Admiterea la FJSC (rezultatele)

Am intrat!! Din păcate nu la buget, așa cum speram :( , dar am intrat.

Poate prin mega-rezultatele mele la învățătură pe care le voi avea în acest an, voi putea să mă transfer de la “cu taxă” :)

Notele le puteți vedea aici. Mie mi se par cam nașpa. Cea mai mare este 8,40, urmată de câteva de 7,xx, restul fiind între 6 și 7 (pentru “cu taxă”). Eu am luat 6,15, situându-mă pe locul 139.

Bleah… nu știu de ce dar chiar nu sunt încântat deloc. În fine, sper să fie bine…

6 thoughts on “Admiterea la FJSC (rezultatele)

  1. drskit

    BRAVO! Felicitari! Si eu am intrat, vom fi colegi! Notele nu sunt mici, anul trecut a fost si mai naspa (si ma refer doar la cele de la scris din 2006). E foarte bine ca ai intrat, nu mai conteaza buget sau taxa… Trebuie sa fii incantat, vei fi FJSC-ist! :)

  2. mama ta

    Ma bucur pentru rezultat,dar trebuie sa recunosc ca ma asteptam sa intri la buget ( ca si tine de altfel..). Dar nu mai conteaza. Felicitari! Asteptam totusi sa-mi dai un mesaj, asa cum ne inteleseseram, dar probabil ca ai fost ocupat cu altele… Te pup!

  3. Black cat

    Nicio pierdere. Te asigur. Sunt studenta in anul 3 la FJSC. M-am dus la examen ca sa am de unde sa ma intorc. Nu stiam nimic despre facultatea asta. Am intrat: buget. De fiecare data cand ma intalneam cu cineva si ma intreba unde invat spuneam numele facultatii urmat intotdeauna de “zi, fara taxa”. Acum muncesc si stiu ce inseamna presa adevarata. Si-mi blestem fiecare zi in care am spus ca sunt la zi. As da orice sa fiu acum la ID si sa ma bucur de o viata. Nu stiu decat: munca-facultate. O sa vezi ca sunt 90% sanse sa te angajezi din timpul facultatii si o sa intelegi atunci la ce ma refer.

Leave a Reply