Monthly Archive for January, 2008

Poze din Becker Bräu

Poze de la concertul Vama din Becker Bräu, 23 ianuarie 2008. (sunt făcute de mine cu aparatul Nițului ;) )

Continue reading ‘Poze din Becker Bräu’

Burn the cold @ Fuchsia

Burn the cold @ Fuchsia

Warm up night cu Dj Mircea
Băuturi flambate, shot inclus în prețul biletului (10 RON)

Joi, 31 ianuarie, orele 22.00, Fuchsia (Brezoianu 18, Cișmigiu)


Detalii și rezervări bilete: 0743.123.776 ; 0727.542.428

Dreamless.

Se poate să visezi la ceva în care nu crezi? Sau, mai bine spus, are rost?

Love is a dream, but I’m a sleepwalker, so don’t try to wake me.” – cred că am adaptat puțin, dar cam așa suna statusul Ioanei și mi-a plăcut foarte mult.

Cea mai tânără mamă din lume

Se numește Lina Medina și a născut la vârsta de 5 ani, 7 luni și 21 de zile.
Părinții au dus-o la spital, crezând că este vorba de o tumoră, dar medicii au constatat că era însărcinată în luna a 7-a.
A dat naștere unui băiețel de 2,7 kg, prin operație cezariană (din cauza dimensiunii reduse a pelvisului fetiței).Lina Medina
Nu se știe cum a rămas însărcinată. Tatăl său a fost arestat pentru viol și incest, dar a fost eliberat din lipsă de probe.
Citiți mai multe pe Wikipedia.

Fenomenul se numește pubertate precoce și apare datorită unei disfuncționalități a creierului sau ca rezultat al unei boli sau al unei dereglări hormonale.
Citiți mai multe pe Wikipedia.

Navigând de pe o pagină pe alta, am găsit o listă cu cele mai tinere mămici din lume. Ceea ce mi s-a părut foarte interesant (poate fi o banală coincidență) este că primele 3 locuri sunt ocupate de fete din Peru:

  1. Lina Medina, 5 ani – Paurange, Peru (1939)
  2. nume necunoscut, 8 ani – Huánuco, Peru (2006)
  3. Hilda Trujillo, 9 ani – Lima, Peru (1957)
  4. nume necunoscut, 9 ani – Singapore (2004)
  5. nume necunoscut, 9 ani – Burare, Rwanda (2005)

Dacă sunteți curioși să vedeți lista, veți constata că majoritatea nașterilor înregistrate la vârste fragede au fost între anii 2000-2007.

Ce naiba se întâmplă cu lumea asta?

Yael Naim – New soul

Începem ziua cu o super-piesă? :D

Melodia asta mi-a plăcut foarte mult, încă de prima dată când am ascultat-o. Mi-ar plăcea să găsesc varianta în franceză, Nouvelle ame.

[MEDIA=34]

[ versuri ]

E melodia din clipul de prezentare MacBook Air de la Apple. Îmi placeeee!

Iliescu în Club A

Fusăi și eu la dezbaterea Blogurile și provocările sociale, alături de studenți la diferite facultăți de jurnalism, bloggeri, și, nu în ultimul rând, alături de Ion Iliescu. Pe această cale, adresez mulțumiri Asociației Consumatorilor de Media, care a făcut posibilă această dezbatere.

Fostul Președinte a venit cu temele făcute. Era pregătit pentru întrebări delicate, și cu îndeletnicirea unui veritabil politician a știut să răspundă convenabil lui. Totuși, îi apreciez abilitățile de comunicare, cultura pe care o are la bază și credibilitatea cu care își expune punctele de vedere.

Eu îmi păstrez aversiunea față de el, pentru că nu sunt de acord cu unele decizii pe care le-a luat. M-am întors cu spatele când a trecut pe lângă mine, aș fi fost ipocrit să-l tratez altfel, după ce am fost la marșul organizat împotriva lui, după ce am scris despre mineriadă

Nu vă mai plictisesc inutil și vă las să vizionați interviul pe care i l-a luat Adrian Cristea:

– cine a pus la cale Revoluția?
– acum, după ce au trecut 20 de ani de la Mineriadă, dacă ați avea posibilitatea de a vă întoarce, le-ați mai mulțumi minerilor?

[MEDIA=33]

După ce s-a terminat dezbaterea, am rămas cu câțiva bloggeri la o bere, două, trei :D Vreau să îi mulțumesc lui Horea Bădău pentru eveniment și, desigur, pentru bere.

Concert Vama în Becker Bräu

Aș putea, foarte bine, să încep acest articol prin a recunoaște că sunt un mare bolovan (ăsta fiind un termen foarte finuț). Cum naiba să pleci la concert fără aparatul foto?

Să încep cu ce m-a deranjat… o chestie tipic românească:

bilet vama

Observați prețul biletului… chestia asta se numește evaziune fiscală, cumva?

Acum, pot să vă mărturisesc că a fost cel mai fain concert Vama la care am asistat. A meritat fiecare leu pe care l-am dat, pe deplin! Ce m-a bucurat atât de tare și m-a făcut să mă simt foarte bine? Urmăriți Epilog, mai jos. Bonus tracks reprezintă un colaj de mai multe melodii celebre, cum ar fi Goodbye my lover, Imagine, Because I got high, We will rock you, New York, New York… A fost mult prea tare!

Au cântat și o piesă în primă audiție, Dumnezeu nu apare la știri.

Playlist: Alt oraș, Bed for love, V.S.T, 18 ani, Pe sârmă, Fotomodele, Omul plajei, Undeva în Vama – pauza 10 minute – La radio, Tata taie porcul, Cârtița, Calul din Marlboro, Dumnezeu nu apare la știri, Nu ne mai trageți pe dreapta, Nu am chef azi, Vara asta – bis: Hotel Cișmigiu, Cântec prost, jam session pe Epilog (mulțam Nițule ; pfai, că muulte au mai fost :x )

[MYPLAYLIST=5]

Înainte de poze, să nu uit să vă spun de cele 3-4 fete care au avut orgasme multiple din momentul în care li s-a părut că ele reprezintă gașca din față. E, au fost fericite, măcar :D

Poze, baby:

Continue reading ‘Concert Vama în Becker Bräu’

Socializează, gay!

socializeaza gay

1 reprezintă mesajul primit de mine de la un oarecare Marian Popescu. (făcea reclamă unei alte trompete de site)

2 reprezintă răspunsul meu

3 m-a luat prin surprindere, total! Cred că am să pretind că sunt gay, să vedem ce iese :D

Concert Vama în Becker Bräu

Trupa Vama va concerta în Becker Bräu Live Music, miercuri 23 ianuarie, începând cu orele 21:00.

Nu știu cât e intrarea, n-am alte detalii. Îmi pare rău că am uitat să anunț mai din timp. Cine vrea să vină, ne întâlnim la 20:15 în față la McDonald’s Unirii. ;)

Diseară video și poze :D

Update: aici, cum a fost la concert!

Andreea Bănică – Încredere

Ultimul videoclip al Andreei, care pare a fi destul de drăguț. La fel și melodia :)

[MEDIA=28]

De pe monden.info aflu că tipului din videoclip îi cam plăcea de Andreea și a profitat cam mult de scena sărutului ;))

Carpe motha’ fucking Diem, baby!

Toată viața mea am fost fericit, deși n-am avut foarte multe motive… la modul general privind. Am avut o doză incredibilă de optimism, care m-a ajutat foarte mult în diferite situații.

În ultima perioadă am fost trist sau am vrut să-mi dau / să dau senzația că sunt trist. Și cel mai rău, nici măcar n-am încercat să fac ceva cu mine în privința asta. Am avut și ghinion foarte mult, și încă am.

O gagicuță mi-a luat id-ul de pe blog, probabil. Nu am vorbit cu ea decât o singură dată, ca acum vreo săptămână să-mi spună că mă șterge din lista ei pentru că am statusuri prea deprimante. Și atunci m-am întrebat ce naiba se întâmplă cu mine… Cred că noaptea asta a însemnat răspunsul.

E 9:30 dimineața și n-am dormit deloc, ascult George Michael – Freedom pe repeat, dansez de nebun. Mă simt bine, mă simt liber, mă simt fericit!

La naiba! Întotdeauna le-am iubit, întotdeauna le voi iubi: că pentru 10 minute, că pentru o noapte, că pentru câțiva ani sau poate că pentru o viață întreagă, cine știe…

[MEDIA=27]