Monthly Archive for November, 2007

Somn pe băncile FJSC-ului

Toată stima pentru acești studenți, care în loc să doarmă liniștiți acasă, vin la facultate și dorm în diferite poziții incomode :))

Bonus: o domnișoară care stătea în poziția respectivă, pe catedră… și vorbea la telefon :) Continue reading ‘Somn pe băncile FJSC-ului’

Referendum și Europarlamentare

Campania electorală, ca eveniment în sine, îmi displace total. De ce? Pentru că partidele politice cheltuie inutil extrem de mulți bani… bani cu care ar putea fi ajutați oameni care nu au unde sta, nu au ce mânca, etc…

Un alt motiv ar fi acela că văd prea puține idei care să-mi placă. Nu știu pe cine naiba angajează ăștia pentru publicitate, dar mesajele electorale îmi par destul de penibile. Nimic inteligent, să-mi sară în ochi. (*oricum, cu Leo Burnett m-am lămurit…).

Mergeți mâine să votați listele pentru europarlamentare și răspundeți cu DA sau NU la întrebarea “Sunteți de acord ca, începând cu primele alegeri care vor fi organizate pentru Parlamentul României, toți deputații și senatorii să fie aleși în circumscripții uninominale, pe baza unui scrutin majoritar în două tururi?“.

Vă propun un material de pe noul album Paraziții – Slalom printre cretini, împreună cu Mircea Badea, excelent pentru votul de mâine!

MERGEȚI LA VOT!

Jurnal de clasa a șasea

De obicei uit tot ce e important, dar țin minte foarte bine orice este neinteresant (cum ar fi prima manea pe care am auzit-o: Of, ooff… mor toți țiganii).

Oricum, n-am să uit niciodată o replică: “Ce voce de burlan scârțâit ai!“. Așa i-am spus în timp ce cânta Andre – Iluzii. Ea era clasa a patra, frumușică-foc, eu clasa a șasea, tăntălău… eram pe autocar, și gândindu-mă că pe toată durata excursiei nu am avut curajul să-i zic nimic, ar cam fi fost cazul să o abordez. Și i-am dat replica de mai sus!

Bineînțeles că nu mi-a reușit nimic atunci. :|

(derulăm pe repede-înainte până trec 7 ani)

Am început să vorbesc cu ea (nu mai stătea în România). Ne-am amintim momentul distractiv petrecut în urmă cu 7 ani, iar ea mi-a mărturisit că și ei îi plăcea de mine :x

A venit acasă, în vacanța de vară. Am avut-o, după 7 ani de zile. Dar nu știu din ce motiv nu o vedeam ca pe prietena mea, așa că s-a terminat repede, să nu ajung să rănesc una din primele mele iubiri :)

Fără fire…

Ce, credeați că le-ați văzut pe toate? Eu mă întreb ce naiba făcea nenea ăsta cu laptopul, în metrou:

Cu laptopul in metrou

Vă cer scuze pentru calitatea proastă a imaginii, a fost făcută cu telefonul și îmi tremura mâna din cauza poziției nașpa în care stăteam :)

Băieți, fix fete!

Fetele au fixuri. Și băieții au, dar fetele au un fix foarte… special, și anume reținerea datelor importante din relație: când ai cunoscut-o, când ai ieșit cu ea în oraș pentru prima dată, când ai pupat-o prima dată…

Ca-n reclama de la BCR: “Dacă te-aș întreba când e semifinala de ping-pong amatori pe localitate, ai răspunde fără să eziți. Dar când vine vorba de ziua noastră… o zi pe an! E așa greu să reții?” (textul reprodus din minte :P )

Au și ele dreptate, nu sunt chiar paranoice.

Oricum, cel mai bine e să o întâlnești pe 1 și să te miști al naibii de repede :D

Raiul pe pământ

5 fix. Mă iubește! Cobor din tren, sunt asaltat direct: “Taxi doriți?”
Nu, știam de dinainte că nu doresc. Abia așteptam să miros iarna, să simt zăpada sub picioare, să aud scârțâitul pașilor…

Am pornit agale la drum, căci voiam să dureze cât mai mult. Să aud liniștea dimprejurul meu, să îmi aduc aminte cum mergeam prin zăpadă către școală, când eram mic, să studiez foarte atent orașul care oricum a rămas la fel… Am făcut un bulgăre și l-am aruncat în apă. Am atins zăpada, pentru prima dată anul acesta.

Străzile pustii, iar eu pustiind pe ele. Eram fericit!

6 fix. Mă iubește…

Pentru tine, tu!

Am fost pentru tine așa cum tu n-ai fost pentru mine, niciodată…
Dar acum am obosit să fiu doar eu, mereu. Mi-aș fi dorit să fim noi…

BADvertising: Leo Burnett

Afis bal

(click pentru mărire)

Mda… uitați aici mândrețe de afiș realizat de deștepții de la Leo Burnett România.

N-am să mă exprim eufemistic, pentru că n-are rost. Ceea ce au făcut ei este un căcat:

  • toate afișele arată la fel (pentru toate balurile organizate de Orange & Sony Ericsson)
  • numele clubului în care se desfășoară, precum și trupele care încântă lumea… sunt scrise în partea de jos, mult prea mic pentru a putea fi observate
  • stundeții nu mai știu care, unde, cum, când… o varză totală
  • pe mine mă intrigă tipul ăla cu look gay… chiar nu vreau să fiu partenera lui la bal
  • of, of… ce băiat romantic…”dragostea poate muta munții“… de ce dracu nu face asta, dacă tot poate? LAME!

Trei copii au lipit două afișe

Astăzi am fost împreună cu Rareș și a sa prietenă, Ada, să lipim două afișe. Doar două, că atâtea am avut. Dar fiecare a depus la fel de mult efort la căratul și lipitul acestora. :)

Afis 1

După ce am efectuat prima operațiune, ne-am deplasat încă 200 de metri, pentru a efectua și a doua operațiune.

Afis 2

Ca să ne întoarcem la primul afiș după 5 minute… și să vedem că deja era lipit altceva peste el :))

Afis 1_1

Ce lume…

Milionul de parai…

Cam asta a fost. 95$ și 70 de bani… banii pe reclama de la Google, ce i-a câștigat blogul.

De îndată ce voi avea timp, voi scoate toate reclamele de la Google, iar când se va termina contractul cu Ghesi, blog-ul meu va fi ad-free. Consider că el și-a asigurat existența pe 5 ani de zile… așa că alte reclame, peste 5 ani, eventual :D

Bani Google

Counting Crows – Accidentaly in love

[ versuri ]