Concert Vama în Becker Bräu

Aș putea, foarte bine, să încep acest articol prin a recunoaște că sunt un mare bolovan (ăsta fiind un termen foarte finuț). Cum naiba să pleci la concert fără aparatul foto?

Să încep cu ce m-a deranjat… o chestie tipic românească:

bilet vama

Observați prețul biletului… chestia asta se numește evaziune fiscală, cumva?

Acum, pot să vă mărturisesc că a fost cel mai fain concert Vama la care am asistat. A meritat fiecare leu pe care l-am dat, pe deplin! Ce m-a bucurat atât de tare și m-a făcut să mă simt foarte bine? Urmăriți Epilog, mai jos. Bonus tracks reprezintă un colaj de mai multe melodii celebre, cum ar fi Goodbye my lover, Imagine, Because I got high, We will rock you, New York, New York… A fost mult prea tare!

Au cântat și o piesă în primă audiție, Dumnezeu nu apare la știri.

Playlist: Alt oraș, Bed for love, V.S.T, 18 ani, Pe sârmă, Fotomodele, Omul plajei, Undeva în Vama – pauza 10 minute – La radio, Tata taie porcul, Cârtița, Calul din Marlboro, Dumnezeu nu apare la știri, Nu ne mai trageți pe dreapta, Nu am chef azi, Vara asta – bis: Hotel Cișmigiu, Cântec prost, jam session pe Epilog (mulțam Nițule ; pfai, că muulte au mai fost :x )

[MYPLAYLIST=5]

Înainte de poze, să nu uit să vă spun de cele 3-4 fete care au avut orgasme multiple din momentul în care li s-a părut că ele reprezintă gașca din față. E, au fost fericite, măcar :D

Poze, baby:

Vă cer scuze pentru calitatea slabă a înregistrărilor video și a pozelor, care au fost făcute cu telefonul. Sper ca în următoarele zile să fac rost de materiale noi, pe care să le public fără să am vreo urmă de lene.

14 thoughts on “Concert Vama în Becker Bräu

 1. Dru

  daca iti zic ceva de centrul ala o sa zici ca nu aveai cum altfel sau ca e din cauza locului in care stateai…
  si ce ai cu bietele fete? de unde stii tu daca au avut orgasm sau nu?le-ai cercetat?rautaciosule :P

 2. andreea

  sunt de acord cu tine, fufele alea erau prea entuziasmate…
  cea mai tare faza a fost dupa concert, cand ele s-au dus la Tudor, i-au zis ca a fost superb, ca il iubesc etc etc… si dupa cica: “nu ne pupi? ” la care Tudor… ba da… si dupa cand i-am dat brelocu si mi-a zis pe nume alea cica “o cunoaste” :)) :)) a fost prea tare

 3. lorelei

  Da, a fost concert Vama in Becker Brau. Si nu m-am dus. Da las’ ca s-a dus Tariceanu si pentru mine, sa-i fluture Chirila prezervativul pe sub nas. Poate asa afla si el cat de nasoala e viata in Bucuresti si cat de greu o duc studentii. Si sa-i stea in gat aia 30 de lei pentru bilet, pe care amaratii de bursieri cu dor de vara i-au platit.
  Pacat, imi placea de Chirila cand inca mai bea vodca. Vama, aia Veche, ramane trupa mea de suflet. Frumos artist Chirila asta, pacat de omul din spatele lui.

Leave a Reply