Orange. The future’s bright

orange. Exact.

Sunt abonat la această companie de mai bine de 2 ani de zile. 2 ani în care nu am avut absolut nicio problemă cu serviciile lor.

Nu mi-a fost înărcată factura, serviciul de relații cu clienții m-a lămurit de fiecare dată când am avut vreo problemă, n-am avur probleme cu semnalul… nimic :)

Astăzi m-am convins din nou de alegerea bună pe care am făcut-o. Ieri mi-am activat opțiunea Young (180 de minute în rețea, oricând), pentru doar 1,5 Euro pe lună. Cuprins de mirajul acestui super-preț, am intrat la web-care și mi-am dezactivat vechea opțiune, 180 de minute în rețea între 18:00 și 8:00 și în weekend.

În 2o de minute am primit un telefon de la un operator, prin care mi s-a adus la cunoștință că aceste două opțiuni sunt interdependente (ceea ce eu nu știam). Domnișoara mi-a spus că poate să anuleze modificarea, ceea ce am și rugat-o să facă.

Apreciez în continuare serviciile orange, și nu cred că voi renunța curând.

P.S. Eu nu sunt titular al abonamentului, ci doar utilizator declarat.

P.P.S. Țin să amintesc că acesta nu este un articol plătit și nici nu sunt afiliat în vreun fel companiei mai sus menționate.

9 thoughts on “Orange. The future’s bright

  1. Teofil

    Probabil nu ați auzit de Cosmote… Ultima ofertă chiar e super tare… Și… nici eu “nu sunt afiliat în vreun fel companiei mai sus menționate.”. Spun asta deoarece mi-am făcut abonament de curând…

Leave a Reply