Monthly Archive for March, 2008

so…

Acum, că tot e post… se mănâncă soia. Fetelor le place soia? Sau, fetelor le place s-o ia? =))

Clar, le place soia (sau s-o ia, mă rog :)) ).

Gras, ior dă men!

Concert Vama în Kristal

Sunt puÅ£in răcit, trebuia să fie petrecere alb ÅŸi negru, nu găseam haine… mă gândeam să nu mai merg. Dacă făceam asta, cred că îmi părea rău toată viaÅ£a, la ce fain a fost :D

Au cântat multe piese, iar pe blog veţi găsi o parte din ele.

Suflet normal, după care sunt nebun… am ascultat-o pe repeat. Dacă nu mă înÅŸel, a fost în primă audiÅ£ie.
Dumnezeu nu apare la ştiri, deja cunoscută.
E plin de fete. Despre piesa asta am mai multe de zis. Am citit pe blog-ul lui Chirilă o parte din versuri, mai demult, şi mi-au plăcut la nebunie.

Vreau să dau jos
Mizeria lor
De pe ochii mei
S-o văd din nou
La orizont
Pe fata care
NaÅŸte dor….

Pe sârmă. Nu ştiu dacă are rost să fac foarte mult tam-tam, că s-a făcut destul pe la TV, cu Henry şi Wannabe.
Omul plajei:x La birou am un ÅŸef idiot…
Cârtiţa. Prima piesă compusă pentru ultimul album.
Bonus! O inversare a rolurilor componenţilor formaţiei.

Video

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

După concert, am ieÅŸit printr-un spaÅ£iu extrem de mic, împreună cu Tudor… să ne pună niÅŸte înregistrări noi de pe un CD ce îl avea în maÅŸină. Le-am ascultat, foarte frumoase :)

Am discutat mai multe chestii… Numele noului album Vama va fi intitulat “Pe sârmă“, cel mai probabil. Mai este ÅŸi varianta “Undeva în Vamă“. Vom vedea :) O altă chestie interesantă… va fi lansat ÅŸi în Ungaria, înregistrat în engleză. ÃŽn România nu va fi promovată versiunea în engleză.

Va fi un site foarte complex ÅŸi va fi o super lansare de album, concerte cum n-au mai fost până acum… Ah, abia aÅŸtept!

Acum, poze

Am încercat un mic efect.. şi a ieşit destul de interesant :)

Continue reading ‘Concert Vama în Kristal’

Emi Fujita – True colors

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Piesa originală este semnată Cindy Lauper, dar acest cover îmi place mai mult. Foarte faină piesa…

Excursie la IaÅŸi (4)

(1) (2) (3) (5)

M-am întâlnit cu ea, întocmai cum am stabilit. ÃŽn PiaÅ£a Unirii, la statuia lui Alexandru Ioan Cuza. A fost foarte drăguÅ£, că eu de obicei întârzii… dar de data asta am ajuns la timp (pentru că am anunÅ£at-o că întârzii, iar ea a plecat mai târziu de acasă :P ). Am aÅŸteptat-o câteva minute, timp în care am putut să admir puÅ£in împrejurimile :)

Cu toate că nu o văzusem “pe viu” niciodată, am recunoscut-o de la distanţă, chiar de cum ieÅŸise din tramvai. Se îndrepta spre mine, iar când eram destul de aproape, a început să zâmbească. Eu cred că nu am făcut asta. Mi se părea că nu merită să-i zâmbesc, la fel cum mi se părea că nu merită s-o pup.

Eu stăteam pe o treaptă a statuii, destul de sus. Ea mi-a zis să mă dau jos, că noi trebuia să ne întâlnim lângă statuie, nu pe :) Eu am invitat-o să urce, dar nu mai ÅŸtiu cum s-a întâmplat… Cred că a urcat.

Am făcut cunoÅŸtinţă, iar după câteva clipe ea m-a întrebat dacă n-o pup. Åži atunci am pupat-o. Oricum, era frumoasă. Foarte frumoasă. Åži mult mai înaltă decât mi-o imaginam eu…

Åži am plecat, împreună…

(nu cred că va mai urma)

Concerte Vama

În perioada următoare avem:

  • 25 martie (marÅ£i) – Club Maxx
  • 27 martie (joi) – Club Kristal
  • 15 aprilie (marÅ£i) – Club Maxx
  • 17 aprilie (joi) – Club Kristal

Desigur, toate concertele de mai sus vor abea loc în Bucureşti.

Pentru cititoarele mele din TimiÅŸoara :D :

  • 29 martie (sâmbătă) – Club The Note
  • 3 aprilie (joi) – Club Heaven

Distracţie plăcută!

Sursa

BLJAT

Metroul – cel mai sigur mijloc de transport bucureÅŸtean

Păi, să vă zic de ce. Eram astăzi la Unirii, pe la 21:40. Vine metroul, după vreo 13 minute de aÅŸteptare. OpreÅŸte în staÅ£ie, dar uÅŸile rămân închise. Deodată, bate în geam un organ de securitate. Credeam că mi se adresează mie, dar era un poliÅ£ist în spatele meu. Cel din metrou îi face un semn poliÅ£istului să meargă mai încolo. Ä‚sta face întocmai, ÅŸi mai observ încă 2 cu ochii albaÅŸtri care îl urmează. Se deschid uÅŸile, ÅŸi văd cum îi saltă pe 3 tipi care făcuseră scandal (iar unul dintre ei avea un fular cu Rapid la gât).

I-au luat pe sus ÅŸi i-au scos afară din metrou. Din câte am auzit pe-acolo, ăia înjuraseră sau ameninÅ£aseră pe cineva…

Ceea ce e interesant e că personalul din metrou poate comunica cu cei din staÅ£ii, la fel ÅŸi faptul că în fiecare staÅ£ie sunt mereu câÅ£iva poliÅ£iÅŸti. Dacă nu mă înÅŸel, poliÅ£ia feroviară este responsabilă de "underground"-ul bucureÅŸtean.

Incidentul ăsta m-a făcut să mă simt în siguranţă, protejat.

ÅžtiaÅ£i că…

… În Londra, într-o zi lucrătoare, circulă mai mulÅ£i oameni cu autobuzul decât în toată România, cu toate mijloacele de transport? (6.000.000 vs. 5.800.000)

FJSC la Târgul educaÅ£iei 2008, ziua I

Târgul educaţiei se desfăşoară anul acesta între 21 şi 23 martie, la Facultatea de Drept. Acolo sunt prezente toate facultăţile din cadrul Universităţii din Bucureşti, încercând să ademenească liceenii prin programe cât mai inventive şi îndrăzneţe.

FJSC-ul este prezent la standul 32 (după intrare, dreapta, apoi stânga). Am avut ieri ÅŸi un concurs cu premii… vom mai avea ÅŸi astăzi ÅŸi mâine, aÅŸa că fiÅ£i prezenÅ£i acolo! :)

Şi să terminăm cu vorba lungă, avem filme şi poze, dragă :)) :

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Hint: a se observa doamna Coman în filmul imnului vechi, e foarte entuziasmată :)

Continue reading ‘FJSC la Târgul educaÅ£iei 2008, ziua I’

De ce a costat atât de puÅ£in biletul?

Pentru că am uitat să spun în articolele precedente şi au fost mulţi care m-au întrebat, probabil că ar fi interesant să spun :)

Wizzair are nişte zboruri SUPER-PROMO, în timpul săptămânii, ceea ce înseamnă că ei îţi plătesc taxele de aeroport. Asta micşorează foarte mult preţul biletului.

Apoi, dacă biletul este cumpărat din timp (în cazul meu, pe 30 ianuarie), costă 1 leu. Pe măsură ce se ocupă locurile în avion şi se apropie ziua decolării, biletele costă din ce în ce mai mult.

Ştiu că şi la BlueAir e la fel. Pentru început biletul costă 1 leu :)

Vă doresc zboruri plăcute! :D

Cluj-Napoca – BucureÅŸti

Dacă prima dată a fost totul ok, acum a fost mai nasol puţin.

Am ajuns la aeroport ÅŸi am mers direct la check-in. Acolo era o domniÅŸoară căreia îi mergea gura precum o moară. Mi-a dat ÅŸi mie biletul, apoi mi-a recitat povestioara: fără lichide, fără foarfecuÅ£e, fără obiecte contondente, bla bla… I-am zis că sunt în regulă ÅŸi că de la BucureÅŸti am plecat cu acelaÅŸi bagaj.

M-am îndreptat apoi spre controlul de securitate. Mi-am scos tot ce aveam prin buzunare, laptopul din ghiozdan şi geaca de pe mine şi am trecut prin detectorul de metale. Totul ok. Când îmi aşteptam bagajul să iasă de sub razele X, mă întreabă un nene:

– Al dvs. este bagajul acesta?
– Da, al meu este.
– AveÅ£i ceva lichide în el?
– Da, am două parfumuri.
(între timp se mai uită pe ecran la radiografie)
– AveÅ£i ceva creme?
– Nu, nu am.
(îmi desface buzunarul şi vede gelul de duş şi şamponul)
– Nu aveÅ£i voie cu astea… cantitatea maximă admisă este de 100 ml per recipient.
– Păi cu astea am venit de la BucureÅŸti. Cum am avut voie să plec cu ele de acolo? … Asta Å£ine de igiena personală? Sau trebuie să fiu jegos să merg cu avionul?
– Nu e problema noastră. Dacă v-au lăsat, au făcut-o pe riscul lor.
(şi mi le aruncă printr-o gaură mică într-o cutie mare, închisă cu un lacăt)

Pfaaai… asta m-a enervat la culme. Păi, proÅŸtii dracului, bine că nu au văzut scrumiera metalică din buzunarul lateral, cu care puteam foarte uÅŸor să sparg capul cuiva… ÅŸi nici foarfecuÅ£a din celălalt buzunar lateral, cu care puteam să scot ochii stewardeselor, spre exemplu. Ce reguli stupide… ce naiba aÅŸ putea să fac eu cu ÅŸamponul în aÅŸa fel încât să atentez la securitatea zborului?? X(

Am dat drumul la muzică, să mă mai relaxez. Şi am făcut bine, pentru că am avut de aşteptat ceva timp. Din cauza summitului NATO, se controlează la sânge toate bagajele, ceea ce duce la un timp mult mai mare de verificare. Astfel, avionul de la Bucureşti, care trebuia să aterizeze la 17:35 a avut vreo 30 de minute întârziere, iar noi, care trebuia să decolăm cu acelaşi avion la 18:05, am plecat abia la 18:30.

Oricum, poate că a fost binevenită această întârziere, pentru că am avut parte de apusul Soarelui ÅŸi am zburat ÅŸi ceva timp pe noapte, iar Pământul arată foarte frumos noaptea… foarte luminat.

Zborul a fost destul de plăcut, cu excepţia unor foarte mici turbulenţe deasupra Carpaţilor.

Aterizarea

Ei, aici au fost ceva probleme. Cred că din cauza întârzierii nu am avut permisiunea să aterizăm. Asta a însemnat o tură de Bucureşti, ceea ce nu m-a deranjat deloc.

Oricum, a fost foarte ciudat. La început mi-a fost frică, pentru că ba frâna (ÅŸi când frânează în aer ai senzaÅ£ia că te vei prăbuÅŸi), ba accelera, ba se tot înclina să vireze…

Dar asta nu a fost nimic. Când mai aveam destul de puÅ£in până la pământ, avionul zbura destul de violent…. parcă se miÅŸca dintr-o parte în alta. Aveam impresia că pilotul vrea să aterizeze pe-o aripă, nu pe roÅ£i :D Am făcut cruce ÅŸi m-am resemnat. Priveam pe geam…

Spre surprinderea mea, a fost cea mai bună aterizare din viaţa mea. Abia dacă am simţit-o, iar aceasta se poate observa şi în filmul aterizării. Pilotul Marco a fost meseriaş :)

Poze, dragă

Clujul

Apus

Continue reading ‘Cluj-Napoca – BucureÅŸti’

Femei

AÅ£i observat că femeile, când stau pe un scaun, au tendinÅ£a să-ÅŸi Å£ină picioarele apropiate? Spre deosebire de bărbaÅ£i, care le Å£in larg deschise…

Cred că asta e un sistem de apărare al lor, să arate că nu sunt disponibile şi că nu oricine poate intra. :)

În schimb, bărbaÅ£ii arată că ei sunt deschiÅŸi pentru orice :))
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX