Monthly Archive for October, 2007

Habemus ÅŸef de an

Nu am spus nimic pe lovingvama despre treaba asta, o fac acum: am candidat pentru ÅŸef de an I la FJSC.

Puteţi vedea pe http://fjsc.lovingvama.eu ce am făcut în campanie.

Am avut mai multe dubii + nemulţumiri în privinţa acestui eveniment:

 • IniÅ£ial, ASJC organiza alegerile. Au fost câteva zile în care doritorii ÅŸi-au depus candidaturile. Pentru început am fost doi: eu ÅŸi Mihaela. Prima nemulÅ£umire a fost atunci când au intrat în cursă alte trei fete, după ce se terminase de ceva timp perioada de înscriere. Mi se pare foarte normal ca cei care vor să candideze să fie responsabili.
 • Nu a fost niciun program bine organizat. Alegerile trebuiau să se desfăşoare joi… s-au amânat
 • ASJC a zburat din organizare, nu se ÅŸtie cum. Extraordinar de proastă comunicare, la o facultate de profil… S-a ajuns la un mic haos, nimeni nu mai ÅŸtia nimic sigur: ba că se votează la cursul domnului decan, ba că la al domnului Petcu…
 • Astăzi, după ce fiecare candidat s-a prezentat ÅŸi a primit întrebări mai mult sau mai puÅ£in inteligente, domnul decan a întrebat dacă mai doreÅŸte cineva să… CANDIDEZE! Asta mi s-a părut nasol total.

Eu am impresia (poate că e greşită) că ceea ce s-a întâmplat nu a fost corect faţă de ceilalţi candidaţi. E foarte uşor să vii să culegi laurii, fără să prezinţi nimic concret.

Mi-aş fi dorit să câştige Sabina, colega mea de grupă. Oricum, îi urez succes lui Cosmin! Şi mie mi-a plăcut, recunosc. Şi mai mult mi-a plăcut pentru că a fost unul dintre cei interesaţi de candidaţi.

Sper să facă treabă bună!

Totul sau nimic?

Ce se întâmplă când tu vrei totul, iar ea îţi oferă nimicul?

Sau, mai bine zis, ce simţi?

Vedea pot, o nu, ÅŸi Paris în primăvară e, astăzi…

Am să vă povestesc despre un slide ce l-am văzut la seminarul domnului Vîlcu (gata cu introducerea, destul).

AjutaÅ£i-mă, vă rog, sunt orb!“, asta scria pe o bucată de carton aÅŸezată lângă o cutie în care să se strângă banii. La un moment dat, trecu cineva pe acolo ÅŸi văzuse că orbul nu avea decât foarte puÅ£ini bani. Atunci, îi întoarce cartonul ÅŸi scrie altceva.

Spre seară, în drum spre casă, îl văzuse pe orb, cu cutia plină de bani. Îşi continuă drumul foarte mulţumit.
Astăzi e primăvară în Paris ÅŸi eu nu o pot vedea.“, ăsta era noul mesaj de pe plăcuţă… orbul n-a aflat niciodată..

Kenny Rogers & Dolly Parton – Islands In The Stream

Îmi permit să vă împărtăşesc o melodie bestială.

[ versuri ]

Incendiu în regie!

În această seară a ars ceva în regie, dar nu vă pot spune cu exactitate ce. Am întrebat un poliţist de la faţa locului, dar nu a ştiut să-mi dea detalii.

S-a întâmplat în căminele de nefamilişti, sau cum s-or chema :)

incendiu 1

incendiu 2

California Dreamin’

Am văzut filmul ăsta, într-un final. Nu aÅŸ putea spune că m-a atras foarte tare… voi face anumite remarce, cu bulinuţă de la margine:

 • soldaÅ£ii americani nu erau din California, aÅŸa că apreciez titlul pur comercial
 • am învăţat că uniforma de soldat în combinaÅ£ie cu cetăţenia americană creează apetit sexual femeilor (cu alte cuvinte, trebuie să-mi cumpăr uniformă de-aia ÅŸi să mă apuc de vorbit în engleză)
 • fetele din CăpâlniÅ£a sunt proaste
 • ca în orice film românesc (de după ’90) trebuie să văd sex sau cel puÅ£in sâni de gagici tinere ÅŸi dornice de afirmare
 • românii sunt pupincuriÅŸti
 • actorii au jucat foarte bine, iar dialogurile păreau foarte fireÅŸti
 • în film am văzut ceva la care visez de mult timp (nu spun ce, că e ruÅŸinică)
 • nu am înÅ£eles revolta de la sfârÅŸit, cu cocktail-uri Molotov, incendieri, artificii, oameni morÅ£i, ÅŸeful gării mort în braÅ£ele fiicei… prea multe chestii, foarte mult exagerat… mă mir că n-au declanÅŸat un război civil care să se extindă în toată Å£ara, de acolo, de la CăpâlniÅ£a
 • în timpul luptelor de stradă, au plecat americanii, care trebuiau să riposteze poliÅ£iei ÅŸi ÅŸefului gării

Endless…

Schimbare de ceva, în suflet

Simt. Trăiesc niÅŸte schimbări pe care nu mi le pot explica, deÅŸi le simt… Se pare că nu mă mai ajută capacitatea mea de autosugestie, cea mai bună prietenă, cândva. Nu mai sunt eu cel care să aibă control asupra mea, asupra a ceea ce fac. Precum un prost mă arunc cu capul în jos, conÅŸtient că nu va fi bine. Voi resimÅ£i durerea…

Acum sunt aÅŸa cum nu am crezut niciodată: un dependent. De ea, de mine gândindu-mă la ea…

Visez, zbor…

În ultimele zile am o senzaţie foarte ciudată la trezire. Ţin minte sfârşitul visului şi că am o sarcină bine-definită pentru următorul vis.

Simt că trebuie să fac ceva, problema e că nu ÅŸtiu ce… Trecerea de la vis la viaÅ£a reală se face foarte brusc, e frig în cameră, nu-mi vine să mă trezesc… nu mai fac diferenÅ£a între vis ÅŸi realitate…

Åži mai visez că zbor. Zbor atât de sus încât mi se face rău de înălÅ£ime (deÅŸi nu simt aÅŸa ceva nici în avion). Căderea mea pare inevitabilă, dar continui să urc, cu teamă, tot mai sus… ÅŸtiÅ£i voi, acolo unde cerul e Carribean Blue :D

P.S. Poza din acel articol am făcut-o undeva pe la 10.000m :)

Enya – Carribean blue

carribean blue

They say the sky high above
is Caribbean blue.

ÃŽl iubesc, îl mai înÅŸel…

De când ne-am cunoscut, am avut o relaÅ£ie mai specială. Eu îl iubesc, el… nu pot fi sigur.

Câteodată simt că nu-l mai suport şi vreau să merg cu altul. Dar îl iubesc, totuşi, şi avem şi un act care oficializează relaţia noastră.

Cu celălalt n-am nicio bază solidă. E un fel de scăpare din întuneric, de revenire la lumină… Åži mă complac în acest adulter.

P.S. Despre metrou ÅŸi autobuz era vorba :)

Exercitiu de imaginaţie: F.T.M.

Mi-ar provoca o deosebită plăcere răspunsurile voastre la întrebarea: “Ce îţi vine în minte prima dată, când vezi pe tricoul unei domniÅŸoare literele F.T.M.?”

Hai, să văd creativitate :D
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX