Habemus șef de an

Nu am spus nimic pe lovingvama despre treaba asta, o fac acum: am candidat pentru șef de an I la FJSC.

Puteți vedea pe http://fjsc.lovingvama.eu ce am făcut în campanie.

Am avut mai multe dubii + nemulțumiri în privința acestui eveniment:

 • Inițial, ASJC organiza alegerile. Au fost câteva zile în care doritorii și-au depus candidaturile. Pentru început am fost doi: eu și Mihaela. Prima nemulțumire a fost atunci când au intrat în cursă alte trei fete, după ce se terminase de ceva timp perioada de înscriere. Mi se pare foarte normal ca cei care vor să candideze să fie responsabili.
 • Nu a fost niciun program bine organizat. Alegerile trebuiau să se desfășoare joi… s-au amânat
 • ASJC a zburat din organizare, nu se știe cum. Extraordinar de proastă comunicare, la o facultate de profil… S-a ajuns la un mic haos, nimeni nu mai știa nimic sigur: ba că se votează la cursul domnului decan, ba că la al domnului Petcu…
 • Astăzi, după ce fiecare candidat s-a prezentat și a primit întrebări mai mult sau mai puțin inteligente, domnul decan a întrebat dacă mai dorește cineva să… CANDIDEZE! Asta mi s-a părut nasol total.

Eu am impresia (poate că e greșită) că ceea ce s-a întâmplat nu a fost corect față de ceilalți candidați. E foarte ușor să vii să culegi laurii, fără să prezinți nimic concret.

Mi-aș fi dorit să câștige Sabina, colega mea de grupă. Oricum, îi urez succes lui Cosmin! Și mie mi-a plăcut, recunosc. Și mai mult mi-a plăcut pentru că a fost unul dintre cei interesați de candidați.

Sper să facă treabă bună!

6 thoughts on “Habemus șef de an

 1. credendo_vides

  A fost totala lipsa de fair-play faza cu ultimul candidat “intrat in cursa”! Nu am nimic cu noul nostru sef de an…dar mi-a fost clar cand am vazut cum sticleau ochii tuturor fetelor si cum le atarna limba de un metru ca avea sa iasa el. Nu mi se pare drept, dupa cum bine spuneai si tu, ca el sa culeaga laurii fara vreun efort deosebit…n-a zis nimic concret, a facut mai mult show…parerea mea…Dar, nu-l cunosc, nu stiu ce-i poate pielea asa ca nu pot sa comentez la adresa persoanei lui nejustificat. Tot ce sper e sa faca treaba buna si sa ne reprezinte bine interesele noastre. Ca pana la urma asta e cel mai important lucru….

 2. Denisa

  Mda, daca vrei sa fim sinceri in afara forumului oficial al facultatii, hai sa iti zic de ce a zburat ASJC din organizare. Pentru ca anul trecut noi initiasem chestia asta cu alegerile si cu campania (care nu s-a mai facut pana atunci), la fel, am organizat balul bobocilor si multe altele care au iesit foarte bine. Si cum ASJC-ul este foarte blamat de conducerea din facultate, anul asta “s-a avut grija” sa nu castigam mai multa incredere decat trebuie, deci sa nu avem prea multe reusite. Asa s-a ajuns sa ni se sufle toate proiectele initiate (de noi, pentru studenti).

  Deci de asta a “zburat” ASJC-ul. Pentru ca in FJSC este o situatie foarte delicata cu privire la raportul conducere – studenti, iar daca sari calul e posibil sa ti-o furi. Cu regret iti spun ca o sa descoperi singur pe parcursul anilor de studentie.

  Pentru mai multe detalii, daca te intereseaza, contacteaza-ma pe privat (ai id-ul meu de mess in profilul de pe forum).

 3. Rrarresh

  Denisa a luat-o razna daca spune ca balul de anul trecut a iesti foarte bine. A fost un bal mizer, facut intr-un club pe masura. Stati sa vedeti anul asta. Cica e la Kristal, canta Morandi si Vama ( aviz amatorilor :P ). Sper sa fie ma bine. Ca, de cand sunt in facultatea asta, n-am prins niciun bal despre care sa spun ca a fost ok macar.

 4. DeMaio

  Stai calm, și vezi-ți de ale tale. Nu cred că ai nevoie de obligații într-un loc în care se întâmplă lucrurile de care povestești. Berea este tot rece și Jack-ul tot bun, chiar dacă nu este șef de an.

Leave a Reply