Răspuns oficial

Pentru arhiva Zilelor Humorului, inclusiv celor în desfășurare, apăsați aici!

Nu știu dacă ați observat, dar unul dintre reprezentanții site-ului gurahumorului.ro (care promovează Zilele Humorului) a dat un răspuns tuturor celor care au comentat în articolul “Zilele Humorului 2007“. Apreciez timpul dedicat acestui răspuns, destul de amplu :)

Este interesant, și bine de știut și pentru viitor:

“Salut pe toti cei care au votat aici si pe toti cei care au lasat cate un gand legat de Zilele Humorului. Sunt in masura sa va comunic cateva informatii din mijlocul fenomenului numit Zilele Humorului, menite sa corecteze zvonurile nefondate pe care si unii dintre voi le abordati mai sus. De asemenea, abia astept sa dau orice alte raspunsuri veti cere legat de editia care tocmai s-a incheiat sau de editiile anterioare ale Zilelor Humorului.
Deci:

Ami: Si eu sunt curios cum a fost perceputa prezenta publicului la Zilele Humorului 2007. Se pare ca nu am atins in acest an cifra absolut fabuloasa din seara concertului Boney M de anul trecut, insa am argumente sa sustin ca publicul, in acest an, a fost mult mai “viu” decat la editia precedenta, avand reactii frumoase la fiecare dintre concerte. Ar fi, cate ceva, de comentat, totusi : unele din trupe nu s-au bucurat de re-chemari la scena (bis-uri), in ciuda faptului ca publicul parea sa aprecieze evolutia lor la scena. Anul viitor, prezentatorii vor aminti celor prezenti ca in contractele cu fiecare trupa este trecut si cate un supliment de bis-uri de pana la 15 minute, pe care toate formatiile sunt obligate sa le ofere, insa NUMAI daca publicul o cere !

Mada: suna atat de frumos, pentru noi, cuvintele tale !

R: observatia ta imi prilejuieste urmatoarea remarca: organizatorii Zilelor Humorului, in primul rand primarul Marius Ursaciuc, cauta ca in acest eveniment sa fie inglobate “oferte” valoroase pentru cat mai multe categorii de public. Unii se bucura de concerte, altii de parade si concursuri, eu am un prieten care mi-a spus ca-i place cam tot ce se intampla in oras, dar el, personal, asteapta Zilele Humorului pentru tarabele cu kurtos kolacs :) . Despre vernisaje si expozitii, subiectul care te atrage pe tine, vreau sa va spun ca anul acesta ne-a asezat in varful manifestarilor dedicate caricaturii, pe plan mondial: 56 din cei 120 de participanti la Salonul de caricatura din acest an provin de pe toate continentele, mai putin Antarctica :-) si Africa. Nu-i asa ca e o reusita ?

Cosmin: iti multumesc pentru apreciere ! Crede-ma ca ne straduim ca toti cei care evolueaza la scena Zilelor Humorului sa vina din partea de sus a listei preferintelor voastre !

christian: iata adevarul despre Smokie : da, a existat posibilitatea sa avem Smokie in concert la Gura Humorului, insa nu la alegere intre ei si Rednex. Stiti, cred, ca data la care trebuia sa se desfasoare Zilele Humorului era al doilea weekend din luna iunie. Pentru acea data, am discutat, in februarie, cu cei de la Smokie, pentru a vi-i aduce la Gura Humorului. Greseala noastra a fost ca la vremea aceea nu stiam ca 8-10 iunie pica exact in mijlocul Postului Sfintilor Petru si Pavel. Am incercat sa aducm Smokie la noua data stabilita pentru manifestare, dar ei fusesera deja angajati in alte concerte. Asa ca am adus RedNex, o trupa care sper ca nu v-a dezamagit. Iar despre miliardul lui Banica, te rog sa ma crezi, e o gluma proasta a unuia care nu stie cum arata banii. Stefan Banica JJr. este un adevarat profesionist in showbiz-ul romanesc, face spectacol adevarat si casa de impresariat care il reprezinta are tarife la un nivel extrem de rezonabil. Va rog, daca va este in puteri, respingeti acest tip de zvonuri: cei care le produc vor doar sa discrediteze eforturile celor care incearca sa transforme Gura Humorului intr-un oras european.

Gaby: nu am stiut de existenta acestui Free Hotspot de care vorbesti.”

La revedere în 2008, că abia aștept… :D

0 Responses to “Răspuns oficial”


  • No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.