Concert Vama în Becker Bräu

Aş putea, foarte bine, să încep acest articol prin a recunoaşte că sunt un mare bolovan (ăsta fiind un termen foarte finuţ). Cum naiba să pleci la concert fără aparatul foto?

Să încep cu ce m-a deranjat… o chestie tipic românească:

bilet vama

ObservaÅ£i preÅ£ul biletului… chestia asta se numeÅŸte evaziune fiscală, cumva?

Acum, pot să vă mărturisesc că a fost cel mai fain concert Vama la care am asistat. A meritat fiecare leu pe care l-am dat, pe deplin! Ce m-a bucurat atât de tare ÅŸi m-a făcut să mă simt foarte bine? UrmăriÅ£i Epilog, mai jos. Bonus tracks reprezintă un colaj de mai multe melodii celebre, cum ar fi Goodbye my lover, Imagine, Because I got high, We will rock you, New York, New York… A fost mult prea tare!

Au cântat şi o piesă în primă audiţie, Dumnezeu nu apare la ştiri.

Playlist: Alt oraÅŸ, Bed for love, V.S.T, 18 ani, Pe sârmă, Fotomodele, Omul plajei, Undeva în Vama – pauza 10 minute – La radio, Tata taie porcul, CârtiÅ£a, Calul din Marlboro, Dumnezeu nu apare la ÅŸtiri, Nu ne mai trageÅ£i pe dreapta, Nu am chef azi, Vara asta – bis: Hotel CiÅŸmigiu, Cântec prost, jam session pe Epilog (mulÅ£am NiÅ£ule ; pfai, că muulte au mai fost :x )

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Înainte de poze, să nu uit să vă spun de cele 3-4 fete care au avut orgasme multiple din momentul în care li s-a părut că ele reprezintă gaşca din faţă. E, au fost fericite, măcar :D

Poze, baby:

Vă cer scuze pentru calitatea slabă a înregistrărilor video şi a pozelor, care au fost făcute cu telefonul. Sper ca în următoarele zile să fac rost de materiale noi, pe care să le public fără să am vreo urmă de lene.

14 Responses to “Concert Vama în Becker Bräu”


Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX