Admiterea la FJSC

În ultimele zile am fost foarte ocupat, iar când n-am fost ocupat am fost leneș ori am întreprins orice altă activitate care presupune neglijență față de blog.

Subiectele la examenul de admitere au fost următoarele:

1. Într-o dimineață, paznicul de la Muzeul figurilor de ceară descoperă că a dispărut statuia lui Elvis Presley. Construiți o povestire pornind de la acest fapt.

2. Evocați o zi de caniculă. Descrieți locurile, oamenii și reacțiile lor, momente semnificative.

3. Convingeți o persoană care a câștigat o sumă importantă de bani să o investească într-un proiect în România.

Le puteți găsi și pe site, împreună cu baremul.

M-a enervat foarte tare așteptarea de dinainte de examen. Pentru ce naiba ne-au chemat acolo la ora 9 ca să începem, de fapt, la ora 11??

După ce au trecut primele momente de așteptare și de crispare pentru că nu ne cunoșteam, am început să vorbesc pe acolo cu două gagici, apoi nu știu cum s-a făcut că toți cei din jurul meu aveau privirile ațintite exact spre dragul de mine :) Nu știam unde să mă mai uit (în față, în spate, în stânga, în dreapta… ). După ce au venit subiectele nu ne mai puteam opri din vorbit :-d

Să nu uit: acolo erau foaaaarte muuuulte gagici mișto. O tunat și le-o adunat :)) Și foarte drăguțe. Aveam nevoie de ceva pe care să-mi notez o idee și o tipă a rupt eticheta de la suc și mi-a dat-o.

Ideea pe care mi-am notat-o era următoarea: “Cum naiba să te cheme Ilie Haralambie Mihnea Teofil??” Așa era numele unui candidat din sala în care am fost repartizat.

Subiectele au fost cam nașpa, cel puțin ăla cu canicula… dar, în fine, vom vedea vineri rezultatul.

11 Responses to “Admiterea la FJSC”


Leave a Reply

You must login to post a comment.