Crește tariful cerșetorilor

Dilemă existențială

Nu mă uit la televizor. Mi se pare că mă îndobitocește. L-am mutat din camera mea, nu-l mai suportam.

Astăzi eram cu mama, în sufragerie… pe ProsTV știrile de la ora 7 (19:00). Și la un moment dat, aud ceva care-mi atrage atenția: se scumpește pâinea.

De ce se scumpește? Pentru că, dragă, s-a mărit cursul euro. OK.

Care e neînțelegerea? Acum 2 ani, euro era cotat la aproape 4 lei. A ajuns la 3,2-3,3 lei, timp în care prețurile nu au scăzut, ba, din contră, au crescut. Acum euro e 3.6 lei. De ce naiba cresc iar prețurile? Să mor dacă înțeleg.

P.S. Poate v-ați întrebat ce e cu titlul. :) E așa pentru că cerșetorii îți zic adeseori că vor și ei bani de-o pâine… :D

4 thoughts on “Crește tariful cerșetorilor

 1. Cas

  Mai draga :)) mi-ai intrat pe teren. Pe langa parada cu painea, ai auzit de aberatia cu 5% TVA la alimentele de baza… Ei asa vor sa scada preturile insa problema cresterii lor exesive nu isi are nici pe departe rezolvarea in aceasta masura aberanta. Totusi… e prea abstract pentru noi, hai sa ne intoarcem cu fata la mare.. Iti citesc blogul de cand mi-ai dat adresa si iata abia acum iti scriu. Imi place tare! :) We placut!

 2. Stefan

  1. Daca tot am intrat pe terenul tau ar fi trebuit sa ne si lamuresti un pic, nu sa lasi un comentariu de asta, doar de dragul de a-l lasa.
  2. Prea abstract pentru noi? Senzatia de foame, sau senzatia de buzunar gol e cat se poate de reala, crede-ma.

 3. Cas

  Stefan,
  1. zau l-am lasat cu drag!
  2. e reala, ai dreptate.

  cum sa iti spun eu tie ca imi e dor de mare.. mi-ai dat o palma si ai uitat sa ma pupi pe crestet…

  daca gasesti raspunsul meu ironic te rog sa nu ma iei in seama caci am ales varianta asta pentru ca mi-am promis sa nu mai raspund provocarilor fara final si nu sunt prea mandra ca am simtit nevoia sa reactionez tocmai la un asemenea subiect. that’s not me.

  FIN. O seara frumoasa! :)

Leave a Reply