Blog & Roll (karaoke by me)

Aseară am fost la Blog & Roll, eveniment organizat de Costin împreună cu Sorin Tudor. Am întâlnit o ciupercutză, apoi i-am invitat şi pe Cristea împreună cu Alinutze să ni se alăture, la masă. :)

A venit foarte multă lume, ceea ce m-a bucurat. Şi, în cea mai mare parte, necunoscută atât fizic, cât şi pe net.

Mi-a părut bine să le reîntâlnesc pe Alexandra ÅŸi Cristina. L-am văzut ÅŸi pe Florin pe acolo, dar nu ÅŸtiu din ce motiv nu a cântat… Acum vă las să auziÅ£i cum am cântat eu:

Mulţumesc celor care m-au aplaudat şi gagicilor care m-au susţinut!

A fost nasol că era dat negativul foarte tare, înregistrarea se aude prost ÅŸi din cauza zgomotului de fond… iar eu eram mai bine pregătit pe varianta Elvis… :) Oricum, sper că nu v-am supărat auzul!

12 Responses to “Blog & Roll (karaoke by me)”


 • vlady? vrei sa ne omori :| :| :) esti nebOOn :)) si deja ma dor urechiile :((

 • Bai da’ cate gajici te-au sustinut??? :P In afara de mine care te filmam …
  Data viitoare sa-ti pui blitz la camera sau sa vii cu o lanterna … sau sa ma inveti pe mine sa filmez ;))
  Hai ca te-ai descurcat onorabil! Pup.

 • ce frumos canti vlad…bravo….:) ..:X :X :X …[…esti perfect…:)) …]…:)) =))

 • vlady vlady vlady…omule…deci…ne dai un telefon si poate iti facem rost de o aparitie cu noi in concert :)) ))))))))))

 • Trebuia să vii la petrecerea karaoke de la mine de la firmă, să vezi ce a ieÅŸit acolo…

 • Laudabila idea ta cu blogul acesta, insa modul in care ai ales sa exprimi ideea de blog e de-a dreptul patetica. Te-am urmarit intamplator si am ajuns la concluzia ca nu faci altceva decat sa informezi lumea (si informezi e prea mult zis) cu privire la activitatile tale banale, excluzand ceea ce intereseaza cu adevarat.
  Am citit despre bradul din Bucuresti…dragule, mai mult am aflat din comentariile prietenilor tai ce a fost cu adevarat acolo decat de la tine! Dar iesirea ta la pizza a fost intr-adevar Deosebita!
  Am aflat ca esti la jurnalism…tu anuntai cu mare tam-tam asta. In momentul acela am crezut ca se va schimba ceva in stilul tau de scris…Pe naiba! Nu are nici inceput, nici sfarsit…nici informatii si nici argumente toata scriitura asta a ta.
  Fii baiat destept si reciteste ultimele tale articole din punctul de vedere al cititorului, care nu e interesat sa deschida mai bine de 7 tab-uri in browser ca sa inteleaga intreg contextul povestit de tine… Ai grija la exprimare, e greoaie…

  E doar parerea unui cititor… Multa multa bafta in continuare!
  I`ll keep an eye on you :)

 • Dragă cititoare,

  Nu ştiu ce înţelegi tu prin blog. Cuvântul blog s-a format prin asocierea cuvintelor web şi log, în traducere liberă însemnând jurnal web. Eu asta fac, îmi scriu jurnalul pe net şi am libertatea de a alege ce scriu eu în jurnalul meu.

  Nu m-ai urmărit întâmplător. Este o decizie pe care tu ai luat-o. ÃŽntâmplător mă poÅ£i găsi, doar… Ai ales să urmăreÅŸti blogul pentru că ceva te-a interesat, Å£i-a plăcut etc.

  Nu ştiu ce înseamnă pentru tine activităţile banale. După sistemul meu de valori, nu cred să fi prezentat vreodată modul în care mă spăl pe dinţi sau mă concentrez pe budă, spre exemplu.

  Ceea ce interesează cu adevărat este pornache-ul. Asta caută toată lumea, te asigur. Åži poate mai caută despre Elodia, ultima piesă a lui Guţă & Co, naiba ÅŸtie…

  Despre bradul din Bucureşti am scris exact ce mi s-a întâmplat mie şi am prezentat părerea mea personală, însoţită de două poze şi filmul cu artificiile.

  Doar am amintit că am fost la pizza (adică n-am plecat de acolo când se călcau toţi în picioare), deci nu ştiu de unde ai tras concluzia că ieşirea a fost deosebită.

  Intrarea la facultate mi se pare un eveniment destul de important, demn de notat în jurnal. Nu am făcut niciun tam-tam.

  Nu are nici început, nici sfârÅŸit… nici informaÅ£ii ÅŸi nici argumente toată scriitura asta a ta.
  Dacă ai putea să-mi dai un exemplu concret, te rog, pentru că din generalizarea asta chiar nu înÅ£eleg nimic. Chiar îmi pare falsă afirmaÅ£ia ta ÅŸi mă face să cred că nu ÅŸtii ce înseamnă termenul “informaÅ£ie“.

  nu e interesat sa deschida mai bine de 7 tab-uri in browser ca sa inteleaga intreg contextul povestit de tine
  Cred că te referi la ultimul articol, care are multe link-uri. Link-urile sunt către alÅ£i bloggeri, din cauză că atunci când vorbeÅŸti despre un blogger, îi dai ÅŸi link-ul. AÅŸa e frumos de făcut, dacă înÅ£elegi…

  Nu ştiu unde exprimarea mea e greoaie, eu sunt foarte scurt şi concis, mereu. Chiar nu mi-a mai zis nimeni asta. Te rog să-mi dai nişte exemple.

  Ca o concluzie, observ că te contrazici, singurică: “nu faci altceva decat sa informezi lumea […] Nu are … nici informatii … toata scriitura asta a ta.“. Åži să nu uit, oricine are libertatea de a alege. Nu-Å£i place ceva, nu e pe interesul tău… cauÅ£i ceva mai bun.

  Oricum, mulţumesc pentru părere.

 • *bullshit* se formeaza prin asocierea cuvintelor bull si shit.
  Ai cantat ca un “burlan scartait” (a se vedea un post mai vechi).

 • @Åžtefan: Se prea poate. Oricum, vocea mea se aude foarte slab, în film. :)

 • sunt dezamagit :|
  in tineretile noastre cantai mai frumos. sau era frumos pentru ca exista un oarecare grad de alcolemie si pentru ca era un duet. asta este .. data viitoare ai putea sa ma chemi sa te acompaniez daca vrei sa cuceresti ;)

 • @psaico: N-am cântat foarte bine, dar n-am cântat nici naÅŸpa. Se aude foarte prost, plus o grămadă de alte voci, peste a mea ;)

Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX