Eurostar

Impresii notate pe tren:

“E al dracului de lung tunelul asta. Cred ca mi s-au infundat urechile de mai bine de zece ori :) Nu stiu exact cati km are, dar e luuuung… si plictisitor.
Oricum, senzatia asta de tren in tunel sub apa multa e destul de ciudata. Si urechile care se infunda din doua in doua minute o amplifica.
Am mai zis cumva ca e extrem de plictisitor?? Offf… mi-e pofta de un Snicker’s.
Calatoria cu trenul de mare viteza ar fi fost cu adevarat fascinanta daca stateam in locomotiva. Din vagon e un fas putin mai mare decat fasul unui tren din Romania.
Iuhuuuu! Gataaaa tuneluuuuul!!!!

Prima impresie la intrarea in Anglia: de ce Orange-ul meu din Romania a intrat in roaming cu Vodafone UK??
A doua impresie: alimentarea cu energie a trenului se face ca la metrou, printr-o a treia sina -> estetic
Impresiile trei si patru: case monotone, care arata toate la fel ; semnal foarte prost la telefoanele mobile.”

Imi pare rau ca nu am acces la reteaua wireless, sa pot uploada filmele ce le-am inregistrat in timpul calatoriei. Ramane pe cand ma reintorc in Brussels.

P.S. Scuze, dar n-am diacritice aici si nici nu le-am instalat, ca nu e calculatorul meu si nu vreau sa ma complic.

4 thoughts on “Eurostar

  1. Rubencito

    De “deștepți” ce-s ăia de la Vodafone. Pe mine începe să mă enerveză Vodafone, defapt de mult mă enervează deja… cândva am avut și la ei abonament. L-am ținut un an… Îl țineam o lună, doar că acel contract a fost semnat. Îs varză la relații cu clienții… Și din câte vâd și la semnal.

  2. DeMaio

    Eu unul sunt disperat de ce sunt în stare ăștia de la Orange. Luna viitoare am să renunț la abonamentul lor și îmi iau la Vodafone, că nu mai suport. Mi-e scârbă de ei ca de sărăcie. Și probabil că fiecare provider are problemele lui. Sper ca la Vodafone să găsesc mai puține.

Leave a Reply