Pagina 123

Vine o leapșă direct de la Denisa și sună cam așa: “Deschide prima carte care îți pică în mână la pagina 123 și sari la a cincea frază. Scrie pe blog câteva rânduri.

Ca un veritabil student la jurnalism ce sunt, prima carte ce o văd este Introducere în sistemul mass-media, Mihai Coman.

“Toate aceste produse mass-media răspund nevoii oamenilor de relaxare, de odihnă, de evadare din grijile cotidiene. În societatea modernă, pe măsură ce timpul alocat muncii a scăzut și timpul rămas la dispoziția individului pentru orice fel de alte activități a crescut, categorii tot mai largi ale populației au început să folosească mass-media ca principal furnizor de bunuri destinate ocupării timpului liber.”

Cine vrea, să o ia! :)

3 thoughts on “Pagina 123

  1. Mya

    “Aproximativ 7% dintre europeni se declara atei. Etnia defineste un grup social cu o origine comuna (procesul de etnogeneza), care impartaseste aceeasi identitate culturala, valori spiriuale similare si care, de regula, vorbeste aceeasi limba. Etnia si rasa au semnificatii diferite, prima, de natura culturala, cea de a doua, biologica.”

    Traiasca manualul de geografie de-a XII-a cu diveristatea lor etnica … Si eu, ca dau bacul la geografie. Si voi!

    Azi va iubesc! :A

Leave a Reply