Monthly Archive for April, 2008

Serile FJSC – InfoPro – radioul de È™tiri È™i muzică (8 mai 2008)

Serile FJSC - InfoPro (8 mai 2008)

Despre InfoPro s-a scris ba că e un radio cu prea multă vorbă (pe vremea când Florin Călinescu făcea matinalul), ba că nu sunt suficiente ştiri din domeniul ştiinţific (la momentul când se credea că InfoPro va fi exclusiv un radio de ştiri), ba că se vorbeşte prea puţin şi şi e prea multă muzică (când s-au echilibrat proporţiile dintre ştiri şi muzică). E InfoPro Infotainment sau edinfotainment?

Ce are InfoPro în plus faţă de celelate radiouri naÅ£ionale, ce are InfoPro în minus? Acoperirea, emiţătoarele, playlist-ul? […]

Citește continuarea pe antoniomomoc.com

Invitați: Toti Marinescu, Georgiana Nemţuc şi Ramon Cotizo.

Paște fericit!

Vă urez să fiÈ›i fericiÈ›i de PaÈ™te, È™i nu numai… mereu! :)
Învierea Domnului este piatra de temelie a creștinătății, iar pe mine mă face fericit de fiecare dată când o sărbătoresc. Îmi dă o stare de bine, inexplicabilă.

Hristos a înviat!

Zborul BucureÅŸti – Charleroi

Joi am zburat, pentru a cincea oară anul ăsta :D De fiecare dată când zbor, îmi doresc să mă fi făcut pilot…
Și de data aceasta am ales WizzAir. Îmi plac foarte mult pentru că au avioane noi, culori dragi ochilor mei, stewardese frumoase și piloți meseriași. Și în plus, sunt și cei mai ieftini.

Zborul acesta a fost bestial. Avionul a mers mai lin decât o mașină pe autostradă. Ah, și a fost pentru prima dată când am stat în față (rândul 4).

A fost cam înnourat, dar am reuÈ™it să fac câteva poze (nu sunt foarte spectaculoase, dar decât deloc…):

Continue reading ‘Zborul BucureÅŸti – Charleroi’

I’m so far away…

Vedere de pe geam

Mă aflu în mândra capitală a Europei, Brussels. A fost o decizie de moment să vin aici, iar biletul de avion mi l-am cumpărat acum două zile.

ÃŽmi pare rău de cei care mă aÈ™teptau acasă, de cei care au lăcrimat când au citit vestea… :P

Mă întorc pe 6 mai, așteptați-mă la Băneasa, cu flori! :D

N-ai cu cine, bă, nişte ţărani!

Urmează să vizionaţi cea mai tare reclamă pe care am văzut-o în ultima vreme. Şi uite că avem şi publicitarişti cu idei creţe :D

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Metrou de weekend

După cum ne anunţă Evz, începând cu 25 aprilie, metroul va circula pe timpul weekend-ului până la ora 1 noaptea.

Astfel, în zilele de vineri şi sâmbătă, ultimele garnituri vor pleca din staţiile Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2 către capetele de linie ale magistralelor la ora 0:30 (cu o oră în plus faţă de orarul normal).

De asemenea, vor avea legături şi înspre 1 Mai şi Industriilor.

O veste destul de bună, care pe mine mă avantajează. Numai eu ÅŸtiu de câte ori am mers cu ultimul metrou… :D

lovingvama la BucureÅŸti

Gata, am mutat lovingvama. Este în Bucureşti, la centrul INES (undeva în nordul capitalei).

După cum puteţi observa, interfaţa blog-ului a fost schimbată. Ce nu se vede: am făcut upgrade la WordPress 2.5 şi am făcut upgrade şi tuturor plugin-urilor.

ÃŽncă nu e gata, mai am ceva de lucru la temă, mai am de instalat câteva chestii… Să vedem cum voi avea timp ÅŸi chef.

Şi ca să mă laud puţin singur, îmi place foarte mult noua temă. Sper să-mi dea un chef imens de blogging :)

Dacă sunteţi drăguţi, puteţi să-mi spuneţi şi voi ce nu vă place.

lovingvama se mută

Acum e pe bune. Expiră hosting-ul, nu pot să-l mai las.

Din păcate, nu pot să îl aduc în România, aşa cum îmi doream. Va fi mutat tot în SUA, dar în Lansing, Michigan, unde va dispune de tot ce-şi va dori. :P
gura-humorului.eu, acolo unde sunt hostate toate fişierele media, se află în continuare la Cluj.

Pentru o zi-două, lovingvama va fi jos. Sper ca în acest timp să scriu ceva.. şi poate termin şi de tradus noua temă, că de o lună nu am mai făcut nimic la ea. Nu promit nimic însă, că nu vreau să par mincinos :)

Vă pup! :*

Edit: M-au sunat de la Eurodomenii, imediat după ce am schimbat ns-urile. Se pare că şi ei au un server în Bucureşti, ceea ce e foarte bine. Aşa că lovingvama vine în România! Mai multe detalii după finalizare.

Orbit Professional – să mor de-mi curăţă dinÅ£ii

Eu sunt un consumator dobitoc. De multe ori cumpăr un produs doar pentru că îmi place ambalajul… nu are rost să dau exemple, pentru că sunt foarte multe. Acum am să mă leg doar de guma de mestecat.

Foarte mult timp am folosit Airwaves de struguri, pentru că îmi plăcea. Îmi reîmprospăta respiraţia, era OK. Apoi mi s-a părut mai sexy pachetul de Orbit, ăla Professional. Am fost inspirat şi de mesajul publicitar: Simţi că într-adevăr îţi curăţă bine dinţii.

Marea problemă este că niciodată n-am simÅ£it asta. Să fi fost din cauză că prima dată sugeam guma? Nu… am încercat ÅŸi s-o mestec din prima, dar e aceeaÅŸi chestie. DinÅ£ii dacă nu îi speli, nu Å£i-i curăţă nimeni.

Acum a apărut alt căcat: Orbit Clean, cu nişte fluid în gumă, care, chipurile, pătrunde în cele mai innacesibile locuri. Pătrunde şi ăla, fix pe mă-sa. E atât de puţin, încât la 2 secunde după eliberarea din capsulă nu mai este.

Oare nu pot să-i dau în judecată pe ăştia, pentru că îmi vând minciuni? Ei spun că trebuie să îmi cureÅ£e dinÅ£ii, iar eu constat contrariul…

P.S. După ce mi se termină pachetul ăsta, îmi cumpăr din nou Airwaves. Măcar ei nu mă mint, ba mai mult, îmi spun adevărul. De astăzi voi fi consumator inteligent!

The Beautiful South – Don’t marry her, fuck me

Simt că vă era dor de o piesă. A trecut ceva timp de la ultima experienţă audio :) Enjoy! (are nişte super-versuri :D )

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

best buy coon rapids mn test

Busy being me

Îmi pare rău că intraţi pe blog şi nu vedeţi nimic nou. Chiar îmi pare :)

Trebuie să apară articolul despre Caravana FJSC (sper că în seara asta), apoi articolul despre excursia la Milano (sper cât mai curând).

Cumpăr timp, are cineva?

Edit: se pare că nu am avut timp, din motive strict personale. Astăzi e prima zi de conferințe în cadrul Olimpiadelor Comunicării, la care eu voi participa. Urați-mi, vă rog, putere de muncă și lipsă totală de lene!
Apasă repejor aici ca să vezi lovingvama cum trebuie. Apasă aici să intri în rând cu lumea bună, folosind FirefoxX