tale

 • Detaliile tehnice pe care le-ai specificat mai sus îmi sunt străine mie :)

  Nici mie nu-mi plac, dar chiar nu știam ce altceva să aleg. Mă înțeleg puțin mai greu cu design-ul :P

 • Eu nu văd nimic… Am crezut că e din cauza browser-ului, dar am încercat și cu IE și tot nu-mi apare… Defapt îmi apar niște gif-uri albe. :(
  Îs curios, nu de alta. :D Mă refer la bannere.

 • nu ai niciun motiv sa iti instalezi vista, in afara de faptul ca arata bine.
  pune-ti xp sp 2, ia-ti un skin de vista, si pentru efectele 3d de rotire a ferestrelor sau ce dracu fac ele pe acolo, ai topdesk, un program care face asta in xp

 • @namtigari: De ce ai trecut de la Windows 98 sau 2000 la Windows XP?

 • Pentru că pe moment era cel mai bun sistem de operare… Mă rog, când o apărut Windows XP, era și ăla penal rău de tot, până ce-o apărut SP1, SP2. Pănâ atunci toți utilizau Win98. Doar curioșii își instalau să vadă cum e.
  Dar, momentan, sincer, ai ceva mult mai bun decât Vista. Eu mi l-am instalat și după 4 ore mi-o dat “Send/Dont Send”… No, Hasta la Vista Baby, format C: și înapoi WinXP. În plus că mi-o bușit și GRUB-ul.

Leave a Reply

You must login to post a comment.