Fata de la metrou, în această lume mică…

V-am promis că vă povestesc despre fata de la metrou.

Ziceam despre lumea asta mică, cum am întâlnit-o şi am fost atât de prost încât să nu-i cer măcar nişte cifre prin care aş fi putut să dau de ea, apoi printr-o simplă coincidenţă am văzut-o pe hi5.

Ei, bine, sâmbătă, pe la prânz, eram la metrou la Unirii 1. Aflasem rezultatul examenului de admitere la FJSC şi mă duceam să-mi confirm locul.

Şi în timp ce mă plictiseam, apare ea (o voi numi în continuare R), cu încă o prietenă. Am privit-o, ea m-a privit deopotrivă. Nu am vorbit nimic. Am ajuns la facultate. Am terminat foarte repede treaba, apoi am aşteptat-o pe sală.

Vorbeam cu tata la telefon, când R ÅŸi prietena ei au trecut pe lângă mine. Atunci i-am spus să mă aÅŸtepte, că vin ÅŸi eu. Åžtia de mine, ÅŸtia ÅŸi cum mă cheamă :) De la facultate, am plecat cu fetele să mâncăm ÅŸi să ne cunoaÅŸtem mai bine. Am fost în Carrefour Orhidea, am mâncat bine la KFC, apoi am plecat… la R acasă.

Stătea la Ana (pe care o felicit pentru că a intrat la UNATC!!) – Ana fiind o prietenă din Bacău, dragă mie. Åži era Sf. Ana, aÅŸa că am făcut chetă pentru o sticlă de vin, să sărbătorim.

[ continuarea va veni, fiţi pe fază! ]

7 Responses to “Fata de la metrou, în această lume mică…”


 • Stai aÅŸa…povestea este frumoasă…dar, ca să vă cunoaÅŸteÅ£i mai bine aÅ£i fost la KFC????

 • Am fost la KFC să mâncăm, pentru că amândoi plecaserăm de acasă cu stomacul gol. De fapt, vroiam să mâncăm la un restaurant, dar erau toate locurile ocupate…

 • Scuze, dar când aud că un cuplu iese să mănânce la KFC sau la Mc, mă apucă jalea ÅŸi îmi vine să urlu. Ca să nu mai spun că în ultima vreme a mai apărut o modă, aceea de a purta discuÅ£ii de afaceri la Mc, mai ales la cocina umană cu acest nume din Unirea. Tocmai de aceea am pata asta pusă pe ele ÅŸi decât să ies cu a mea într-un stabiliment de genul acesta, prefer să stau acasă.
  Iar dacă am să am vreodată lângă mine una care să vrea ea să calce acolo, atunci cu siguranţă că o va face singură.
  Brrr.

 • EÅŸti revoltat, Bogdane :)

  Eu ÅŸi ea nu formam un cuplu. Dar nu asta e important… ci faptul că ne era foarte foarte foame, ÅŸi nu am găsit loc nicăieri altundeva. Fata vroia să mănânce ciorbă, eu un grătar… :)

 • Mă abÅ£in să mai comentez. Deja ai înÅ£eles greÅŸit demersul meu, ca ÅŸi forma pe care am dat-o unuia dintre cuvintele folosite. Mă simt ca un tâmpit.
  O zi bună. Să ne auzim mereu cu bune.

 • Chiar dacă tu te abÅ£ii, eu am să clarific, că poate nu m-am exprimat îndeajuns de bine.

  Nu ziceam că eÅŸti revoltat pe mine, ci pe KFC & McDonald’s ;)
  Am înÅ£eles exact ce ai vrut tu să zici. Åži eu am o părere asemănătoare, adică prefer un restaurant bun în locul unui fast-food. Plus, când invit o fată în oraÅŸ, în niciun caz nu o duc la KFC :) ÃŽn cazul ăsta aÅŸa s-a întâmplat: nevoile primordiale au primat…

 • Splendid.
  Mulţumesc.
  Deci eu eram cel în formă slabă pe ziua de astăzi :)

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX