Nașpa

Cam așa aș putea caracteriza ultima perioadă prin care a trecut blog-ul.

E ca și cum ar fi o forță care luptă împotriva blog-ului meu, dar pe care n-o văd și, implicit, nu-i pot reacționa.

De cum am ajuns la Gura Humorului, am avut mai multe probleme. Pentru început, n-a mers calculatorul. S-a stricat un cablu IDE. După ce l-am reparat, nu mergea netul pe wireless. Se deconecta din 2 în 2 minute. Am rezolvat și cu asta, după câteva zile.

N-am prins prima zi de concerte (29 iunie) pentru că am ajuns abia pe la 2:00 (30 iunie). Dar am fost la Balul Gospodarilor (pe pile, fără costum național), unde am mâncat, am băut și am dansat, până dimineața.

A treia zi mi s-a stricat veteranul HP, după 9700 de poze făcute. Am făcut rost de un Nikon (asemănător cu HP-ul), care se pare că nu știe să filmeze cu sunet. Abia ieri am aflat asta, după ce am filmat câteva zeci de minute. Dacă știam, foloseam camera video…

Vă spuneam că vreau să fac un bilanț al Zilelor Humorului. N-am reușit, pentru că s-a stricat mașina, și n-am mai putut să merg nicăieri. Bine măcar că reparația m-a costat doar două beri: una la țap și una la halbă.

După toate aceste contre, am decis să nu mai scriu niciun articol. Voi pune la dispoziție o galerie de imagini, după ce mă hotărăsc ce script să folosesc.

0 Responses to “Nașpa”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.