1 an cu lovingvama – la mai mulÅ£i!

Cum a început?

Am mai făcut o dată un fel de poveste a blog-ului, puteţi să o citiţi.

Primul articol a fost scris pe data de 22.02.2007, dar abia de pe 27.02 am început să scriu. Ca atare, am stabilit de comun acord cu mine că ziua blog-ului se va sărbători în fiecare an în a 27-a zi a lunii februarie :)

De ce am început? Asta nu am zis-o niciodată, până acum. Tatăl meu este cel care m-a îndemnat să scriu, devenind apoi cel mai fidel cititor al acestui blog.

Ce a fost?

S-au întâmplat multe din cauza blogului. Am cunoscut foarte mulÅ£i oameni noi, foarte mulÅ£i oameni de valoare, foarte multe fete… Am fost la petreceri cu bloggeri, am fost în Bulgaria, mi-am făcut prieteni.

Dar pe lângă toate astea, s-a mai întâmplat ceva… Blogul ăsta m-a dat la facultate. După ce am fost exmatriculat de la info, nu mai ÅŸtiam ce să fac.

Şi nu doar m-a făcut să dau la Jurnalism, ba mai mult, cred că din cauza lui am intrat, fără să mă pregătesc câtuşi de puţin.

Am câştigat de pe urma lui în jur de 120$ din Google AdSense, din care am scos 100. Mi-a ajuns.

A fost o experienţă foarte frumoasă!

Ce va fi?

Vreau ca de acum înainte să citiÅ£i multe chestii interesante pe lovingvama. Vreau ca măcar o dată pe săptămână să scriu un articol gen “7 voci româneÅŸti de excepÅ£ie“. Nu ÅŸtiu… vreau multe :)

ÃŽn schimb, îmi voi păstra stilul. Nu vreau să scriu pentru motoare de căutare, pentru trafic degeaba. Mă interesează traficul, dar să fie de valoare: cititorii constanÅ£i, cei care se abonează… ei sunt importanÅ£i.

De ce?

Scriu pentru mine, în primul rând. Treaba asta foarte mulţi nu o pot înţelege, li se pare o aberaţie, etc. Dar chiar aşa e :)

Mie îmi place să citesc ce-am scris mai demult, să-mi reamintesc unele momente… ÅŸi cred că va fi mult mai interesant când voi avea 30-40-50 de ani. Ä‚sta este motivul principal pentru care nu am să abandonez blog-ul, niciodată.

Apoi urmează cititorii pentru care scriu. Dar e un mic secret aici: scrisul pentru mine e dependent de cititori. Ah, e destul de complicată treaba. Depinde de articole: uneori am fost criticat că nu e interesant ce am scris. Nu am ce face, asta e :)

Ce?

Scriu pe blog aproape orice. Nu mă ascund după degete şi în niciun caz nu mint pe-aici. Totuşi, au fost unele situaţii în care am omis detalii, pentru o mai bună înţelegere între oameni. :)

Ah, şi sunt unele treburi care rămân doar în capul meu, bine încrustate. Când voi citi blog-ul, îmi voi aminti şi de ele.

Cifre

Articole: 489
Comentarii: 1.569

Astăzi am atins pragul psihologic de 100 de abonaţi prin feed.

Mai multe găsiţi la statistici.

Datele Google Analytics (începând cu 20 aprilie 2007):

Vizite: 41.356
Vizitatori absolut unici: 19.046
Vizualizări pagini: 123.129
Loialitate vizitatori: click
Referinţe: click

La mulţi ani, lovingvama! :D

P.S. Vreau să fac şi un articol cu cele mai tari căutări pe Google din acest an, dar n-am mai apucat. Aveţi puţintică răbdare, vine!

19 Responses to “1 an cu lovingvama – la mai mulÅ£i!”


Leave a Reply

You must login to post a comment.
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX