Admiterea la FJSC

În ultimele zile am fost foarte ocupat, iar când n-am fost ocupat am fost leneş ori am întreprins orice altă activitate care presupune neglijenţă faţă de blog.

Subiectele la examenul de admitere au fost următoarele:

1. Într-o dimineaţă, paznicul de la Muzeul figurilor de ceară descoperă că a dispărut statuia lui Elvis Presley. Construiţi o povestire pornind de la acest fapt.

2. Evocaţi o zi de caniculă. Descrieţi locurile, oamenii şi reacţiile lor, momente semnificative.

3. Convingeţi o persoană care a câştigat o sumă importantă de bani să o investească într-un proiect în România.

Le puteţi găsi şi pe site, împreună cu baremul.

M-a enervat foarte tare aşteptarea de dinainte de examen. Pentru ce naiba ne-au chemat acolo la ora 9 ca să începem, de fapt, la ora 11??

După ce au trecut primele momente de aÅŸteptare ÅŸi de crispare pentru că nu ne cunoÅŸteam, am început să vorbesc pe acolo cu două gagici, apoi nu ÅŸtiu cum s-a făcut că toÅ£i cei din jurul meu aveau privirile aÅ£intite exact spre dragul de mine :) Nu ÅŸtiam unde să mă mai uit (în faţă, în spate, în stânga, în dreapta… ). După ce au venit subiectele nu ne mai puteam opri din vorbit :-d

Să nu uit: acolo erau foaaaarte muuuulte gagici mişto. O tunat şi le-o adunat :)) Şi foarte drăguţe. Aveam nevoie de ceva pe care să-mi notez o idee şi o tipă a rupt eticheta de la suc şi mi-a dat-o.

Ideea pe care mi-am notat-o era următoarea: “Cum naiba să te cheme Ilie Haralambie Mihnea Teofil??” AÅŸa era numele unui candidat din sala în care am fost repartizat.

Subiectele au fost cam naÅŸpa, cel puÅ£in ăla cu canicula… dar, în fine, vom vedea vineri rezultatul.

11 Responses to “Admiterea la FJSC”


Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX