Homofobie

Mergeam pe Bd. Nicolae Bălcescu, înspre Piața Romană. Și purtam niște discuții mai mult sau mai puțin interesante, când îmi sare în ochi un afiș negru, mare:

Am trecut strada, iar la câțiva metri de trecerea de pietoni am văzut ceva și mai interesant:

București, să-mi trăiești! :))

Eu în principiu nu sunt homofob. Cred că aș putea fi de acord și cu căsătoriile de acest tip. Dar în momentul de față nu aș putea accepta infierea unui copil de către o familie gay.

Dacă aș pune în balanță, poate că mai bine ar crește într-o astfel de familie decât la casa de copii…

Apropo, știe cineva vreo religie care să accepte persoanele “pe invers”?

6 thoughts on “Homofobie

 1. DeMaio

  Nu există o religie care să accepte acest lucru. Și mă bucur foarte mult că este așa, măcar acolo să existe o normalitate, dacă pe străzi ea a început să dispară. Din punctul meu de vedere, le urez tuturor să-i doară curul atât de mult pe cât își doresc, dar să mă scutească de semnele existenței lor pe lângă mine.

 2. Sunaina

  pfff,rar exista masculi care sa nu aduca ofense la adresa homosexualilor. Am un prieten care viseaza la o inchisoare pt ei. Nah, nu am descoperit o religie referitoare la ei,insa daca tot este moda infiintarilor noilor religii ( vezi Scientologia) , astept sa devii tu initiatorul uneia :)

 3. pleosc

  ce treaba am eu cu religia ??? sunt sigur ca exista si alte pacate la fel de “grave” pe care le fac si heterosexualii (pentru aia mai limitati – heteroii is aia NORMALI). Ce puii mei o tot dati cu religia bisericosilor. Daca ar fii sa traiti dupa regulile din Biblie v-ati spanzura dracu’ toti. Asa ca give me a break cu religia si pacatu. Treaba mea daca o iau in cur sau nu.

 4. Vlady Post author

  Pleoșc, eu înțeleg că tu n-ai înțeles nimic. N-a zis nimeni de Biblie… dar tu o asociezi cu religia și Biserica, observ.
  Știm că e treaba ta, la fel cum știm că o iei ;) Nici nu știu ce aș putea să-ți urez… ia-o sănătos?

Leave a Reply