1 an cu lovingvama – la mai mulți!

Cum a început?

Am mai făcut o dată un fel de poveste a blog-ului, puteți să o citiți.

Primul articol a fost scris pe data de 22.02.2007, dar abia de pe 27.02 am început să scriu. Ca atare, am stabilit de comun acord cu mine că ziua blog-ului se va sărbători în fiecare an în a 27-a zi a lunii februarie :)

De ce am început? Asta nu am zis-o niciodată, până acum. Tatăl meu este cel care m-a îndemnat să scriu, devenind apoi cel mai fidel cititor al acestui blog.

Ce a fost?

S-au întâmplat multe din cauza blogului. Am cunoscut foarte mulți oameni noi, foarte mulți oameni de valoare, foarte multe fete… Am fost la petreceri cu bloggeri, am fost în Bulgaria, mi-am făcut prieteni.

Dar pe lângă toate astea, s-a mai întâmplat ceva… Blogul ăsta m-a dat la facultate. După ce am fost exmatriculat de la info, nu mai știam ce să fac.

Și nu doar m-a făcut să dau la Jurnalism, ba mai mult, cred că din cauza lui am intrat, fără să mă pregătesc câtuși de puțin.

Am câștigat de pe urma lui în jur de 120$ din Google AdSense, din care am scos 100. Mi-a ajuns.

A fost o experiență foarte frumoasă!

Ce va fi?

Vreau ca de acum înainte să citiți multe chestii interesante pe lovingvama. Vreau ca măcar o dată pe săptămână să scriu un articol gen “7 voci românești de excepție“. Nu știu… vreau multe :)

În schimb, îmi voi păstra stilul. Nu vreau să scriu pentru motoare de căutare, pentru trafic degeaba. Mă interesează traficul, dar să fie de valoare: cititorii constanți, cei care se abonează… ei sunt importanți.

De ce?

Scriu pentru mine, în primul rând. Treaba asta foarte mulți nu o pot înțelege, li se pare o aberație, etc. Dar chiar așa e :)

Mie îmi place să citesc ce-am scris mai demult, să-mi reamintesc unele momente… și cred că va fi mult mai interesant când voi avea 30-40-50 de ani. Ä‚sta este motivul principal pentru care nu am să abandonez blog-ul, niciodată.

Apoi urmează cititorii pentru care scriu. Dar e un mic secret aici: scrisul pentru mine e dependent de cititori. Ah, e destul de complicată treaba. Depinde de articole: uneori am fost criticat că nu e interesant ce am scris. Nu am ce face, asta e :)

Ce?

Scriu pe blog aproape orice. Nu mă ascund după degete și în niciun caz nu mint pe-aici. Totuși, au fost unele situații în care am omis detalii, pentru o mai bună înțelegere între oameni. :)

Ah, și sunt unele treburi care rămân doar în capul meu, bine încrustate. Când voi citi blog-ul, îmi voi aminti și de ele.

Cifre

Articole: 489
Comentarii: 1.569

Astăzi am atins pragul psihologic de 100 de abonați prin feed.

Mai multe găsiți la statistici.

Datele Google Analytics (începând cu 20 aprilie 2007):

Vizite: 41.356
Vizitatori absolut unici: 19.046
Vizualizări pagini: 123.129
Loialitate vizitatori: click
Referințe: click

La mulți ani, lovingvama! :D

P.S. Vreau să fac și un articol cu cele mai tari căutări pe Google din acest an, dar n-am mai apucat. Aveți puțintică răbdare, vine!

19 thoughts on “1 an cu lovingvama – la mai mulți!

  1. maman

    La cit mai multi ani impreuna ( tu si blogul, in primul rind ). Trebuie sa stii ca si eu sunt o citittoare fidela a ta,nu numai tata. Dar el a fost motorul. Te pupacesc cu dor si drag!

  2. Vira

    Dca nu te-as fi vazut pe viu puteam sa jur ca erai fata, judecand dupa multe posturi de-ale tale. Nu te ingrijora, e un lucru bun! In blogul tau nu intrezaresc aroganta data de orgoliul masculin. Nu e incisiv, e calm, asa ca marea intr-o zi linistita. La multi ani

Leave a Reply