Fata de la metrou, în această lume mică…

V-am promis că vă povestesc despre fata de la metrou.

Ziceam despre lumea asta mică, cum am întâlnit-o și am fost atât de prost încât să nu-i cer măcar niște cifre prin care aș fi putut să dau de ea, apoi printr-o simplă coincidență am văzut-o pe hi5.

Ei, bine, sâmbătă, pe la prânz, eram la metrou la Unirii 1. Aflasem rezultatul examenului de admitere la FJSC și mă duceam să-mi confirm locul.

Și în timp ce mă plictiseam, apare ea (o voi numi în continuare R), cu încă o prietenă. Am privit-o, ea m-a privit deopotrivă. Nu am vorbit nimic. Am ajuns la facultate. Am terminat foarte repede treaba, apoi am așteptat-o pe sală.

Vorbeam cu tata la telefon, când R și prietena ei au trecut pe lângă mine. Atunci i-am spus să mă aștepte, că vin și eu. Știa de mine, știa și cum mă cheamă :) De la facultate, am plecat cu fetele să mâncăm și să ne cunoaștem mai bine. Am fost în Carrefour Orhidea, am mâncat bine la KFC, apoi am plecat… la R acasă.

Stătea la Ana (pe care o felicit pentru că a intrat la UNATC!!) – Ana fiind o prietenă din Bacău, dragă mie. Și era Sf. Ana, așa că am făcut chetă pentru o sticlă de vin, să sărbătorim.

[ continuarea va veni, fiți pe fază! ]

7 Responses to “Fata de la metrou, în această lume mică…”


 • Stai așa…povestea este frumoasă…dar, ca să vă cunoașteți mai bine ați fost la KFC????

 • Am fost la KFC să mâncăm, pentru că amândoi plecaserăm de acasă cu stomacul gol. De fapt, vroiam să mâncăm la un restaurant, dar erau toate locurile ocupate…

 • Scuze, dar când aud că un cuplu iese să mănânce la KFC sau la Mc, mă apucă jalea și îmi vine să urlu. Ca să nu mai spun că în ultima vreme a mai apărut o modă, aceea de a purta discuții de afaceri la Mc, mai ales la cocina umană cu acest nume din Unirea. Tocmai de aceea am pata asta pusă pe ele și decât să ies cu a mea într-un stabiliment de genul acesta, prefer să stau acasă.
  Iar dacă am să am vreodată lângă mine una care să vrea ea să calce acolo, atunci cu siguranță că o va face singură.
  Brrr.

 • Ești revoltat, Bogdane :)

  Eu și ea nu formam un cuplu. Dar nu asta e important… ci faptul că ne era foarte foarte foame, și nu am găsit loc nicăieri altundeva. Fata vroia să mănânce ciorbă, eu un grătar… :)

 • Mă abțin să mai comentez. Deja ai înțeles greșit demersul meu, ca și forma pe care am dat-o unuia dintre cuvintele folosite. Mă simt ca un tâmpit.
  O zi bună. Să ne auzim mereu cu bune.

 • Chiar dacă tu te abții, eu am să clarific, că poate nu m-am exprimat îndeajuns de bine.

  Nu ziceam că ești revoltat pe mine, ci pe KFC & McDonald’s ;)
  Am înțeles exact ce ai vrut tu să zici. Și eu am o părere asemănătoare, adică prefer un restaurant bun în locul unui fast-food. Plus, când invit o fată în oraș, în niciun caz nu o duc la KFC :) În cazul ăsta așa s-a întâmplat: nevoile primordiale au primat…

 • Splendid.
  Mulțumesc.
  Deci eu eram cel în formă slabă pe ziua de astăzi :)

Leave a Reply

You must login to post a comment.