1 Decembrie – O, brad frumos!!

Astăzi a fost inaugurarea celui mai înalt brad din Europa!!

În primul rând, mult prea foarte fain brăduțul. Chiar m-a impresionat! În al doilea rând, mult prea foarte multă lume, pentru gusturile mele finuțe. Se călcau în picioare. Nici nu vreau să-mi imaginez cum a fost la metrou când au plecat toți… (eu am mai zăbovit pe la un restaurant, la o pizza :) )

Două poze cu bradul:

brad 1

brad 2

Și un film cu focul de articii, la sfârșit, pe care nu trebuie să-l ratați. Mie mi se face pielea găină și acum… A fost cel mai impresionant spectacol, din câte am văzut eu până acum…

9 Responses to “1 Decembrie – O, brad frumos!!”


 • Da! Focul de artificii si muzica au fost cele mai tari!
  Bradul a fost varza de tot!!!!!

 • Not true!!! Bradul nu a fost varza!!! :x :x :x

 • :D

  de aia i-am auzit eu pe aia acasa ca sunt rupti si ca au arsuri pe fata de la artificii

 • @Piticu21: Nu știam de asta. Auzisem totuși de cineva care a căzut pe jos și a fost călcat în picioare… i-a dat sângele… și l-a luat ambulanța. :)

 • Pfff…mie mi-au plăcut și artificiile, și bradul! Ce NU mi-a plăcut a fost faptul că era să fiu strivită de marea de oameni. A fost oribil… Spectacolu’ a compensat doar parțial momentele de groază… :))

 • Eu am trecut la plecare pe langa niste accidente, autobuze si masini fara sofer abandonate in mijlocul drumului, masini cu motorul bubuit, femeie gravida lesinata, toata lumea mergea pe unde apuca, politia era de forma ca nu mai faceau fatza… :| Exact ca-n filmele alea cu sfarsitul lumii.

  Partea cea mai tare a fost cand am ajuns acolo. Trebuia sa ma intalnesc cu iub si am ajuns amandoi cu juma de ora intarziere… Eu fiindca atat am facut de cand am coborat din metrou pana la gura de metrou de sus, iar el fiindca atat a facut de la tribunal pana la unirii (pe jos).

  Bradul nu m-a prea impresionat sincer (e dragut dar…cam atat…), in schimb la artificii am ramas cu gura cascata… cel mai marfa show de artificii pe care l-am vazut vreodata :D

 • Degeaba e bradul frumos daca romanii sunt de kkt ! Spectacolul de artificii a fost cel mai impresionant, dar si bradul a fost frumos. Totusi nu stiu daca a meritat. Eu am fost cu doua colege si cu mama uneia dintre ele. Dupa ce s-a terminat spectacolul oamenii inebunisera complet !!! Nici macar la paine calda gratis nu se impingeau asa! A fost o nebunie completa. Una dintre colegele mele se pierduse la un moment dat si era sa lesine. Noroc ca a ajutat-o un om sa ajunga la noi. Rar se mai gasesc oameni din astia. Nu mai aveai pe unde sa mergi. Oamenii te impingeau din toate partile si nu aveai cum sa inaintezi. Efectiv nu mai aveai pe unde sa pasesti. Si pentru ca nu era de-ajuns am mai vazut si o femeie care fusese ingenunchiata de o masina. Femeile isi tineau copii mici cat mai sus ca sa poata sa respire. Nu am mai vazut niciodata asa ceva !

 • groaznica inghesiuala … porci…

  @offtopic: si cu mine nu fugi la cafea?

 • din poze si filmulet pot spune ca a fost chiar deosebit insa am vazut o poza cu multimea .. acolo la Unirii :| wtf .. chiar arata ca sfarsitul lumii :)

Leave a Reply

You must login to post a comment.