Monthly Archive for March, 2008

so…

Acum, că tot e post… se mănâncă soia. Fetelor le place soia? Sau, fetelor le place s-o ia? =))

Clar, le place soia (sau s-o ia, mă rog :)) ).

Gras, ior dă men!

Concert Vama în Kristal

Sunt puțin răcit, trebuia să fie petrecere alb și negru, nu găseam haine… mă gândeam să nu mai merg. Dacă făceam asta, cred că îmi părea rău toată viața, la ce fain a fost :D

Au cântat multe piese, iar pe blog veți găsi o parte din ele.

Suflet normal, după care sunt nebun… am ascultat-o pe repeat. Dacă nu mă înșel, a fost în primă audiție.
Dumnezeu nu apare la știri, deja cunoscută.
E plin de fete. Despre piesa asta am mai multe de zis. Am citit pe blog-ul lui Chirilă o parte din versuri, mai demult, și mi-au plăcut la nebunie.

Vreau să dau jos
Mizeria lor
De pe ochii mei
S-o văd din nou
La orizont
Pe fata care
Naște dor….

Pe sârmă. Nu știu dacă are rost să fac foarte mult tam-tam, că s-a făcut destul pe la TV, cu Henry și Wannabe.
Omul plajei:x La birou am un șef idiot…
Cârtița. Prima piesă compusă pentru ultimul album.
Bonus! O inversare a rolurilor componenților formației.

Video

[MYPLAYLIST=11]
După concert, am ieșit printr-un spațiu extrem de mic, împreună cu Tudor… să ne pună niște înregistrări noi de pe un CD ce îl avea în mașină. Le-am ascultat, foarte frumoase :)

Am discutat mai multe chestii… Numele noului album Vama va fi intitulat “Pe sârmă“, cel mai probabil. Mai este și varianta “Undeva în Vamă“. Vom vedea :) O altă chestie interesantă… va fi lansat și în Ungaria, înregistrat în engleză. În România nu va fi promovată versiunea în engleză.

Va fi un site foarte complex și va fi o super lansare de album, concerte cum n-au mai fost până acum… Ah, abia aștept!

Acum, poze

Am încercat un mic efect.. și a ieșit destul de interesant :)

Continue reading ‘Concert Vama în Kristal’

Emi Fujita – True colors

[MEDIA=112]

Piesa originală este semnată Cindy Lauper, dar acest cover îmi place mai mult. Foarte faină piesa…

Excursie la Iași (4)

(1) (2) (3) (5)

M-am întâlnit cu ea, întocmai cum am stabilit. În Piața Unirii, la statuia lui Alexandru Ioan Cuza. A fost foarte drăguț, că eu de obicei întârzii… dar de data asta am ajuns la timp (pentru că am anunțat-o că întârzii, iar ea a plecat mai târziu de acasă :P ). Am așteptat-o câteva minute, timp în care am putut să admir puțin împrejurimile :)

Cu toate că nu o văzusem “pe viu” niciodată, am recunoscut-o de la distanță, chiar de cum ieșise din tramvai. Se îndrepta spre mine, iar când eram destul de aproape, a început să zâmbească. Eu cred că nu am făcut asta. Mi se părea că nu merită să-i zâmbesc, la fel cum mi se părea că nu merită s-o pup.

Eu stăteam pe o treaptă a statuii, destul de sus. Ea mi-a zis să mă dau jos, că noi trebuia să ne întâlnim lângă statuie, nu pe :) Eu am invitat-o să urce, dar nu mai știu cum s-a întâmplat… Cred că a urcat.

Am făcut cunoștință, iar după câteva clipe ea m-a întrebat dacă n-o pup. Și atunci am pupat-o. Oricum, era frumoasă. Foarte frumoasă. Și mult mai înaltă decât mi-o imaginam eu…

Și am plecat, împreună…

(nu cred că va mai urma)

Concerte Vama

În perioada următoare avem:

  • 25 martie (marți) – Club Maxx
  • 27 martie (joi) – Club Kristal
  • 15 aprilie (marți) – Club Maxx
  • 17 aprilie (joi) – Club Kristal

Desigur, toate concertele de mai sus vor abea loc în București.

Pentru cititoarele mele din Timișoara :D :

  • 29 martie (sâmbătă) – Club The Note
  • 3 aprilie (joi) – Club Heaven

Distracție plăcută!

Sursa

BLJAT

Metroul – cel mai sigur mijloc de transport bucureștean

Păi, să vă zic de ce. Eram astăzi la Unirii, pe la 21:40. Vine metroul, după vreo 13 minute de așteptare. Oprește în stație, dar ușile rămân închise. Deodată, bate în geam un organ de securitate. Credeam că mi se adresează mie, dar era un polițist în spatele meu. Cel din metrou îi face un semn polițistului să meargă mai încolo. Ä‚sta face întocmai, și mai observ încă 2 cu ochii albaștri care îl urmează. Se deschid ușile, și văd cum îi saltă pe 3 tipi care făcuseră scandal (iar unul dintre ei avea un fular cu Rapid la gât).

I-au luat pe sus și i-au scos afară din metrou. Din câte am auzit pe-acolo, ăia înjuraseră sau amenințaseră pe cineva…

Ceea ce e interesant e că personalul din metrou poate comunica cu cei din stații, la fel și faptul că în fiecare stație sunt mereu câțiva polițiști. Dacă nu mă înșel, poliția feroviară este responsabilă de "underground"-ul bucureștean.

Incidentul ăsta m-a făcut să mă simt în siguranță, protejat.

Știați că…

… În Londra, într-o zi lucrătoare, circulă mai mulți oameni cu autobuzul decât în toată România, cu toate mijloacele de transport? (6.000.000 vs. 5.800.000)

FJSC la Târgul educației 2008, ziua I

Târgul educației se desfășoară anul acesta între 21 și 23 martie, la Facultatea de Drept. Acolo sunt prezente toate facultățile din cadrul Universității din București, încercând să ademenească liceenii prin programe cât mai inventive și îndrăznețe.

FJSC-ul este prezent la standul 32 (după intrare, dreapta, apoi stânga). Am avut ieri și un concurs cu premii… vom mai avea și astăzi și mâine, așa că fiți prezenți acolo! :)

Și să terminăm cu vorba lungă, avem filme și poze, dragă :)) :

[MYPLAYLIST=10]

Hint: a se observa doamna Coman în filmul imnului vechi, e foarte entuziasmată :)

Continue reading ‘FJSC la Târgul educației 2008, ziua I’

De ce a costat atât de puțin biletul?

Pentru că am uitat să spun în articolele precedente și au fost mulți care m-au întrebat, probabil că ar fi interesant să spun :)

Wizzair are niște zboruri SUPER-PROMO, în timpul săptămânii, ceea ce înseamnă că ei îți plătesc taxele de aeroport. Asta micșorează foarte mult prețul biletului.

Apoi, dacă biletul este cumpărat din timp (în cazul meu, pe 30 ianuarie), costă 1 leu. Pe măsură ce se ocupă locurile în avion și se apropie ziua decolării, biletele costă din ce în ce mai mult.

Știu că și la BlueAir e la fel. Pentru început biletul costă 1 leu :)

Vă doresc zboruri plăcute! :D

Cluj-Napoca – București

Dacă prima dată a fost totul ok, acum a fost mai nasol puțin.

Am ajuns la aeroport și am mers direct la check-in. Acolo era o domnișoară căreia îi mergea gura precum o moară. Mi-a dat și mie biletul, apoi mi-a recitat povestioara: fără lichide, fără foarfecuțe, fără obiecte contondente, bla bla… I-am zis că sunt în regulă și că de la București am plecat cu același bagaj.

M-am îndreptat apoi spre controlul de securitate. Mi-am scos tot ce aveam prin buzunare, laptopul din ghiozdan și geaca de pe mine și am trecut prin detectorul de metale. Totul ok. Când îmi așteptam bagajul să iasă de sub razele X, mă întreabă un nene:

– Al dvs. este bagajul acesta?
– Da, al meu este.
– Aveți ceva lichide în el?
– Da, am două parfumuri.
(între timp se mai uită pe ecran la radiografie)
– Aveți ceva creme?
– Nu, nu am.
(îmi desface buzunarul și vede gelul de duș și șamponul)
– Nu aveți voie cu astea… cantitatea maximă admisă este de 100 ml per recipient.
– Păi cu astea am venit de la București. Cum am avut voie să plec cu ele de acolo? … Asta ține de igiena personală? Sau trebuie să fiu jegos să merg cu avionul?
– Nu e problema noastră. Dacă v-au lăsat, au făcut-o pe riscul lor.
(și mi le aruncă printr-o gaură mică într-o cutie mare, închisă cu un lacăt)

Pfaaai… asta m-a enervat la culme. Păi, proștii dracului, bine că nu au văzut scrumiera metalică din buzunarul lateral, cu care puteam foarte ușor să sparg capul cuiva… și nici foarfecuța din celălalt buzunar lateral, cu care puteam să scot ochii stewardeselor, spre exemplu. Ce reguli stupide… ce naiba aș putea să fac eu cu șamponul în așa fel încât să atentez la securitatea zborului?? X(

Am dat drumul la muzică, să mă mai relaxez. Și am făcut bine, pentru că am avut de așteptat ceva timp. Din cauza summitului NATO, se controlează la sânge toate bagajele, ceea ce duce la un timp mult mai mare de verificare. Astfel, avionul de la București, care trebuia să aterizeze la 17:35 a avut vreo 30 de minute întârziere, iar noi, care trebuia să decolăm cu același avion la 18:05, am plecat abia la 18:30.

Oricum, poate că a fost binevenită această întârziere, pentru că am avut parte de apusul Soarelui și am zburat și ceva timp pe noapte, iar Pământul arată foarte frumos noaptea… foarte luminat.

Zborul a fost destul de plăcut, cu excepția unor foarte mici turbulențe deasupra Carpaților.

Aterizarea

Ei, aici au fost ceva probleme. Cred că din cauza întârzierii nu am avut permisiunea să aterizăm. Asta a însemnat o tură de București, ceea ce nu m-a deranjat deloc.

Oricum, a fost foarte ciudat. La început mi-a fost frică, pentru că ba frâna (și când frânează în aer ai senzația că te vei prăbuși), ba accelera, ba se tot înclina să vireze…

Dar asta nu a fost nimic. Când mai aveam destul de puțin până la pământ, avionul zbura destul de violent…. parcă se mișca dintr-o parte în alta. Aveam impresia că pilotul vrea să aterizeze pe-o aripă, nu pe roți :D Am făcut cruce și m-am resemnat. Priveam pe geam…

Spre surprinderea mea, a fost cea mai bună aterizare din viața mea. Abia dacă am simțit-o, iar aceasta se poate observa și în filmul aterizării. Pilotul Marco a fost meseriaș :)

Poze, dragă

Clujul

Apus

Continue reading ‘Cluj-Napoca – București’

Femei

Ați observat că femeile, când stau pe un scaun, au tendința să-și țină picioarele apropiate? Spre deosebire de bărbați, care le țin larg deschise…

Cred că asta e un sistem de apărare al lor, să arate că nu sunt disponibile și că nu oricine poate intra. :)

În schimb, bărbații arată că ei sunt deschiși pentru orice :))