Blog & Roll (karaoke by me)

Aseară am fost la Blog & Roll, eveniment organizat de Costin împreună cu Sorin Tudor. Am întâlnit o ciupercutză, apoi i-am invitat și pe Cristea împreună cu Alinutze să ni se alăture, la masă. :)

A venit foarte multă lume, ceea ce m-a bucurat. Și, în cea mai mare parte, necunoscută atât fizic, cât și pe net.

Mi-a părut bine să le reîntâlnesc pe Alexandra și Cristina. L-am văzut și pe Florin pe acolo, dar nu știu din ce motiv nu a cântat… Acum vă las să auziți cum am cântat eu:

Mulțumesc celor care m-au aplaudat și gagicilor care m-au susținut!

A fost nasol că era dat negativul foarte tare, înregistrarea se aude prost și din cauza zgomotului de fond… iar eu eram mai bine pregătit pe varianta Elvis… :) Oricum, sper că nu v-am supărat auzul!

12 thoughts on “Blog & Roll (karaoke by me)

 1. Ciupercutza

  Bai da’ cate gajici te-au sustinut??? :P In afara de mine care te filmam …
  Data viitoare sa-ti pui blitz la camera sau sa vii cu o lanterna … sau sa ma inveti pe mine sa filmez ;))
  Hai ca te-ai descurcat onorabil! Pup.

 2. un cititor

  Laudabila idea ta cu blogul acesta, insa modul in care ai ales sa exprimi ideea de blog e de-a dreptul patetica. Te-am urmarit intamplator si am ajuns la concluzia ca nu faci altceva decat sa informezi lumea (si informezi e prea mult zis) cu privire la activitatile tale banale, excluzand ceea ce intereseaza cu adevarat.
  Am citit despre bradul din Bucuresti…dragule, mai mult am aflat din comentariile prietenilor tai ce a fost cu adevarat acolo decat de la tine! Dar iesirea ta la pizza a fost intr-adevar Deosebita!
  Am aflat ca esti la jurnalism…tu anuntai cu mare tam-tam asta. In momentul acela am crezut ca se va schimba ceva in stilul tau de scris…Pe naiba! Nu are nici inceput, nici sfarsit…nici informatii si nici argumente toata scriitura asta a ta.
  Fii baiat destept si reciteste ultimele tale articole din punctul de vedere al cititorului, care nu e interesat sa deschida mai bine de 7 tab-uri in browser ca sa inteleaga intreg contextul povestit de tine… Ai grija la exprimare, e greoaie…

  E doar parerea unui cititor… Multa multa bafta in continuare!
  I`ll keep an eye on you :)

 3. Vlady Post author

  Dragă cititoare,

  Nu știu ce înțelegi tu prin blog. Cuvântul blog s-a format prin asocierea cuvintelor web și log, în traducere liberă însemnând jurnal web. Eu asta fac, îmi scriu jurnalul pe net și am libertatea de a alege ce scriu eu în jurnalul meu.

  Nu m-ai urmărit întâmplător. Este o decizie pe care tu ai luat-o. Întâmplător mă poți găsi, doar… Ai ales să urmărești blogul pentru că ceva te-a interesat, ți-a plăcut etc.

  Nu știu ce înseamnă pentru tine activitățile banale. După sistemul meu de valori, nu cred să fi prezentat vreodată modul în care mă spăl pe dinți sau mă concentrez pe budă, spre exemplu.

  Ceea ce interesează cu adevărat este pornache-ul. Asta caută toată lumea, te asigur. Și poate mai caută despre Elodia, ultima piesă a lui Guță & Co, naiba știe…

  Despre bradul din București am scris exact ce mi s-a întâmplat mie și am prezentat părerea mea personală, însoțită de două poze și filmul cu artificiile.

  Doar am amintit că am fost la pizza (adică n-am plecat de acolo când se călcau toți în picioare), deci nu știu de unde ai tras concluzia că ieșirea a fost deosebită.

  Intrarea la facultate mi se pare un eveniment destul de important, demn de notat în jurnal. Nu am făcut niciun tam-tam.

  Nu are nici început, nici sfârșit… nici informații și nici argumente toată scriitura asta a ta.
  Dacă ai putea să-mi dai un exemplu concret, te rog, pentru că din generalizarea asta chiar nu înțeleg nimic. Chiar îmi pare falsă afirmația ta și mă face să cred că nu știi ce înseamnă termenul “informație“.

  nu e interesat sa deschida mai bine de 7 tab-uri in browser ca sa inteleaga intreg contextul povestit de tine
  Cred că te referi la ultimul articol, care are multe link-uri. Link-urile sunt către alți bloggeri, din cauză că atunci când vorbești despre un blogger, îi dai și link-ul. Așa e frumos de făcut, dacă înțelegi…

  Nu știu unde exprimarea mea e greoaie, eu sunt foarte scurt și concis, mereu. Chiar nu mi-a mai zis nimeni asta. Te rog să-mi dai niște exemple.

  Ca o concluzie, observ că te contrazici, singurică: “nu faci altceva decat sa informezi lumea […] Nu are … nici informatii … toata scriitura asta a ta.“. Și să nu uit, oricine are libertatea de a alege. Nu-ți place ceva, nu e pe interesul tău… cauți ceva mai bun.

  Oricum, mulțumesc pentru părere.

 4. psaico

  sunt dezamagit :|
  in tineretile noastre cantai mai frumos. sau era frumos pentru ca exista un oarecare grad de alcolemie si pentru ca era un duet. asta este .. data viitoare ai putea sa ma chemi sa te acompaniez daca vrei sa cuceresti ;)

Leave a Reply