Monthly Archive for April, 2008

Serile FJSC – InfoPro – radioul de știri și muzică (8 mai 2008)

Serile FJSC - InfoPro (8 mai 2008)

Despre InfoPro s-a scris ba că e un radio cu prea multă vorbă (pe vremea când Florin Călinescu făcea matinalul), ba că nu sunt suficiente știri din domeniul științific (la momentul când se credea că InfoPro va fi exclusiv un radio de știri), ba că se vorbește prea puțin și și e prea multă muzică (când s-au echilibrat proporțiile dintre știri și muzică). E InfoPro Infotainment sau edinfotainment?

Ce are InfoPro în plus față de celelate radiouri naționale, ce are InfoPro în minus? Acoperirea, emițătoarele, playlist-ul? […]

Citește continuarea pe antoniomomoc.com

Invitați: Toti Marinescu, Georgiana Nemțuc și Ramon Cotizo.

Paște fericit!

Vă urez să fiți fericiți de Paște, și nu numai… mereu! :)
Învierea Domnului este piatra de temelie a creștinătății, iar pe mine mă face fericit de fiecare dată când o sărbătoresc. Îmi dă o stare de bine, inexplicabilă.

Hristos a înviat!

Zborul București – Charleroi

Joi am zburat, pentru a cincea oară anul ăsta :D De fiecare dată când zbor, îmi doresc să mă fi făcut pilot…
Și de data aceasta am ales WizzAir. Îmi plac foarte mult pentru că au avioane noi, culori dragi ochilor mei, stewardese frumoase și piloți meseriași. Și în plus, sunt și cei mai ieftini.

Zborul acesta a fost bestial. Avionul a mers mai lin decât o mașină pe autostradă. Ah, și a fost pentru prima dată când am stat în față (rândul 4).

A fost cam înnourat, dar am reușit să fac câteva poze (nu sunt foarte spectaculoase, dar decât deloc…):

Continue reading ‘Zborul București – Charleroi’

I’m so far away…

Vedere de pe geam

Mă aflu în mândra capitală a Europei, Brussels. A fost o decizie de moment să vin aici, iar biletul de avion mi l-am cumpărat acum două zile.

Îmi pare rău de cei care mă așteptau acasă, de cei care au lăcrimat când au citit vestea… :P

Mă întorc pe 6 mai, așteptați-mă la Băneasa, cu flori! :D

N-ai cu cine, bă, niște țărani!

Urmează să vizionați cea mai tare reclamă pe care am văzut-o în ultima vreme. Și uite că avem și publicitariști cu idei crețe :D

[MEDIA=124]

Metrou de weekend

După cum ne anunță Evz, începând cu 25 aprilie, metroul va circula pe timpul weekend-ului până la ora 1 noaptea.

Astfel, în zilele de vineri și sâmbătă, ultimele garnituri vor pleca din stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2 către capetele de linie ale magistralelor la ora 0:30 (cu o oră în plus față de orarul normal).

De asemenea, vor avea legături și înspre 1 Mai și Industriilor.

O veste destul de bună, care pe mine mă avantajează. Numai eu știu de câte ori am mers cu ultimul metrou… :D

lovingvama la București

Gata, am mutat lovingvama. Este în București, la centrul INES (undeva în nordul capitalei).

După cum puteți observa, interfața blog-ului a fost schimbată. Ce nu se vede: am făcut upgrade la WordPress 2.5 și am făcut upgrade și tuturor plugin-urilor.

Încă nu e gata, mai am ceva de lucru la temă, mai am de instalat câteva chestii… Să vedem cum voi avea timp și chef.

Și ca să mă laud puțin singur, îmi place foarte mult noua temă. Sper să-mi dea un chef imens de blogging :)

Dacă sunteți drăguți, puteți să-mi spuneți și voi ce nu vă place.

lovingvama se mută

Acum e pe bune. Expiră hosting-ul, nu pot să-l mai las.

Din păcate, nu pot să îl aduc în România, așa cum îmi doream. Va fi mutat tot în SUA, dar în Lansing, Michigan, unde va dispune de tot ce-și va dori. :P
gura-humorului.eu, acolo unde sunt hostate toate fișierele media, se află în continuare la Cluj.

Pentru o zi-două, lovingvama va fi jos. Sper ca în acest timp să scriu ceva.. și poate termin și de tradus noua temă, că de o lună nu am mai făcut nimic la ea. Nu promit nimic însă, că nu vreau să par mincinos :)

Vă pup! :*

Edit: M-au sunat de la Eurodomenii, imediat după ce am schimbat ns-urile. Se pare că și ei au un server în București, ceea ce e foarte bine. Așa că lovingvama vine în România! Mai multe detalii după finalizare.

Orbit Professional – să mor de-mi curăță dinții

Eu sunt un consumator dobitoc. De multe ori cumpăr un produs doar pentru că îmi place ambalajul… nu are rost să dau exemple, pentru că sunt foarte multe. Acum am să mă leg doar de guma de mestecat.

Foarte mult timp am folosit Airwaves de struguri, pentru că îmi plăcea. Îmi reîmprospăta respirația, era OK. Apoi mi s-a părut mai sexy pachetul de Orbit, ăla Professional. Am fost inspirat și de mesajul publicitar: Simți că într-adevăr îți curăță bine dinții.

Marea problemă este că niciodată n-am simțit asta. Să fi fost din cauză că prima dată sugeam guma? Nu… am încercat și s-o mestec din prima, dar e aceeași chestie. Dinții dacă nu îi speli, nu ți-i curăță nimeni.

Acum a apărut alt căcat: Orbit Clean, cu niște fluid în gumă, care, chipurile, pătrunde în cele mai innacesibile locuri. Pătrunde și ăla, fix pe mă-sa. E atât de puțin, încât la 2 secunde după eliberarea din capsulă nu mai este.

Oare nu pot să-i dau în judecată pe ăștia, pentru că îmi vând minciuni? Ei spun că trebuie să îmi curețe dinții, iar eu constat contrariul…

P.S. După ce mi se termină pachetul ăsta, îmi cumpăr din nou Airwaves. Măcar ei nu mă mint, ba mai mult, îmi spun adevărul. De astăzi voi fi consumator inteligent!

The Beautiful South – Don’t marry her, fuck me

Simt că vă era dor de o piesă. A trecut ceva timp de la ultima experiență audio :) Enjoy! (are niște super-versuri :D )

[MEDIA=123]

best buy coon rapids mn test

Busy being me

Îmi pare rău că intrați pe blog și nu vedeți nimic nou. Chiar îmi pare :)

Trebuie să apară articolul despre Caravana FJSC (sper că în seara asta), apoi articolul despre excursia la Milano (sper cât mai curând).

Cumpăr timp, are cineva?

Edit: se pare că nu am avut timp, din motive strict personale. Astăzi e prima zi de conferințe în cadrul Olimpiadelor Comunicării, la care eu voi participa. Urați-mi, vă rog, putere de muncă și lipsă totală de lene!