Băieți, fix fete!

Fetele au fixuri. Și băieții au, dar fetele au un fix foarte… special, și anume reținerea datelor importante din relație: când ai cunoscut-o, când ai ieșit cu ea în oraș pentru prima dată, când ai pupat-o prima dată…

Ca-n reclama de la BCR: “Dacă te-aș întreba când e semifinala de ping-pong amatori pe localitate, ai răspunde fără să eziți. Dar când vine vorba de ziua noastră… o zi pe an! E așa greu să reții?” (textul reprodus din minte :P )

Au și ele dreptate, nu sunt chiar paranoice.

Oricum, cel mai bine e să o întâlnești pe 1 și să te miști al naibii de repede :D

10 thoughts on “Băieți, fix fete!

  1. Casco^MAN

    Da frate, intr-adevar femeile astea… dar e o chestie care trebuie sa o retinem! Daca iubesti cu adevarat e imposibil sa nu retii toate aceste lucruri! Eu chiar m-am chinuit sa imi aduc aminte toate momentele importante dar ma bucur ca in mare parte mi le amintesc! Prima intalnire, primul sarut, prima strangere de mana, prima floare, primul te iubesc, prima cearta, prima intalnire la ea acasa, prima impacare, primul “mama-soacra” care mi-a venit in minte, primul craciun, primul revelion…oho si cate mai sunt! Dar dintre toate cele enumerate, primul “te iubesc” cred ca e cel mai important moment! 14 februarie… si nu am ales anume Ziua indragostitilor ca sa ii spun ca o iubesc! A fost un mesaj, trimis la o bucata de noapte… Si de atunci am continuat sa o iubesc din ce in ce mai mult! Pana in ziua de azi…pana la adanci batraneti! Asa ca…iti spun sigur, daca iubesti din toata inima ta, cu toata puterea ta, din tot sufletul tau… aceste zile sunt amintiri placute, pe care nu poti sa le uiti! Te iubesc draga mea Alexandra!

Leave a Reply