Ia-ți mireasa buenos dias

Sau “Ia-ți mireasă good bye”, cum e modern. Sau “Ia-ți mireasă ziua bună”…

Pentru că te iau :)) Aseară m-am înscris la nuntăpeneve. Am avut de completat un chestionar foarte luuuung, împreună cu trei poze… și gata. Vom vedea dacă voi fi ales.

Ce înseamnă nunta pe neve? Se alege o mireasă, apoi se alege un mire. Mireasa îl sună pe mire, în cadrul emisiunii Dimineața DeMentă, și îl cere în căsătorie. Urmează starea civilă, locul unde cei doi se vor întâlni pentru prima dată, în fața răspunsului “DA” sau “NU”. Dacă ambii miri spun “DA”, se merge la Biserică, se oficiază cununia religioasă (cu Buzdugan și Morar ca nași), apoi urmează petrecerea de nuntă. Dacă unul sau ambii miri spun “NU”, urmează doar petrecerea, atât :D

Noul cuplu va pleca în luna de miere în perioada 20-30 octombrie la un hotel de 5 stele în Dempasar (Bali), cu 1000 Euro de cheltuială. Apoi, timp de 1 an de zile, Radio 21 le va asigura un apartament de lux în centrul Bucureștiului.

Ä‚sta a fost un gest de nebunie ce l-am făcut pe la 2 noaptea, dar dacă e să mă aleagă… n-am să dau înapoi. :D Tata, mă însor? :))

12 Responses to “Ia-ți mireasa buenos dias”


Leave a Reply

You must login to post a comment.