Homofobie

Mergeam pe Bd. Nicolae Bălcescu, înspre Piaţa Romană. Şi purtam nişte discuţii mai mult sau mai puţin interesante, când îmi sare în ochi un afiş negru, mare:

Am trecut strada, iar la câţiva metri de trecerea de pietoni am văzut ceva şi mai interesant:

Bucureşti, să-mi trăieşti! :))

Eu în principiu nu sunt homofob. Cred că aş putea fi de acord şi cu căsătoriile de acest tip. Dar în momentul de faţă nu aş putea accepta infierea unui copil de către o familie gay.

Dacă aÅŸ pune în balanţă, poate că mai bine ar creÅŸte într-o astfel de familie decât la casa de copii…

Apropo, ÅŸtie cineva vreo religie care să accepte persoanele “pe invers”?

6 Responses to “Homofobie”


  • dar chiar vrei tu sa afli o religie de acest tip???:D

  • Basescu si ideile lui “brainiac”

  • Nu există o religie care să accepte acest lucru. Åži mă bucur foarte mult că este aÅŸa, măcar acolo să existe o normalitate, dacă pe străzi ea a început să dispară. Din punctul meu de vedere, le urez tuturor să-i doară curul atât de mult pe cât îşi doresc, dar să mă scutească de semnele existenÅ£ei lor pe lângă mine.

  • pfff,rar exista masculi care sa nu aduca ofense la adresa homosexualilor. Am un prieten care viseaza la o inchisoare pt ei. Nah, nu am descoperit o religie referitoare la ei,insa daca tot este moda infiintarilor noilor religii ( vezi Scientologia) , astept sa devii tu initiatorul uneia :)

  • ce treaba am eu cu religia ??? sunt sigur ca exista si alte pacate la fel de “grave” pe care le fac si heterosexualii (pentru aia mai limitati – heteroii is aia NORMALI). Ce puii mei o tot dati cu religia bisericosilor. Daca ar fii sa traiti dupa regulile din Biblie v-ati spanzura dracu’ toti. Asa ca give me a break cu religia si pacatu. Treaba mea daca o iau in cur sau nu.

  • PleoÅŸc, eu înÅ£eleg că tu n-ai înÅ£eles nimic. N-a zis nimeni de Biblie… dar tu o asociezi cu religia ÅŸi Biserica, observ.
    Åžtim că e treaba ta, la fel cum ÅŸtim că o iei ;) Nici nu ÅŸtiu ce aÅŸ putea să-Å£i urez… ia-o sănătos?

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX