Femei

Ați observat că femeile, când stau pe un scaun, au tendința să-și țină picioarele apropiate? Spre deosebire de bărbați, care le țin larg deschise…

Cred că asta e un sistem de apărare al lor, să arate că nu sunt disponibile și că nu oricine poate intra. :)

În schimb, bărbații arată că ei sunt deschiși pentru orice :))

10 thoughts on “Femei

 1. drskit

  Sunt convins ca stii pozele alea 2. Prima: tipa cu picioarele apropiate. A doua: un barbat ii intinde un inel, tipa si le departeaza. Cat despre barbati… nu cred ca arata ca sunt dispusi de orice, ci mai degraba de nimic (“Ce plm?!”). :))

 2. Paula

  Mda…dar pana si la barbati e ciudat ca in anumite contexte sa adopte asemenea pozitie. Am avut “norocul” sa observ un astfel de specimen in autobuz. Lumea inghesuita pe culoar si pe scaune, cu bagaje in brate si pe jos…numai el cu picioarele larg departate de parca exersa ca sa ii iasa shpagatul. :))

 3. Mya

  Eu consider ca este mai degraba un semn al elegantei si al bunului gust. Ar fi chiar urat ca o femeie sa stea pe scaun cu picioarele departate :)) Si de-a dreptul jenant, daca poarta fusta :|

 4. Dru

  Mai, ce rau esti.. pai cum ai vrea mai sa stam? A tine picioarele larg deschise nu inseamna implicit si ca esti deschis oricarei provocari sau oricarui lucru. Inseamna de multe ori ca esti nesimtit si te doare in fund. :) Nah ca am zis-o. te pup!

 5. Vlady Post author

  Mya, este adevărat ce zici tu, și eu cred la fel. Îți dai seama că nu mi-ar plăcea să văd o fată ținându-și picioarele larg desfăcute (în metrou, zic ;)) ).
  Dar bunul simț, eleganța… toate sunt relative. Spre exemplu, considerăm că este grosolan să dai vânturi în public. Dar, gândește-te, dacă ne-am fi născut într-o societate în care a da un vânt este o onoare pentru cei din jurul nostru, nu ni s-ar mai fi părut grosolan, ci chiar elegant. :)
  Eu încercam să mă gândesc ce se întâmplă la nivel psihologic. Practic, de acolo pleacă toate…

  Dru, nu vreau să stați altfel, Doamne ferește! Doar am făcut o constatare :)

 6. Mya

  Bineinteles ca sunt relative. Dar parca atunci cand vezi o necioplita, care mai tine si picioarele departate, iti vine sa pleci in lume :)) In orice situatie insa, mi se pare un gest vulgar :|

 7. papan

  O societate supercivilizata, ma refer la lumea araba, “tine” mult la “istoria” cu vanturile; cu alte cuvinte, daca nu ragai si uiti de vanturi, la finalul unei mese, sa zicem, copioase, toti, inclusiv amfitrionii, te considera lipsit de bun-simt.
  Asa ca… alizeu sau taifun, numai vant sa fie…
  A se vedea si printul Charles cu fecalele si legumele lui superalese. In concluzie, cred ca societatea este cea care da tonul; femeile isi gasesc ,ele, singure locul, cu desuuri sau fara, cracanate sau nu…

Leave a Reply