Etichetă lipită incorect

Noi, oamenii, avem prostul obicei de a cataloga foarte repede (la prima vedere chiar). Și eu nu mă îndepărtez deloc de acest obicei.

Cel mai mult mă enervează că o fac tot timpul cu o siguranță nejustificată și de multe ori conștientizez greșeala mult prea târziu. Îmi doresc să nu mi se mai întâmple așa.

Am să ignor ultimul articol scris. N-am să-l șterg, l-am scris… asta este. Ca o persoană responsabilă ce sunt, trebuie să mi-l asum. Dar am să încerc să evit gândiri de genul ăla.

Știu, am greșit. Nu poți gândi că cineva e prost doar pentru o replică necugetată. :|

7 thoughts on “Etichetă lipită incorect

 1. L3ST

  Daca esti impulsiv asta patesti. Si nu ma refer la ce i-ai facut, ci la faptul ca ai postat pe blog. Poate sa para amuzant intr-un anumit moment dar poti lua oricand un sut in cur pe o faza din asta.
  Trebuie sa impui o limita clara intre chestiile personale si blog. Nu tot ce ti se intampla e de scris pe blog dar din pacate tu ai aflat-o pe calea mai grea si te-au taxat comentatorii fideli :) . Data viitoare mai lasa-le si tu prin drafturi :P

  Nu te judec, departe de mine asta. E un sfat prietenesc, ca tot sunt mai batran in bransa :)

 2. Vlady Post author

  Faza e că ea nu citește blog-ul :)

  Într-adevăr, probabil n-ar trebui să scriu totul pe blog. Chiar mă gândeam aseară să-mi fac un blog pe care să nu-mi dezvălui identitatea, să pot să scriu pe-acolo tot ce am eu chef :)

 3. Rubencito

  No amu.. problema cu fetele este una destul de complicată. De obicei, nu este bine să-i zici direct, și nici mai ales printr-un mesaj. E bine să-i zici direct, dar face2face, ca să vezi reacția ei. Dar și mai bine e, dacă nu îi zici.. E mai bine să lași lucrurile să evolueze singure. Și dacă nu-și dă seama… da, atunci e bine să îi zici…
  Da’ amu tu știi…
  În ce privește postatul totul pe blog… Sincer, te înțeleg. Și pentru mine blogul a fost un fel de “loc de descărcat nervii și supărarea”.

 4. Mada

  “Nu judeca niciodata o persoana dupa ultima conversatie pe care ati avut-o, tine minte ca acea persoana este suma tuturor clipelor traite impreuna” cum scrie si in articolul de aici :http://ufo.timmi.ro/ nici eu nu stiu de unde e luata fraza dar are al dracului de multa dreptate

Leave a Reply