Referendum și Europarlamentare

Campania electorală, ca eveniment în sine, îmi displace total. De ce? Pentru că partidele politice cheltuie inutil extrem de mulți bani… bani cu care ar putea fi ajutați oameni care nu au unde sta, nu au ce mânca, etc…

Un alt motiv ar fi acela că văd prea puține idei care să-mi placă. Nu știu pe cine naiba angajează ăștia pentru publicitate, dar mesajele electorale îmi par destul de penibile. Nimic inteligent, să-mi sară în ochi. (*oricum, cu Leo Burnett m-am lămurit…).

Mergeți mâine să votați listele pentru europarlamentare și răspundeți cu DA sau NU la întrebarea “Sunteți de acord ca, începând cu primele alegeri care vor fi organizate pentru Parlamentul României, toți deputații și senatorii să fie aleși în circumscripții uninominale, pe baza unui scrutin majoritar în două tururi?“.

Vă propun un material de pe noul album Paraziții – Slalom printre cretini, împreună cu Mircea Badea, excelent pentru votul de mâine!

MERGEȚI LA VOT!

10 Responses to “Referendum și Europarlamentare”


 • Îți urez votare plăcută, eu am altceva mai bun de făcut. De exemplu, să râd de cei ce cred că vor schimba ceva.

 • nu stiu altii cum sunt.. .dar eu prefer sa incerc si sa esuez in incercarea mea.. pentru ca apoi sa mai incerc o data… decat sa ma resemnez si sa fiu inghitit de sistem. demaio.. tu le dai de mancare coruptilor.. tu si restul celor care se resemneaza.. nu conteaza cu cine votezi.. ideea e sa ai un minim de spirit civic.. sa dovedesti ca vrei sa schimbi ceva.. nu sa te resemnezi in ignoranta

 • sunt in totalitate de acord cu qnx :D sa stai deoparte si dupa aceea sa afirmi ca esti inteligent, inseamna mai multa prostie decat isi poate cineva inchipui.

 • toti sunt la fel de mirositori shi asha vor ramane :) …deci…maine…in loc sa merg sa`i votez…imi voi incepe ziua cu actiunea de a face caca….urmata de final exam la oracle! :D /

 • …parerea mea…..emigrati!!! Am votat de multe ori absolut nimic nu s-a schimbat!!! So, pana la urma am emigrat ca sa scap de povara votului util/inutil!! Pe de alta parte cei ce sunt acasa ar trebui sa voteze pentru ca numai cu un vot adevarat si nu unul masluit sau furat se poate totusi schimba ceva in tara numita Romania!!!! Unii ma vor acuza de ipocrizie pentru cele spuse mai sus , eventual ca am dat bir cu fugitii, insa fac parte din generatia de sacrificiu de dupa Revolutie care nu s-a ales cu nimic dupa toata debandada creata in societatea romanesca si am decis ca e timpul sa traiesc si eu o viata normala. Bafta si fie ca alegrile astea sa aiba un rezultat povitiv pentru Romania!

 • @QNX/DEE – Păi, sunt tare curios cui am dat de mâncare până acum, cu votul meu. Sunt scârbit, înșelat pentru a nu știu câta oară în așteptările mele și atât timp cât am dreptul constituțional de a NU vota, nu văd de ce trebuie să fiu judecat. Nu de alta, dar dacă nu am încredere să acord votul meu cuiva, nu văd de ce trebuie să o fac doar pentru a spune că…că…că nici nu știu ce! Și stați liniștiți, implicarea mea politică este maximă, poate peste aceea ce presupune actul votatului.
  Mergeți la vot și sper ca prin votul vostru să spuneți peste puțin timp că, vezi Doamne, ați curățat politica de corupți. Vă doresc din tot sufletul asta.
  Și DEE, doar faptul că scriu pe blogul lui Vlady mă oprește să-ți răspund așa cum se cuvine la injuria aia legată de prostie. Nu de alta, dar nu vreau să-i fac lui probleme și mizerie pe aici. În orice caz, îți recomand să mă tratezi altfel, că poate nu sunt adunat de pe canale și ajuns aici din întâmplare. Nu am fugit la internet-cafe cu banii de pâine, da?

 • am melodia de o saptamana…Nu esti la curent :D

 • au fost mult prea putini oameni care chiar au gandit ca tine. si apropo de asta… batraneii au fost foarte constiinciosi ca de obicei si iar a iesit psd-ul pe 2… daca nu l-ar vota batranii n-ar avea nici 5%… dar nah.. tinerii nu se implica, sunt angrenati in tot felu de prostii. si cum a zis si qnx prefer sa esuez dar sa stiu ca am incercat. pana la urma ce pierzi daca votezi. 10 minute din viata…?! macar asta sa fie paguba celor ce au fost ieri sa voteze

Leave a Reply

You must login to post a comment.