Habemus ÅŸef de an

Nu am spus nimic pe lovingvama despre treaba asta, o fac acum: am candidat pentru ÅŸef de an I la FJSC.

Puteţi vedea pe http://fjsc.lovingvama.eu ce am făcut în campanie.

Am avut mai multe dubii + nemulţumiri în privinţa acestui eveniment:

 • IniÅ£ial, ASJC organiza alegerile. Au fost câteva zile în care doritorii ÅŸi-au depus candidaturile. Pentru început am fost doi: eu ÅŸi Mihaela. Prima nemulÅ£umire a fost atunci când au intrat în cursă alte trei fete, după ce se terminase de ceva timp perioada de înscriere. Mi se pare foarte normal ca cei care vor să candideze să fie responsabili.
 • Nu a fost niciun program bine organizat. Alegerile trebuiau să se desfăşoare joi… s-au amânat
 • ASJC a zburat din organizare, nu se ÅŸtie cum. Extraordinar de proastă comunicare, la o facultate de profil… S-a ajuns la un mic haos, nimeni nu mai ÅŸtia nimic sigur: ba că se votează la cursul domnului decan, ba că la al domnului Petcu…
 • Astăzi, după ce fiecare candidat s-a prezentat ÅŸi a primit întrebări mai mult sau mai puÅ£in inteligente, domnul decan a întrebat dacă mai doreÅŸte cineva să… CANDIDEZE! Asta mi s-a părut nasol total.

Eu am impresia (poate că e greşită) că ceea ce s-a întâmplat nu a fost corect faţă de ceilalţi candidaţi. E foarte uşor să vii să culegi laurii, fără să prezinţi nimic concret.

Mi-aş fi dorit să câştige Sabina, colega mea de grupă. Oricum, îi urez succes lui Cosmin! Şi mie mi-a plăcut, recunosc. Şi mai mult mi-a plăcut pentru că a fost unul dintre cei interesaţi de candidaţi.

Sper să facă treabă bună!

6 Responses to “Habemus ÅŸef de an”


 • cand ti-am spus ca nu se merita….Poate si prinzi cate ceva din faza asta..;)

 • De acord ca nu se merita. Iti zic din experienta. ASJC are extrem de putini oameni si nu suntem implicati doar in alegerile de sef de an. Asta este acuma, poate iti schimbi parerea pe viitor…

 • A fost totala lipsa de fair-play faza cu ultimul candidat “intrat in cursa”! Nu am nimic cu noul nostru sef de an…dar mi-a fost clar cand am vazut cum sticleau ochii tuturor fetelor si cum le atarna limba de un metru ca avea sa iasa el. Nu mi se pare drept, dupa cum bine spuneai si tu, ca el sa culeaga laurii fara vreun efort deosebit…n-a zis nimic concret, a facut mai mult show…parerea mea…Dar, nu-l cunosc, nu stiu ce-i poate pielea asa ca nu pot sa comentez la adresa persoanei lui nejustificat. Tot ce sper e sa faca treaba buna si sa ne reprezinte bine interesele noastre. Ca pana la urma asta e cel mai important lucru….

 • Mda, daca vrei sa fim sinceri in afara forumului oficial al facultatii, hai sa iti zic de ce a zburat ASJC din organizare. Pentru ca anul trecut noi initiasem chestia asta cu alegerile si cu campania (care nu s-a mai facut pana atunci), la fel, am organizat balul bobocilor si multe altele care au iesit foarte bine. Si cum ASJC-ul este foarte blamat de conducerea din facultate, anul asta “s-a avut grija” sa nu castigam mai multa incredere decat trebuie, deci sa nu avem prea multe reusite. Asa s-a ajuns sa ni se sufle toate proiectele initiate (de noi, pentru studenti).

  Deci de asta a “zburat” ASJC-ul. Pentru ca in FJSC este o situatie foarte delicata cu privire la raportul conducere – studenti, iar daca sari calul e posibil sa ti-o furi. Cu regret iti spun ca o sa descoperi singur pe parcursul anilor de studentie.

  Pentru mai multe detalii, daca te intereseaza, contacteaza-ma pe privat (ai id-ul meu de mess in profilul de pe forum).

 • Denisa a luat-o razna daca spune ca balul de anul trecut a iesti foarte bine. A fost un bal mizer, facut intr-un club pe masura. Stati sa vedeti anul asta. Cica e la Kristal, canta Morandi si Vama ( aviz amatorilor :P ). Sper sa fie ma bine. Ca, de cand sunt in facultatea asta, n-am prins niciun bal despre care sa spun ca a fost ok macar.

 • Stai calm, ÅŸi vezi-Å£i de ale tale. Nu cred că ai nevoie de obligaÅ£ii într-un loc în care se întâmplă lucrurile de care povesteÅŸti. Berea este tot rece ÅŸi Jack-ul tot bun, chiar dacă nu este ÅŸef de an.

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX