Admiterea la FJSC (rezultatele)

Am intrat!! Din păcate nu la buget, așa cum speram :( , dar am intrat.

Poate prin mega-rezultatele mele la învățătură pe care le voi avea în acest an, voi putea să mă transfer de la “cu taxă” :)

Notele le puteți vedea aici. Mie mi se par cam nașpa. Cea mai mare este 8,40, urmată de câteva de 7,xx, restul fiind între 6 și 7 (pentru “cu taxă”). Eu am luat 6,15, situându-mă pe locul 139.

Bleah… nu știu de ce dar chiar nu sunt încântat deloc. În fine, sper să fie bine…

6 Responses to “Admiterea la FJSC (rezultatele)”


  • BRAVO! Felicitari! Si eu am intrat, vom fi colegi! Notele nu sunt mici, anul trecut a fost si mai naspa (si ma refer doar la cele de la scris din 2006). E foarte bine ca ai intrat, nu mai conteaza buget sau taxa… Trebuie sa fii incantat, vei fi FJSC-ist! :)

  • Lasa ma, stai linistit, bine ca ai intrat, tu sa fii sanatos, nu scrie nicaieri pe diploma daca esti la taxa sau la buget, sau daca esti la zi sau fara frecventa…
    FELICITARI :*

  • Futere. Dupa ce ca te-ai dus la plesneala, te mai si plangi.

  • Ma bucur pentru rezultat,dar trebuie sa recunosc ca ma asteptam sa intri la buget ( ca si tine de altfel..). Dar nu mai conteaza. Felicitari! Asteptam totusi sa-mi dai un mesaj, asa cum ne inteleseseram, dar probabil ca ai fost ocupat cu altele… Te pup!

  • Bravo! Lasă că-i bine și așa. oricum, în curînd nici nu vor mai fi locuri subvenționate de la buget în RO. Pînă una-alta, ce ar fi un examen de admitere fără perlele corespunzătoare?

  • Nicio pierdere. Te asigur. Sunt studenta in anul 3 la FJSC. M-am dus la examen ca sa am de unde sa ma intorc. Nu stiam nimic despre facultatea asta. Am intrat: buget. De fiecare data cand ma intalneam cu cineva si ma intreba unde invat spuneam numele facultatii urmat intotdeauna de “zi, fara taxa”. Acum muncesc si stiu ce inseamna presa adevarata. Si-mi blestem fiecare zi in care am spus ca sunt la zi. As da orice sa fiu acum la ID si sa ma bucur de o viata. Nu stiu decat: munca-facultate. O sa vezi ca sunt 90% sanse sa te angajezi din timpul facultatii si o sa intelegi atunci la ce ma refer.

Leave a Reply

You must login to post a comment.